Racing Genk wijst bod op Leon Bailey af

leon_bailey

Ajax heeft elf miljoen plus bonussen over voor Leon Bailey maar Racing Genk vraagt maar liefst twintig miljoen euro. Algemeen directeur Patrick Janssens zegt in Het Laatste Nieuws dat Baily zeker nog kan doorgroeien:’Na dit seizoen is hij klaar voor een stap hogerop. Wij erkennen dat Ajax een grotere club is dan Genk, maar wij menen dat, als een speler met de kwaliteiten van Leon in Genk vertrekt, hij meteen naar een grotere competitie moet dan de Nederlandse. Liefst van al verkopen we niet nu, maar volgend seizoen. Daarom plakken we ook 20 miljoen euro op zijn hoofd. Dat is een prijs die enkel de échte topploegen zullen kunnen neertellen’

Zie ook eerdere berichten:
16-06-2016‘Ajax denkt opnieuw aan Jamaicaan Bailey’
‘Ajax richt pijlen opnieuw op Bailey en wil 11 miljoen betalen’

Related posts

71 Comments

        1. jojocoolio

          Ziyech kan ook op de flaken spelen net als sinkgraven dus dat middenvelders excuus kan de prullenbak in… cerny ook nog en die stellen we ook niet op in ajax 1… En als je nouri ook in jong ajax laat staan staat hij ziyech ook niet in de weg… Dus wat is het probleem???

          1. AFC98

            Ziyech WILT alleen op het middenveld spelen en niet op de flanken. Daarom ging hij toen ook niet naar feyenoord, omdat ze hem die garantie niet konden geven.

    1. De seijs

      Ja ze willen het meest eruit halen. Dat deed ajax ook met Milik. Hoop dat het toch nog rond komt want het is een goede speler voor ajax. Hij moet zijn kont in de kribbe gooien en een transfer afdwingen. Dat gebeurt zo vaak .

    2. BobbyHaarms

      Mag die Bailey misschien ook nog zeggen wat hij wilt? Dat Genk kan wel zoveel willen maar de speler bepaalt. In ieder geval weet Genk wel dondersgoed hoe je de prijs van een speler op kan krikken en clubs daarmee af kan schrikken. Kijk en leer Ajax..

      1. Remco425

        Inderdaad, Genk wil z’n carriere naar de klote helpen door hem meteen aan de absolute top te willen verkopen!

        1. BobbyHaarms

          Daarom zou Ajax een perfecte tussenstop zijn Remco. Maar ze ruiken geld, en geld is tegenwoordig allesoverheersend in het hedendaagse voetbal.

      2. marcussboss

        dat was ook mijn 1e gedachte! die vader wilt hem graag naar ajax brengen las ik laatst, maar is wel erg raar als club zijnde dat je gaat zeggen dat je de speler meteen in een grotere competitie wilt plaatsen! Hier heeft de speler zelf toch de keus is en zou voor zijn ontwikkeling alleen maar beter zijn

    3. De Ajacied

      Betaal dan gvd gewoon die 20 miljoen zeg ?
      Als hij echt zo goed is levert hij een veelvoud van dit op
      Hoppa Marc stort 20 miljoen naar Genk en klaar we hebben €€€ genoeg
      ❌❌❌

      1. Remco425

        Een veelvoud? Ze zullen niet gauw 80+M voor een speler van Ajax betalen hoor. Ik help je maar vast uit die droom. 20M voor een talent wat nog weinig heeft laten zien is een gigantisch risico.

      1. marcussboss

        Nee, ze willen gewoon flink gaan cashen! enigszins begrijpelijk, maar het is een talent en wanneer el ghazi verkocht wordt zou ik deze meteen halen

        1. Remco425

          Ajax doet het andersom, ze willen eerst Bailey en daarna verkopen ze El Ghazi pas. En terecht.

  1. Toppertje

    20 miljoen en een jaar wachten. Wat een onzin. Niet doen. Dan gewoon voor eigen jeugd gaan.

    1. creutz1977

      Ja 20 miljoen… nou bedankt en tot ziens… Die hebben het hoog in hun bol… Wel jammer want dat ventje wil wel graag naar ajax

    2. Litmanen

      Dit is een bijzondere speler. Ik denk dat Ajax er voor moet gaan. Bailey wil naar Ajax. Genk gaat toch niet bepalen wat goed voor een speler is die weg wil? In welk jaar leven die gasten?

      1. Toppertje

        20 miljoen met waarschijnlijk nog eisen tav doorverkopen plus dat ze hem nog een jaar willen vasthouden (verplicht huren). Het houdt natuurlijk ergens op. Ik ben voor het trekken van de portemonee maar hier worden de grenzen overschreden.

        1. Litmanen

          Bailey kan ook naar de rechter gaan. Genk doet iets aan mensenhandel zo. De mens bepaalt zijn eigen toekomst.

          1. Toppertje

            Vraag ik me ook steeds af. In het verleden had je nog wel eens arbitrage zaken. Nu lijkt het wel of clubs kunnen vragen wat ze willen en dat spelers niets meer te zeggen hebben. Als dat zo doorgaat dan zal de EU absoluut gaan ingrijpen en stellen dat alleen nog maar het lopende contract tegen het geldende salaris hoeft te worden afgekocht.

  2. dickst14

    Als Zyech Nouri in de weg staat dan staat hij Cerny in de weg. Laat lekker gaan. Begrijp alleen niet dat ze Muric verhuurd hebben met optie tot koop.

  3. ruben464

    Jaa helaas. Maar niet getreurt. We hebben eigen jeugd, zoals cerny! Gister weer goed voor een paar doelpunten! Geef hem maar de kans

  4. Jimmy1971

    Gelijk afhaken nu !!
    20 miljoen voor een spelet die niet eens droog is achter zijjn oren ..

  5. Rinus

    Dit gaat te ver idd! Één goed seizoen gedraait….voor dat geld is er ook ervaring te koop bij de europese (sub)top….

  6. Reub

    Nee Rini.. Jasper weg, te weinig creativiteit op t middenveld en maar 1 behendige buitenspeler. Ze zijn onderhand verplicht om zo iemand te halen.

  7. EugAjax

    Ik mag toch echt hopen dat Ajax hier meteen een streep onder zet. Ik ga me eenstig zorgen maken als Ajax weer Sulejmani achtige bedragen gaat neerleggen voor een zelfde categorie speler als Sulejmani. Jaar goed spelen bij een subtopper. Ik gaf Overmars net conpliment in Ziyech verhaal, maar dit zou heel slecht sognaal zijn als Ajax dit doet.

  8. Valentino

    20 miljoen was te verwachten, PSG bood het wel.
    Jammer dat Genk niet naar de wil van de speler luistert en een compromis wil sluiten.

    1. Remco425

      Wat is voor jou wanbeleid? Niet meegaan in de achterlijke bedragen? Als Ajax 20M zou neerleggen voor zo’n speler, dat zou pas financieel wanbeleid zijn!

    2. vak411

      Wandbeleid? Ik vin het juist klasse dat ze niet mee gaan in die gekte.. Overmars doet het echt goed tot nu toe!

  9. Vakje129

    De speler en zijn vader gaan nu protest indienen en er een zaak van maken aangezien hij zijn positie kan verbeteren en deze jongen zekers nog geen 20mil waard is moet zich eerst maar eens bewijzen voor dat hij ook nog verder omhoog kan

  10. Velibor

    Tja 20 miljoen dacht het niet maar welkom in de grote mannenwereld,haha bijna eind van tranferwindow en dan betaal je gewoon meestal wat meer, het is vaak genoeg gezegd er wordt vanalles verkocht en niiks voor gehaald tenminste fatsoenlijken of gehuurd en dan ook nog beweren dat zon speler of club niet meewerkt,ze zijn gewoon weer te laat!

  11. Geenemotie

    Ik zie de tekst al voor mijn. Ajax gaat het met deze jonge ploeg doen en we hebben er veel vertrouwen in. Geld zat en geen topspeler erbij. Kijk naar Pisvee, dan pakken het beter aan. Pfffff

    1. vak411

      Waarom? Met een altijd geblesseerde Siem die al 3 jaar amper niveau heeft gehaald? Goed dat overmars niet mee gaat in de gekte. Spelers moeten ook naar Ajax willen.. Wie zegt dat hij de toppers niet gepolst heeft? Maar als jij van 4 miljoen per jaar terug moet naar 1 miljoen en je speelt nu tegen city, united, spurs, arsenal enz enz en je moet ineens naar dorpsclubjes als RKC, NEC en Feyenooit ja dan wist ik het ook wel..

  12. -buitenkantje rechts-

    Ben blij toe!!
    €20 miljoen?? Klap van de molen gehad??
    Dat Ajax al €11 miljoen bood + bonussen slaat al helemaal nergens op.. Maar ja, begin mezelf te herhalen merk ik..
    Kan me niet voorstellen dat de scouting van Ajax geen andere spelers op het oog heeft. Misschien tijd om daar eens naar te LUISTEREN Marc! Scouting komt met namen en is langzamerhand erg gefrustreerd dat daar niks mee gedaan wordt.
    Hoop dat ze deze Bailey nu definitief afvoeren van de lijst.. Streep er door!

  13. KBouter

    20 mio…het zal een schande zijn als Ajax dat gaat betalen. De helft, en anders blijven ze maar lekker met een ongemotiveerde speler zitten daaro.

    1. imoJC

      Gewoon 20 miljoen betalen en doorverkoop percentage van 20% afspreken en die jongen een salaris van 2,5 miljoen geven. Vervolgens merken dat hij maar een been heeft, een slecht rechter oog en motorisch telkens de andere kant op loopt. Ajax test haar aankopen toch amper en vraagt sowieso niet naar antecedenten.

  14. KBouter

    Precies, een gevalletje westermannetje staat nog vers in het geheugen, al schat ik dit knaapje wel hoger in maar 20 mio..

  15. Valentino

    Dan toch maar gewoon Ziyech halen en die jongen toch maar eens als rechtsbuiten gaan zien.

    1. imoJC

      Als het onterecht is kan Bailey een zaak afdwingen. Daarnaast is een ongemotiveerrd speler niet goed voor je team. Dus poot stijf houden is leuk maar tegen welke prijs.

  16. Valentino

    Als Ajax de jeugd dan zo graag de kans wil geven zou ik zeggen dat het de beurt is aan Cerny.

  17. fjonkman

    Geloof mij maar.. Ajax zal echt geen 20 miljoen op tafel leggen voor een speler die misschien we erg getalenteerd mag zijn, maar nog niks gepresteerd heeft. Lekker doorstrepen die naam en kijk verder op het lijstje. Die maffe Belgen hebben echt een tik van de malle molen gehad..

  18. AFCARay

    Grotere competitie?? Om meer geld te vangen zeker? Laat ie gvd zelf bepalen waar ie naartoe wilt!! Stelletje kansloze kutbelgen…. alsnie het aanvecht kan ie nog winnen ook en loopt ie lekker de deur uit daaro bij die simpele zielen…..

Comments are closed.