Selectie voor duel met Willem II, Cillessen ontbreekt ivm aanstaande transfer

opstelling_ajax

Peter Bosz heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de competitiewedstrijd van zaterdagavond tegen Willem II. Grote afwezige zal morgenavond Jasper Cillessen zijn. Doordat FC Barcelona een officieel bod gedaan heeft op onze doelman, zal hij definitief niet meedoen in de wedstrijd tegen Willem II. 

Hoewel er nog geen akkoord is, lijkt het verstandiger om Jasper niet in te zetten. Nog een afwezige zal Nemanja Gudelj zijn omdat hij een lichte blessure heeft aan zijn rechter onderbeen. Ajax – Willem II zal om 19:45 beginnen en houd rekening met de al eerder aangekondigde werkzaamheden op de weg en het spoor.

De volledige selectie:
Kenny Tete
Joël Veltman
Jairo Riedewald
Davinson Sanchez
Riechedly Bazoer
Anwar El Ghazi
Daley Sinkgraven
Bertrand Traoré
Davy Klaassen
Amin Younes
Mateo Cassierra
Lasse Schöne
Andre Onana
Kasper Dolberg
Nick Viergever
Donny van de Beek
Diederik Boer
Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl

Related posts

68 Comments

    1. De seijs

      Nou dat is wel heel jammer dat Cillessen niet mee doet. Boer doe je best en jij moet de nul wel vast houden heb vertrouwen in je man.

      1. marcussboss

        Hoop ook dat boer de 0 houdt. Heeft lang naar cillessen kunnen kijken en dus gezien hoe het moet?hopelijk laat boer nu hetzelfde zien en trekken we snel een waardige opvolger aan☺

          1. BobbyHaarms

            Tsja, en als hij keept…..met alle respect, maar Boer is misschien leuk om tegen Willem II te keepen maar dan houdt het ook wel op. Ajax moet gewoon zeer snel een opvolger aantrekken en/of Onana doorschuiven tot die tijd.

          2. Litmanen

            Ajax is weer veel te laat. Elke club houdt rekening met dit soort zaken, behalve Marc. Ik zou buiten Padt echt niemand weten. Stekelenburg is een gemiste kans.

          3. BobbyHaarms

            Stekelenburg was in dit geval de beste optie geweest. Maar wat je zegt, ik heb de indruk dat de grote clubs altijd een schaduwlijstje paraat hebben, behalve Ajax. Erger me trouwens al jaren dood aan die lange transferperiode tot 1 september. Welke gestoorde gek verzint zoiets? Competitie die al begonnen is, Europa Cup, voorronde CL…maar we winkelen en kopen en verkopen er gewoon nog vrolijk op los tot 1-9…te idioot voor woorden.

          4. -buitenkantje rechts-

            Helemaal eens Bobby.. Gewoon 1 mnd bv Juni en daarna afgelopen. Maar er moet geld verdiend worden hè.. Geld bestuurt het voetbal..

  1. marcussboss

    jammer maar begrijpelijk! hopelijk keept die boer een beetje goed en winnen we alsnog! dan snel een goede vervanger halen en poulefase binnenslepen!

  2. JohnDoe77

    Jammer dat Jasper zo slecht zijn concentratie kan vinden. Laatste wedstrijden was hij redelijk met twee hele dikke fouten. Maar een potje tegen Willem II, zijn mogelijk laatste voor Ajax moet hij laten lopen? Slappe hap!

  3. imoJC

    Gudelj er niet bij. Vd Beek er in, meer creativiteit op het middenveld. Riedewald ook doorschuiven en drie mans verdediging. Winnen met 5-0 en Peter heeft zijn basis voor elkaar. Ik heb ee in iedr geval weer zin in en ben rond 19.00 bij het stadion.

      1. imoJC

        Ik denk dit keer als burgerlijk mannetje. Lange broek overhemd stropdas jasje en glimmende schoenen.

      1. Rinus

        Scheelt weer een vliegticket idd, Ajax heeft vast wel plekje over in het gecharterde vliegtuig?

      1. BobbyHaarms

        Ja belachelijk. Al maandenlang uitstekend spel, net als Nouri. Haal deze gasten gewoon bij het eerste en geef ze speelminuten als de stand dat toelaat! Cerny is echt niet minder dan El Ghazi, integendeel….

  4. -buitenkantje rechts-

    Trouwens jong Ajax met ruime overwinning op Den Bosch!
    5-2 met 3 goals van Cerny en een goal van Nouri.. Keizer doet goed werk daar!?

  5. ajax26

    Blijft maar alleen verkopen en geen fatsoenlijke spelers kopen.
    Het is toch gek om te worden pffff

    1. BobbyHaarms

      Hij kan de bank prima warmhouden ja. Kom op zeg, met alle respect maar Boer moet je hooguit in ernstige nood inzetten en anders niet! Er moet gewoon een andere en vooral WAARDIGE opvolger komen voor Cillessen. Maar ja, Ajax is altijd degene die in de laatste week nog moet gaan shoppen voor spelers omdat alles alsnog de deur uitloopt. Er is niks meer, en wat er nog is kost voor Ajax altijd de hoofdprijs.

  6. Emilio4Ajax

    Je kunt zeggen wat je wilt, maar nu zet de TC in op Krul… Klein probleempje is dat die nog niet helemaal fit is en dus waarschijnlijk niet tegen Rostov gebruikt kan worden. Wel heeft men begrepen, daar heb ik overigens nooit aan getwijfelt, dat er een klasbak gehaald moet worden als men vindt dat dat wat er achter zit niet of nog niet voldoet. Hoop dat Krul ook begrijpt dat dit de kans voor hm is om weer terug te komen… Voor de rest denk ik dat het tijd wordt dat men de aanstormende jeugd eerder de mogelijkheid geeft om door te stromen. Hoe jonger ze aan jong Ajax en daarna aan het grote Ajax ruiken hoe eerder men ook ziet wat de mogelijkheden zijn… Nu is de leegkoop van Ajax 1 begonnen en heb ik het gevoel dat dat wat er achter aan zit te komen niet echt voldoet… Voor mij, een brabander die in Zweden woont, moet Ajax Ajax blijven… De enige club i Nederland die talenten aan de lopende band opleid en een kans geeft, want dat is het Ajax waar ik fan van was en ben…?

    1. Indojood

      Hoe ben je als Brabander in Zweden terecht gekomen? Prachtig land, mooie, ahem, natuur daar. ?

        1. BobbyHaarms

          Haha! Ja vertel eens, wat doen wij fout? Mijn vrouwtje is ook blond maar de natuur bij haar bestond uit schoorstenen met zwarte rook :-/

          1. BobbyHaarms

            Ze weet dat ik op dit forum actief ben, maar ga er vanuit dat ze andere dingen belangrijker vindt imoJC. En anders heb ik vanavond een groot probleem als ik thuiskom ?

      1. Indojood

        Stockholm is leuk hoor. Je hebt in de stad veel kleine strandjes en in de zomer ligt het daar vol met prachtige topless vrouwen.

        1. BobbyHaarms

          Dan gaan we daar volgend jaar maar eens heen. Onder het mom van: ” Schat, ze hebben daar hele leuke kleine strandjes. Kan je lekker zonnen en hou ik wel de wacht… ” Wie weet krijg ik haar zo gek ?

  7. Kevke87

    eindelijk eens zonder gudelj. vind hem niet bepaald een meerwaarde voor ajax. Hij moet zogenaamd de strijder zijn en man van de goede trap. ik zie hem vaak het spel vertragen en zijn passes, corners en vrije trappen niet bepaald denderend. vanavond zullen we het zien dan hahah

Comments are closed.