Ajax moet vandaag spelerslijst voor play-offs CL inleveren, nog één wijziging mogelijk

0903champions_league

Ajax zal vandaag voor middernacht de spelerslijst moeten inleveren voor de play-offs van de voorronde van de Champions League. Ten opzichte van de lijst voor de derde voorronde zal Ajax ongetwijfeld de naam van Davinson Sanchez toevoegen. Ajax had nog diverse open plaatsen op de zogenaamde A-lijst waar 25 spelers gestald mogen worden. Arek Milik stond ook nog op de ‘oude lijst’. Door zijn naam kan uiteraard een streep.

Tot middernacht een dag voor de eerste wedstrijd tegen Rostov mag er nog een wijziging of toevoeging worden aangebracht op de spelerslijst, zo zijn de regels van de UEFA Champions League. Uiteraard mits het aantal van 25 spelers wordt gehandhaafd en het minimum van acht in eigen land opgeleide spelers. Die voorwaarden zijn voor Ajax geen probleem.

Related posts

39 Comments

      1. Geroldkohlen

        Ja dat kan, maar dan moet het een dag voor de wedstrijd voor middernacht!! dus Marc moet even goed tempo maken!!!!

        1. De seijs

          Marc wacht tot na deze 2 wedstrijden dan pas als we Door zijn komt er een topper. Als we niet Door zijn word het een flopper.

          1. Sluk

            Als we niet door zijn dan komt er niemand ivm financien, gaan we wel door dan hoeven we niemand te halen, want dan redden we het wel met deze selectie… Kortom er komt niemand.

    1. Joep

      Ajax mag een speler toevoegen aan de lijst. Dit mag tot een dag voor de eerste wedstijd tegen die russen.

    2. De Ajacied

      Wachten, wachten, wachten daar is de RvC heel erg goed in
      Koop gvd gewoon Dost en plaats je voor de CL
      ❌❌❌

  1. Velibor

    Als ze echt niks halen dan vind ik dat een schande tov de seizoenkaarthouders en ook tov de rest vd supporters of wie Ajax een warm hart toedraagt!

  2. PvL020

    We roepen steeds om de apitsen en zeggen dat ajax de supporters (weer) teleurstelt. Maar willen de spitsen wel komen vraag ik me toch steeds meer af!!?? Dost hoor ik €11milj, maar vind ajax teveel? Waarom zakt dost nietmet wat miljoenstjes zoals Berghuis deed……

    1. Indojood

      Die spelers op het lijstje kijken ook gewoon de kat uit de boom en wachten net zo lang totdat ze denken de beste deal te kunnen maken. Dat lijken heel veel mensen hier zich niet realiseren. Spelers en zaakwaarnemerss dicteren het tempo van onderhandelen, de clubs hebben dit maar te accepteren.

        1. -buitenkantje rechts-

          Klopt helemaal Indojood.. Ik denk dat er heel wat spelers welwillend zijn te komen als Ajax CL speelt.. Daarom is het ook zo belangrijk kapioen te worden.. CL levert de nodige € miljoenen binnen plus dat je betere spelers kan aantrekken.

  3. Bert62

    Er komt gewoon helemaal niks in Amsterdam. PSV is ons straks weer op alle fronten beter af en dat ligt aan de centenneuker Overmars

  4. EugAjax

    Ajax moet de tijd nemen voor een echte spits versterking, buiten het feit dat je zelf overtuigd moet zijn, zal de spits die gewenst ook nog zelf moeten willen, en wat doe je als je droomspits nog even wilt afwachten of je CL haalt? Ik vind dat je dan moet wachten. In de competitie hebben we komende 3 wedstrijden iig niet al te moeilijke tegenstanders, historisch gezien, en CL voorronde zal niet afhangen van 1 speler meer of minder. Het elftal wat er staat moet zich kunnen plaatsen. Zo niet geen man overboord dan kunnen we blijven werken aan de nieuwe speelstijl op een lager maar nog steeds, voor dit Ajax, mooi nivo. Dus ik vind het belangrijker dat de echte prioriteit komt en niet de snelheid als het wat tijd gaat duren

  5. imoJC

    Dat zinloze geschreeuw richting Marc wordt echt vermoeiend. Ik ben het maar met weinig eens qat ze achter de bruine deuren van de Arena dlikken maar het is wat Indojood en EugAjax ook aangeven, Ajax is niet de partij die het tempo bepaald van de onderhandelingen.

  6. Sonsee

    Als dit de definitieve lijst wordt waarom wilt Balotelli dan wachten op Ajax of ze zich wel weten te plaatsen voor de CL ?

    1. AFCA my World

      Je hebt het niet goed gelezen,het is de spelerslijst voor de play-offs,niet voor de verdere CL als die er (hopelijk) komt !

  7. Ajax_the_best

    Marc, zet die Mr. X er na het weekend maar op….ben benieuwd, blijft gissen helaas…

  8. Iceman

    Goed hoor ik leest het alweer hier aan de reacties wij zijn straks weer te laat en dan komt er weer zo een vlut aankoop waar Ajax geen moer aan heeft en wij de CL weer niet gaan halen en ook niet een EL gaat goed hoor goed bezig blijven zitten op de centjes in Amsterdam. Top

  9. Kuijff

    De EL hebben we al gehaald door de laatste kwalificatieronde van de CL te halen.

    Het zou erg goed zijn als we wat ervaring halen. Een spits is welkom, maar versterking op de vleugel ook.

    Lukt dat niet, dan denk ik aan een persconferentie van lang geleden, waarin Louis van Gaal reageerde op de keuze van Ronaldo voor PSV. Hij gaf toen aan: “…, maar wij hebben Kluivert.”

    In de huidige selectie zie ik talenten die de plek van Kluivert kunnen invullen.

    We weten allemaal hoe het destijds is afgelopen…

  10. 030Ajacied

    Natuurlijk, een echte versterking maakt ons alleen maar beter, maar velen hier doen alsof plaatsing CL afhangt van die ene persoon. Volgens mij hangt het ook af van die andere 10 spelers (die we al in huis hebben) en een goed lopend systeem (waar nog steeds aan gewerkt wordt). Dus het hangt mijn inziens niet alleen van die ene aankoop af?

  11. Iceman

    Begrijp me niet verkeerd maar het gaat er bij mij om het spelen in europa verkomen in de CL en verkomen in de EL en niet vroegtijdig worden uigeschakeld door een laag geklaseerde tegenstander die veel en veel zwakkers zijn dan Ajax en heel laag spelen in hun eigenland je moet niet gaan vergelijken met het Ajax van Van Gaal want dat was een Ajax waar men gevreesd voor was alleen al het horen van de naam Ajax ging men al vrezen en beven. En nu als je Ajax zeg of roept lachen ze je vierkant uit kijk maar naar Rapidwien toen ze Ajax hadden uitgeschakeld wat zongen hun suporters?? En ik weet dat het tijd zal gaan kosten maar zover komen wij als Ajax nooit meer niet met dit beleid.

    1. Kuijff

      Toen Van Gaal begon, waren er ook nog niet zoveel clubs onder de indruk van de naam Ajax. In dat team speelden minstens net zoveel broekies als in het huidige team. Goed, veel van die broekies groeiden uit tot wereldspelers, maar dat waren ze toen nog niet…

      Ik wil de teams ook niet vergelijken, want de huidige voetbalera is volkomen anders dan in 94/95. De verschillen in budgetten zijn 10 keer over de kop gegaan in een aantal landen.

      Wat ik wilde aangeven, is dat ook een speler die zijn palmares nog niet ruimschoots heeft verdiend zo maar een belangrijke rol kan spelen voor zijn club.

Comments are closed.