Opstellingen Sparta – Ajax: Basisplaats voor Sinkgraven en Bazoer

opstelling_ajax

Ajax begint om 14:30 uur aan de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta. Peter Bosz heeft nog steeds geen beschikking over Amin Younes die met een hardnekkige liesblessure kampt. Sinkgraven en Bazoer starten in de basis. Net als Cassierra. Daardoor zitten Viergever, Westermann en Dolberg op de bank.

Bosz heeft negentien spelers opgenomen in zijn selectie voor de wedstrijd tegen het gepromoveerde Sparta. Ook Richairo Zivkovic, die vooralsnog een moeizame periode doormaakt bij Ajax, is van de partij.

Opstelling Ajax: Cillessen, Tete, Veldman, Riedewald, Dijks, Bazoer, Klaassen, Gudelj, El Ghazi, Cassierra en Sinkgraven

Related posts

117 Comments

    1. Joep

      Onder Bosz krijgt hij een nieuwe kans. Hoop dat jij nu zijn kwaliteiten laat zien. Net als bij Heerenveen. Toen was het een prima voetballer.

    2. PvL020

      Snap ik ook helemaal niks van. Waar is Cerny nu de geruchten van een vertrek komen van El Floppie

          1. De seijs

            Maar deze grootste geinige doet het wel met respect. Kan jij nog wat van leren bal gehak

          2. In memory of J.C.

            Klopt helemaal, jij maakt mensen met respect uit voor NSB’er en betrekt meet respect familieleden erbij. Je hebt helemaal gelijk jongen. Inmiddels heb ik de grootste behoefte om jou met alle respect voor een weekje of 4 het ziekenhuis in te timmeren. Maar wel met het volste respect en volledig bij zinnen en alle consequenties accepterend.

          3. De seijs

            Hahaha jajajaja dat verhaaltje kennen we wel van jou. Agressief oud mannetje oftewel bal gehak :-):-)

          4. KBouter

            IMOJC..relaxed en lees ff terug waar het mis gaat, ik weet er zit oud zeer, maar hier ga je zelf de fout in, zoveel zei hij nog niet, alleen zijn mening over Veltman.

    3. jojocoolio

      Ik moet even door het stof… Sinkgaven heel lekker doelpunt… Een die we nodig hadden… Nu nog door drukken..

    1. Litmanen

      Redelijke opstelling, ik zie Sinkgraven kiever in een ander rol. Ik zit te turven, 13 keer balbezit van Tete in twintig minuten. 12 keer achteruit, 1 keer vooruit en balverlies…..

      1. HURBIE

        Begon leuk maar voor de rest vind ik een onsamenhangend team
        Zit geen enkel plezier in dit team

        1. Yarive

          Sinkgraven is geen buitenspeler, moet gewoon CAM staan maar daar staat onze Davy al. Misschien een keer een middenveld proberen met de punt naar achter, en dan met Bazoer in de punt, en Sinkgraven en Klaassen op CAM?

    1. Sonsee

      Sanchez is er net een week bij, verwacht wel dat hij in de loop van de aankomende weken gaat spelen. Je weet natuurlijk ook niet hoe zwaar zijn speelschema in Colombia is geweest. Verwacht natuurlijk net zoveel als jou van die jongen maar ze zullen hem rustig brengen denk ik

  1. emilio74

    Mooi man . eindelijk een trainer die wat durft te schuifen. westerman, viergever maar ff banken
    Ik ben heel benieuwd naar Cassiera

    1. Valentino

      Kan Cillessen niks aan doen, Gudelj moet van die bal afblijven. Dan had Jasper hem gewoon makkelijk gepakt.

  2. Ajaxslied

    eindelijk riedewald weer achterin zou bosz dan toch naar me luisteren. Alleen jammer van Sinkgraven heb er liever el Ghazi dan staan en muric of cerny op rechts.

    1. Valentino

      Sinkgraven speelt een goede wedstrijd, hoop dat hij zichzelf kan belonen met een goal.

  3. Niels1983

    Ach ach 1-1 2 gele kaarten in de verdediging dit wordt weer ouderwets 90 minuten schelden

  4. Teuntje

    Ik snap er he-le-maal niets van dat we nu 3 wedstrijden onderweg zijn en dat er iedere match weer een andere opstelling is bedacht.
    Automatismen, Peter Bosz?

  5. Ajaxslied

    heerlijk die riedewald hup mannetje voorbij opkomen en een aanval opzetten die kansrijk is

  6. fjonkman

    Die jongen moet er gewoon ff eentje inlopen, dan is ie los denk ik. Ajax speelt niet slecht, alleen wat een knullig tegendoelpunt weer via Gudelj.. Cillessen ziet er lullig uit zo.. Kom op Ajax! Voor het bakkie thee er even 1 inprikken!!

  7. Niels1983

    Gelukkig een betere 2 fase in de eerste helft nu er nog een paar inprikken in de 2e helft

  8. giorgio76

    3-4-3 spelen in een ruit riedewald doorschuiven en klaasen als een echte 10!achter de spits

  9. Rinus

    Dat gaat lekker, 1-1 tegen een promovendus en al 2x geel, en aankopen overtuigen (nog) niet….

    1. Ajaxslied

      yep alleen zie ik hem liever als linkshalf dan op linksbuiten in een 3-4-3 systeem. Heb liever echte buitenspelers in het veld.

  10. AFCA my World

    Ja ja daley gaat weer spelen,is nog steeds een prima speler voor Ajax, en scoort ook nog !!!

  11. PvL020

    Spits van bijna 2 meter en ik zie alle hoekschoppen laag op rand 16 ingespeeld worden ????

  12. KBouter

    Met Cassierra komt het wel goed. Hebben we een uitstekende spits aan, kan voetballen en is kopsterk.

    1. vak411

      Grappig nadat hij door 80% van de mensen afgekraakt werd.. Man man, als spelers niet binnen 8 minuten scoren worden ze gelijk afgemaakt hier…

  13. Sonsee

    Wel grappig er was commentaar op Sinkgraven en Cassiera maar ze pikken toch beide een doelpuntje mee

  14. fjonkman

    En een assist van….jawel.. Daley Sinkgraven… Man of the Match tot nu toe, lijkt mij…

  15. Sonsee

    Vind het wel mooi dat Sinkgraven het goed doet, hopelijk krijgt hij zelfvertrouwen. Ken niet wachten op het moment dat dit team de speelstijl onder controle krijgt.

    1. Ajaxslied

      Ik vraag me alleen af welke speelwijze zie in deze wedstrijd totaal geen verschil in de speelwijze als de afgelopen jaren.

      1. Sonsee

        De speelstijl waar Bosz bekend omstaat hoe hij zijn teams wil laten voetballen, ik denk alleen dat het nog op zich laat wachten aangezien ze toch vroeg in het nieuwe seizoen er moeten staan. CL halen lijkt me toch een must, de spelers hebben alleen hun vertrouwen nog niet uitgesproken over die speelstijl en dat lijk je nu ook terug te kunnen vinden in het voetballend aspect dat ze nu laten zien. Daarom lijkt mij zelfvertrouwen kweken erg belangrijk

        1. Ajaxslied

          Ja dat zelfvertrouwen wat bosz volledig de grond ingeboord heeft door 5-3-2 te spelen tegen PAOK terwijl het de 1ste wedstrijd behoorlijk goed ging. Misschien moet hij eerst zijn visie trainen in een 4-3-3 en als dat er volledig inzit pas aan een 2de systeem gaan denken. En dan hoop ik absoluut niet dat het zo’n laf systeem is als een 5-3-2 daar is namelijk niks aanvallends aan als je met 5 pure verdedigers speelt. Dan heb ik veel liever een 3-4-3 systeem.

  16. Iamsterdam2015

    Michel breuer van Sparta, 35 jaar en gewoon op de “‘ouderwetse” adidas copa mundial…. Niks geen gekleurde schoentjes en meer van die onzin…. Held!! Ook dat mag gezegd worden.

    1. vak411

      Idd vieze laffe kut hond.. Bij 1-3 velman een rode kaart aannaaien en doen alsof je sterft dan ben ik echt klaar met je. Wat een laffe hond die el azzouzi met zn grote bek..

  17. Valentino

    Fijne knul die El Azzouzi, kaartje aannaaien aan een speler van de club die je verhuurt. Blijf maar lekker weg in de toekomst.

  18. Sonsee

    De 3 punten zijn in ieder geval binnen en wie weet zien we nu Sanchez eerder op het veld de aankomende weken door de rode kaart van Veltman

          1. Sonsee

            Wat praat jij ? Ik volg toevallig het duitse en het spaanse voetbal ook en heb hem daar ook aan het werk gezien. Op mij heeft hij geen indruk gemaakt, het ken zijn dat hij misschien goed gaat presteren bij Ajax wat ik overigens wel hoop want van miskopen heeft Ajax inmiddels al genoeg gehad de afgelopen jaren. Het zou mooi zijn als hij naar een type Poulsen uitgroeid alleen zie ik dat niet gebeuren, hopelijk zit ik er gigantisch naast.

  19. Ajax_the_best

    In ieder geval weer winst, goed begin van de competitie. Nu voorronde Champions League wel beter spelen dan vanmiddag.

  20. Velibor

    Daar staan we dan met onze voetbalwijsheden haha,sinkgraven scoort,colombo scoort,das het mooie van voetbal…

  21. KBouter

    Sinkgraven man of match..zó bijzonders was het ook niet, al ben ik wel blij voor hem. Sinkgraven is een creatieve middenvelder en geen linksbuiten, daarbij kan hij voetballen als de beste bij Ajax, maar het is nog een jochie..die moet man worden en zo snel mogelijk.

Comments are closed.