Definitief: Milik tekent voor 5 jaar bij Napoli

0804ajax-rapidwien_milik1

Arek Milik heeft maandagavond een vijfjarig contract getekend bij Napoli, zo maakt diens management zojuist bekend. ‘Het is een enorme eer om voor Napoli te mogen gaan uitkomen. Het is een club met een enorme historie en geweldige fans. Ik wil hier geschiedenis gaan schrijven. Ik hoop de fans plezier te kunnen brengen zodat we samen mooie momenten kunnen gaan beleven,’ aldus Milik, die het shirt met rugnummer 99 zal gaan dragen.

‘Het waren ongebruikelijke, maar ook zware onderhandelingen. Gelukkig zijn ze tot een positief einde gekomen. Napoli heeft laten zien dat Milik heel belangrijk voor hen is, dat ze heel ver voor hem wilden gaan,’ zo sprak de tevreden zaakwaarnemer na het rondkomen van de transfer.

Related posts

49 Comments

  1. Teuntje

    Milik, we snappen dat je dit niet voorbij kon laten gaan. Ciao!
    Marc, we wachten met smart op nieuws uit jouw kantoor…

    1. marcussboss

      Jaa daar wachten we zeker op, maar ben bang dat er weer niets komt of dat we op t laatste moment weer achter het net vissen?

      1. Teuntje

        Dat bedoel ik dus! Dat Milik weg zou gaan was al ff bekend. We horen voorlopig alleen nog maar gesnurk uit Amsterdam?

        1. PvL020

          Dat weten ze bij ajax ook en andere berichten gaven al duidelijk aan dat men er rekening mee hield….. Ik vertrouw erop

          1. HURBIE

            Gefeliciteerd en Succes bij je nieuwe club
            Alleen hier in Amsterdam hopen we dat het geld wat jij heb opgebracht ,nuttig en goed word besteed aan een goeie spits en evt ook een buitenspeler

          1. Teuntje

            @PvL020 ik heb daar door de jaren heen steeds minder vertrouwen in. Ajax is absoluut minder slagvaardig in aankopen dan andere NL clubs. Maar goed, ze mogen van mij dit jaar aantonen dat ik het mis heb?

      2. jojocoolio

        Als we toch europa niet in gaan kunnen we het makkelijk met Dolberg en Zivkovic doen..

    2. De seijs

      Zware onderhandelingen? Rugnummer 99? En er moet nog een echte goeie spits bijkomen die nummer 9 krijgt. Als ik het zo lees had milik voor meer kunnen verkocht worden. Maar succes kerel en hoop dat je veel zal score met rugnummer 99

      1. Litmanen

        Vijf jaar………. Hoop dat ze volgend jaar nog weten dat ze hem hebben. Geloof er niets van dat hij gaat slagen. Veel te beperkt.

        1. De Ajacied

          Die Milik wordt echt een hele grote jonge hoor, ik heb het al vaker gezegd
          Let op waar hij over zo’n 2 jaar staat
          Veel succes Milik en bedankt, het gaat je goed
          ❌❌❌

  2. marcussboss

    dit was toch al bekend? iig heel veel succes daar milik en bedankt voor je doelpunten!!

  3. paullus

    ben nu echt benieuwd wat voor speler / spelers er nu nog gehaald worden
    of is het net als altijd een hoop namen de media ingooien
    en dan op het eind komen met het verhaaltje was niet haalbaar

    1. PvL020

      Heel goed Paulis wat de zegt, de MEDIA gooit namen in de licht. Ajax zegt pas iets als het concreet is en ze wisten van Milik dus de lijsten hebben ze allang, nu wachten of de spelers op die lijst ook willen. Want dat is het enige waar het om gaat. Marc heeft nu al bewezen dat er geld uit gegeven kan worden, iets wat onder Frank niet gedaan werd, rara aan wie zou dat achteraf kunnen liggen?

  4. Indojood

    Met dat geld zou Ajax een mooi supportershome kunnen bouwen en de seizoenkaarthouders tegemoet kunnen komen.

    1. HURBIE

      Daar win je geen wedstrijden mee
      Wel met goeie spelers
      Leuk bedacht ,maar is zonde geld
      Trouwens dat had er allang moeten staan
      WAARDERING tegenover hun klanten

  5. PvL020

    Jammer…. Milik heel veel succes en bedankt voor je mooie doelpunten!!! Maar nu graag willen wij weten, komt Gomez, Balotelli of Dost!!! Wij moeten ook verder!

  6. Pascal tebberman

    Het is jammer weer een goede speler gaat weg bij ajax wie sturen ze nog meer weg ik betwijfel als ajax nog wel op z’n best blijft ciao.

  7. Thomas

    Arek bedankt en succes voor al je doelpunten, het ga je goed maar met 30+ miljoen en die andere miljoenen op de bank moet Ajax toch een goede spits kunnen halen of een extra zwaargewicht voor op het middenveld met ervaring die Ajax stappen verder kan loodsen

  8. EugAjax

    Milik bedankt voor je mooie momenten in Ajax shirt. Je ster is rijzende blijkbaar. Veel succes in Napoli! Hopelijk ontmoet je ajax weer eerder dan gedacht! Mbt uitgeven van geld. Ajax zal goed moeten analyseren wat voorhande is en wat niet. Met Dolberg en Cassierra hebben we al twee jonge goede spitsen. Dus ik zou zeggen als je al wat koopt moet het een zeer ervaren spits zijn die beide youngsters 1 of 2 jaar uit de wind houd. Makkelijkst voorbeeld is Huntelaar. Maar wsl wil KJ niet maar in mijn optiek moet het wel in die categorie gezocht worden wil je uiteindelijk niet Dolberg en Cassierra in de weg zitten op termijn. Tevens denk ik linkerspits geen overbodige luxe zal zijn. Verder is de selectje al aardig op sterkte. Het is aan Bosz om met dit spelers materiaal een swingend Ajax te maken. Geld uitgeven aan supportershome kan maar weet niet of Ajax dat moet doen. Seizoekaart houders tegemoet komen vind ik goedkope supporters retoriek en nergens op gebaseerd. Dan kan je als voetbalclub wel aan de gang blijven. Dit was een offer you cant refuse en ook meeste seizoenkaarthouders zullen dat begrijpen. Dus waarom vergoeding geven aan de kaarthouders?

  9. Frip

    Gefeliciteed milik en ceel succes daar…en hopen dat ze nu snel een goede spits halen voor ajax1

  10. woody79

    voor dat geld haal je ballotelli en dost en dan ook nog een rappe vleugelflitsert. succes arek gelijk heb je.

  11. Ajax nr 1

    Gelukkig Is dit nu ook de wereld uit. Ik vind dit wel jammer dat Milik weg is ook al zeggen sommige mensen hierzo dat hij geen Ajaxspits is omdat hij maar eenbenig is. Sterker nog de meeste echte spitsen zijn maar eenbenig maarja waar kletsen we nu nog over Milik Is weg. Bij deze wil ik Milik feliciteren met de mooie club Napels. Kijken wat er nu terug komt ik denk weinig of 1tje die nog niet eens bij een amateurclubje mee kan komen. Als het gratis of weinig kost Is het welkom bij ons mooie Ajax

    1. Indojood

      Laten we het maar gewoon afwachten, Ajax nr 1. Op 1 september kunnen we de balans opmaken. Mijns inziens wordt het moeilijk om iemand te vinden die gelijkwaardig is aan Milik, met al zijn tekortkomingen. Dus de optie om door te gaan met Cassierra, Dolberg en Zivkovic is ook reëel.

      1. BobbyHaarms

        Denk dat deze 3 het uiteindelijk mogen uitvechten in de spits. Dat nog liever dan 2 minuten voor middernacht op 31 augustus een duf konijn uit de hoed getoverd zien worden.

  12. Iceman

    Heel veel succes Arek bij Napoli en bedankt voor je inzet en doelpunten voor ons aller Ajax. En Marc schiet je wel een beetje op met je kanonen die ons hebt beloof, want je hebt nu in middels aardig wat centjes op de rekening staan dus kom op en wachten tot op het laatste moment want dan vis je weer achter het net dus werk aan de winkel Marc je kan het….

  13. Iamsterdam2015

    Ten eerste wens ik je heel veel succes.

    Ten tweede is ajax sowieso te laat. Nu nog iemand zoeken en inpassen is wel erg laat. Ik begrijp dat je niet 1 2 3 een andere goeie speler hebt voor weinig. Maar ik vraag mij toch altijd af hoe het bij ajax in godsnaam mogelijk is om iedere keer weer zolang te wachten. Ik vraag mij echt af waar dat aan ligt…..

    1. BobbyHaarms

      Nu nog iemand vinden en inpassen is nagenoeg onmogelijk, die ervaring hebben we helaas opgebouwd met de vele verkopen vlak voor de start vd competitie. Beter die transferperiode afkappen op 31 july of liever nog eerder.

  14. KBouter

    Als Napoli Milik maar niet gekocht heeft als ruilmiddel van Milik en Gabbiadinie, voor Icardi van Inter want die willen ze ook zó graag. Omdat rugnummer 9 nog vrij is.

  15. hubert

    Ligt niet alleen aan ajax hoor . ook al eens er over nagedacht dat spelers ook zelf moeten WILLEN om naar ajax te komen? daarbij toppers kun je gewoon vergeten die kiezen voor topclub buitenland of daar waar ze veel geld kunnen verdienen zo simpel is het dus dat gezanik hier altijd over huntelaar en weet ik wat niet allemaal is verloren energie die komt nu iet en ook niet over twee jaar. en er steeds maar over zeiken hier

  16. -buitenkantje rechts-

    Ik hoor hier veel mensen schreeuwen om aankopen.. Het zou mij verbazen als die ook werkelijk komen.. Als Ajax PAOK uitschakelt zou het mij niet verbazen dat er niks komt.. We hebben nu namelijk al 3 spitsen die dringen om in de basis te komen.. Overige posities zijn allemaal dubbel of driedubbel bezet.. Aan Bosz nu de taak om hier een goed voetballend team van te maken.. Gebruik de miljoenen maar om de Arena over te nemen.. Ajaxcity is toch sprake van geweest? Asnpassingen stadion.. Of eindelijk eens een goede grasmat.. Schaamde me dood afgelopen wedstrijd.. Hiermee kan je toch niet voor de dag komen??

    1. -buitenkantje rechts-

      Overigens lijkt het mij een experiment waard om Zivco op rechts neer te zetten.. Cassierra links ( Younes geblesseerd) Dolberg in de spits..

  17. In memory of J.C.

    Ach en straks zegt Milik is zijn beste Italiaans: “L’erano due mesi grande” en neemt vervolgens plaats op de bank en daarna op de tribune

Comments are closed.