Riechedly Bazoer maakte de mooiste in seizoen 2015-2016

0823nec-ajax_bazoer_dijks

Uit de 10 mooiste treffers van afgelopen seizoen hebben de Ajacieden de snoeiharde knal van Riechedly Bazoer gekozen. In de thuiswedstrijd tegen 010, schoot hij de 2-1 binnen. De overige doelpunten waren niet minder mooi maar deze wisten jullie erg te waarderen. App-gebruikers: Bekijk de goal op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Bazoer spreekt over een memorabele gebeurtenis:’Als team was het belangrijk dat we die wedstrijd wonnen. Het was een mooi doelpunt in De Klassieker en als je op negentienjarige leeftijd De Klassieker kan beslissen, zal dat je altijd bijblijven. Laten we hopen dat ik dit kan overtreffen, haha. Ik ga mijn best doen, maar ik ben al blij als we winnen en ik een doelpunt mee kan pikken.’

Dennis Bergkamp doorziet de techniek van deze pegel: ‘We weten dat hij een goed schot heeft, maar hij liet het zien in een beslissende fase van de wedstrijd. Bij zo’n schot moet je je meer inhouden dan dat je voluit schiet. Dat was wel te zien aan dit doelpunt.’

Op nummer twee eindigde Anwar El Ghazi die de 0-1 in de touwen joeg tijdens de wedstrijd AZ-Ajax. Zie hier de complete lijst met mooiste doelpunten.

Related posts

27 Comments

      1. De seijs

        Was ook de mooiste zeker voor Bazoer zo jong en dan al zo’n pegel in de klassieker. Dat zal hij nooit meer vergeten.

  1. Indojood

    Het is een mooie goal maar geen wereldgoal. Het zegt genoeg dat deze heeft gewonnen. Weinig genoten de laatste 3 seizoenen.

  2. -buitenkantje rechts-

    Liever dat hij vaker gast scoren.. Ongeveer 15 per seizoen.. Idem voor El Ghazi.. 15-20 goals per seizoen.. Deze jongens moeten het nu laten zien.. Worden gezien als dragende spelers nu..

    1. Remco425

      Nee vindt ze nog geen dragende spelers hoor, hebben net 1 of ruim 1 seizoen in het eerste gespeeld en zijn 19/20 jaar. Geef ze nog even de tijd om met hun eigen progressie bezig te zijn. Er zijn andere meer ervaren spelers om dit team te dragen, zoals Klaassen, Veltman, Gudelj, Cillissen en Schone als hij speelt.

      1. -buitenkantje rechts-

        Klaassen werkt hard masr is verre van dragend vind ik..Veltman moet strsks denk ik vrezen voor xijn basisplek als Sanchez komt..Gudelj op 6 wordt nu al voorbijgestreefd door Riedewald..Cillessen blundert tegen PAOK en staat vanaf WK stil in zijn ontwikkeling..Schöne is tegenwoordig invaller..
        Bazoer.. El Ghazi.. Nouri.. Cassierra moeten het laten zien straks voorin..

        1. Remco425

          Als dat zo is gaan er weer 4 talenten naar de knoppen zoals zovelen voor hen. Ze zijn er nog niet aan toe. In de laatste 25 jaar waren er maar 2 die dat op die leeftijd al aankonden: Seedorf en Chivu.

  3. ajaxpers

    We zullen FDB en zijn prestaties enorm gaan missen. Hij heeft het beste en het meest haalbare uit dit materiaal gehaald en ons 4 keer kanpioen gemaakt.

  4. Joep

    Hij zat er prima in. Leuk voot hem dat deze goal gekozen is als mooiste van het afgelopen seizoen.

  5. Rinus

    Beetje mosterd na de maaltijd, eigenlijk laatste wedstrijd prijs voor gevdn ofzo, maar zul je zien dat er dan nog een dikke goal ingeknalt wordt

  6. In memory of J.C.

    Graag na dit seizoen moeten kiezen uit minimaal 25 prachtige goals na even zo mooi aanvalsspel.

Comments are closed.