Ook Ajax bevestigt eindelijk officieel verhuur Warmerdam aan PEC Zwolle

0215jongajax-goahead_django_warmerdam

Het was op 18 juli al bekend (zie bericht) en Django Warmerdam komt ook al een tijdje tijdens de voorbereiding in actie voor PEC Zwolle, maar vandaag bevestigt Ajax officieel pas overeenstemming bereikt te hebben met PEC Zwolle over de verhuur. De verhuur kent een looptijd van één seizoen, tot en met 30 juni 2017. Warmerdam staat nog tot en met 30 juni 2018 onder contract bij Ajax.

Warmerdam werd op 2 september 1995 geboren in Voorhout en speelt sinds 2003 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 24 november 2014 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal voor Jong Ajax in de Jupiler League wedstrijd Jong Ajax – N.E.C. Nijmegen (1-1). Tot nu toe speelde Warmerdam 52 officiële wedstrijden in het beloftenelftal en scoorde daarin tweemaal.

Bron: Ajax.nl

Related posts

14 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Goed dat hij nu ervaring op kan dien op eredivisie niveau.. Daarna misschien terug voor de links achter? Route Dijks..

   1. De seijs

    Hoop dat je gelijk hebt Jojocoolio maar ga er vanuit dat Warmerdam het wel gaat redden.

   2. marcussboss

    vind ik ook! Ron Jans weet altijd het beste uit zn groep te halen, echt een hele leuke trainer voor een club als pec en misschien wel grotere clubs?

 2. Joep

  Ben benieuwd hoe hij zich verder ontwikkeld bij Ron Jans. Goed om nu minuten te maken. Hij zal sterker terug keren.

 3. In memory of J.C.

  Er stromen er niet veel door naar het eerste na een verhuur periode. Laat hij maar eens de uitzondering op de regel zijn.

Comments are closed.