‘Dost steeds nadrukkelijker genoemd: Wolfsburg wil 8 miljoen’

0110dost

Volgens De Telegraaf wordt Bas Dost steeds nadrukkelijker genoemd als opvolger bij Ajax voor Arek Milik. Sporting Portugal lijkt echter het meest concreet en kreeg ook al een vraagprijs te horen van VfL Wolfsburg. De huidige club van Dost heeft aan de Portugezen laten weten acht miljoen euro transfergeld te willen ontvangen voor de aanvaller.

Afgelopen weekend troffen Wolfsburg en Sporting elkaar voor een vriendschappelijke wedstrijd. Sporting won dat duel met 2-1. Eerder werd al bekend dat drie buitenlandse clubs hebben geïnformeerd naar Dost. Het zou gaan om Galatasaray, Besiktas en Southampton.

“Een terugkeer naar de Eredivisie is nu niet het juiste moment. Ik heb geen enkele reden om terug te gaan, want met Wolfsburg doe ik goed mee in de Champions League.”, aldus Dost afgelopen maart bij De tafel van Kees. Dost zou in 2011 voor minimaal vierenhalf miljoen euro overstappen naar Ajax, maar er was volgens zijn zaakwaarnemer geen tijd meer om de deal af te handelen. Heerenveen ontkende echter dat er überhaupt een akkoord was bereikt en om 23:55uur ketste de transfer alsnog af waardoor Dost de transfer naar ‘zijn club: Ajax’ in duigen zag vallen, daar kon zelfs een arbitragezaak die hij aanspande, niets aan veranderen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

45 Comments

  1. antonajax

    Ik hoop het maar waarom zou iemand met een salaris van 2-4 miljoen terug gaan naar de eredivisie om max 1 miljoen bruto te pakken..

      1. De Ajacied

        Ik zeg gewoon 7 miljoen bieden en ophalen die Bas Dost, je bent zeker van minimaal 20 goals en en routine die missen we
        ❌❌❌

      2. rickert

        Ook stom, als je je hier in de picture speelt.. ook stom als je daardoor nummer 1 spits wordt van het Nederlands elftal. Ook stom als je daarna misschien nog 1 keer een stap kan maken naar een mooiere club. Ja dan is het verstandiger om met je reet op de bank te blijven cashen of te gaan voetballen in de zandbak voor het 2-dubbele.

    1. ruben464

      Ik denk omdat het niet zo goed gaat in zijn carriere. Soms is een stap terug doen helemaal niet zo slecht. Als hij er 30 goals maakt voor ajax dan staat er wel weer een mooie club voor hem te wachten. Je zelf in de kijker spelen.

    2. De seijs

      Ik zou het wel toe juichen als Dost als nog naar ajax komt. antonajax ,hoop wel dat ajax hem kan strikken en hem een goed salaris bied dat hij als nog overstag gaat.

      1. HURBIE

        En hoera we hebben weer gesprekstof voor deze site om ons bezig te houden of hij wel of niet moet komen of geschikt is of toch of we beter die andere kunnen nemen
        Wordt echt zo n als of hadden verhaal
        Zie het wel wie er staat eind augustus

          1. Mr Ajax

            Hup betalen die 8 milj en geef hem een goed salaris en geef hem alle credits. Dan gaat die ons aller Ajax heeel blij maken❗️

          2. BobbyHaarms

            Hij komt wel heel snel dichtbij hè met zijn standaard 2 of meer likes bij elk bericht, hij is de enige die nooit op nul blijft staan..binnen ruim 3 maanden 4500 likes erbij….yeah right ? ?

          3. In memory of J.C.

            Straks wirstenbroodje je ook nog voorbij BH, die doet ook zijn best ondanks zijn straatlengte achterstand 🙂

  2. In memory of J.C.

    Ach 1 miljoen is en blijft een hoop geld voor 90 minuten voetbal en wat trainings sessies 🙂

  3. emilio74

    lekker dan. Ik wil een naam zoals Traore, balloteli, Gomez . zucht,, allemaal weer lekkermakers en weer niet waarmaken. Hoop dat Dost het goed gaat doen als hij het word. Maar zie liever een angstgegner …

      1. emilio74

        Dat is waar Ruben464 . Het is ook een hoop poep wat er word geschreven (komkommertijd he) . Maar geloofde wel dat ze in vergevorderd stadium waren met Balotelli, en dat dit anders was dan toen met eto’o .. Maar Fucking Bas Dost??? Wat een kanon zeg pfff.

          1. HURBIE

            JC daar heb jij natuurlijk al heel lang ervaring mee met schoonenberg
            Bevalt het apparaat jou

  4. Geroldkohlen

    je kan dost halen voor 8 miljoen en haller voor 10 miljoen, nou dan zou ik toch echt dost halen!!! hij is international, heeft Europese ervaring en weet wat doelpunten maken is. je weet wat je binnen haalt met dost, met haller is het maar afwachten of hij het niveau van ajax aan kan. en balotelli en gomes komen toch niet, die zijn gekweekt voor de komkommertijd!

    1. Joep

      Met die twee spelerd kan ik mij goed vinden. Met Zijech met je ook een speler die iemand vrij voor de keeper kan zetten.

  5. marcussboss

    zou een goede spits voor ajax zijn! en meneer sliep vroeger in een ajax pyjama dus denk wel dat we kans maken!??

  6. Niels1983

    Ik ben nou niet zo weg van deze speler maar ach ja als hij er 25 inschiet hoor je mij niet

  7. Iamsterdam2015

    Zal top zijn als hij kwam. Een fantastish aanspeelpunt en zelfs met die voorzetten van Dijks die altijd onderkant wolk gaan kan hij die scoren ( ok flauw). Hoop dat het lukt.

  8. Gero77

    8miljoen is momenteel wisselgeld voor ajax…. Kom op zeg….. Maar je de heren willen iets hebben als salaris……. Ik weet niet wat meneer dost verdient maar iets zegt me dat dat meer is dan dat Ajax gaat betalen voor een speler…… Dus traore ballotelli en dergelijke figuren komen naar Amsterdam om een blowtje te roken en daar is ws alles mee gezegt…..maar goed een verassing is mogelijk…. Stiekem hoop ik op een verassing….

  9. -buitenkantje rechts-

    Dost gaat ook niet komen.. Heeft hij zelf al gezegd. Dus aub schrappen van lijstjes en dit forum. Grootste kans is op dit moment Haller. Zivco wil spelen en zou geruild kunnen worden met Haller..
    Toch zou ik Zivco liever eens 10 wedstrijden laten staan.. Denk dat hij een revelatie kan zijn. Anders Cassierra opstellen. Hij is aangekocht voor de spitspostie.. Opstellen dan!

    1. emilio74

      idd ik zie ook liever een kans voor zivco dan haller of dost. Maar we moeten wat ervaring op zn Pantelic hebben man.

      1. -buitenkantje rechts-

        Ik vraag me af of er nog een spits komt Emilio.. Hangt denk ik veel af van het resultaat tegen PAOK.. Als Ajax PAOK uitschakelt zou het maar zo kunnen dat er niks gehaald wordt.

        1. emilio74

          Het is verdacht stil he @buitenkantjerechts . Ik vrees het ook man dat er geen spits bijkomt. Ik denk een type Pantelic zou zo goed zijn he voor dit Ajax..Al is het op huurbasis voor 1 seizoen.

  10. Sonsee

    Zie hem graag komen alleen schiet het speculeren niets op. Telkens gaat het over mooie namen maar dan komen ze met wat raars op de proppen

  11. lieuwe_ajax_fan

    heel eerlijk vind ik hem nou niet geweldig, Ajax heeft 2 buitenspelers die vaak acties maken en wat minder voorgeven. Dost in juist een afmaker, zo’n speler die voorzetten moet hebben.

  12. In memory of J.C.

    Nieuwe spits zit vast in de file van de controle bij Schiphol denk ik. Marc had gezegd dat zijn naam als een bom zou inslaan en tsja …… verkeerd woordje he.

Comments are closed.