Amin Younes misschien niet op tijd hersteld voor PAOK Saloniki

1004ajax-psv_younes1

Amin Younes kampt met een hardnekkige liesblessure en het is nog maar de vraag of de dribbelaar op tijd hersteld is voor de wedstrijd tegen PAOK Saloniki. Vandaag zal de medische staf een oordeel vellen over zijn inzet tegen de Grieken. De linksbuiten heeft na de vorige wedstrijd tegen de Grieken nog geen enkele keer meegetraind, aldus De Telegraaf. Kleine lichtpuntjes zijn dat Riechedly Bazoer weer voorzichtig aan de trainingen begonnen is en Nemanja Gudelj na zijn schorsing weer opgesteld mag worden.

Bron: De Telegraaf

Related posts

77 Comments

    1. De seijs

      Dat is geen goed bericht. Met Younes op links is ajax veel sterker dan zonder Younes. En ja als er zo lang gewacht word met versterkingen ja dan word het wel heel moeilijk tegen die Grieken.

        1. DennisTheMenace

          Dan krijg je automatisch top-comment, dus meer kans op likes. Beetje jammer dus…

        2. rickert

          Seijsie is altijd al een likehunter geweest Younes. comments waar hij likes mee krijgt kan je dan ook meerdere keren verwachten. Soort Casettebandje dus.

          1. In memory of J.C.

            De seijs en hurbie geven elkaar likes. Binnen een paar uurtjes hebben ze constant in ieder geval 2 likes te pakken. Ze spelen soort van Pokomon met z’n tweetjes. De een pakt de ander 🙂

        3. De seijs

          11 Younes 11 oh ik wist niet dat dat een bezwaar was voor jou. Maar wat is jou probleem hier mee dan?

          1. 11Younes11

            Je kunt gewoon een bericht achterlaten als je iets wilt zeggen. De reply-knop is als je wilt reageren op een specifiek bericht. Maar misschien dat dat bij jou altijd “toevallig” het bovenste bericht is

        4. Indojood

          Dit is typisch gedrag van iemand die bij de Cruyff Foundation heeft gewerkt en daar heeft geleerd wat respect betekent.

          1. EugAjax

            Hey Indojood toch niet een kritische noot over een organisatie gelinked aan onze idool? Die een goede missie heeft? Ken de organisatie niet echt maar ik vermoed dus beetje chaos? Ik heb weleens van derden zelfde soort berichten gehoord. Ik wilde eens vrijwillig werk doen voor Cruyijff foundation maar werd toen geadviseerd niet te doen vanwege allerlei politieke ondoorzichtige issues en daf spieren voor spieren een betere is. Zelf heb ik geen ervaring met de foundation maar jouw commentaar viel me nu op ??

          2. Indojood

            Haha, nee. Mijn grote vriend de seijs heeft dit ooit verteld, dat ie daar heeft gewerkt en daar geleerd heeft wat RESPECT betekent. Niets dan lof voor de Cruyff Foundation.

          3. Indojood

            Maar ik ben helemaal niet op de hoogte hoe dit soort stichtingen werken. Zou je dus aan de seijs moeten vragen want die heeft er gewerkt. Succes!

          4. De seijs

            Voor de duidelijkheid het bedrijf waar ik met veel plezier werk. Werkt nog steeds met grote tevredenheid samen met de Johan Cruyff Foundation. Alleen ik ben overgestapt naar een andere afdeling. Dus heb hier weinig meer mee te maken. Is dit ook weer duidelijk voor de mensen hier.

          5. In memory of J.C.

            Apart, destijds vond je het niet nodig om die duidelijkheid te geven. Toen schreef je dat je voor de foundation werkte. Toen dat werd opgevat als: in dienst van, schreef je nergens dat het een samenwerking was. Nu het je anders uitkomt geef je het wel aan. Apart. En ja, bromsnor heeft dit uitgezocht. Met alle respect 🙂

          6. De seijs

            Ik mag hier zelf bepalen wat ik op deze forum zet. Dus ik ben ook niemand hier iets verschuldigd. Is voor jou nu toch wel duidelijk hoop ik. Jij bent hier diegene die maar loopt te vissen en te beweren. Je hebt het zelfs genees meer in de gaten. Bal gehak:-):-):-)

          7. In memory of J.C.

            Jij loopt je te verantwoorden hoor. Maar kom maar weer naar beneden. Genoeg voor vandaag 🙂

          8. De seijs

            Dit soort teksten bedoel ik. Maar wederom zal jij dit weer niet begrijpen. Bal gehak :-):-)

    2. dickst14

      Bazoer in normale doen is erg goed, maar middenvelders hebben we zat. Waarom wordt Ziyech niet gehaald???Kan overal op het middenveld EN in de aanval uit de voeten heeft extra klasse en een goede wedstrijdmentaliteit. Als Millik al voor 34 miljoen weggaat dan zou ik mij als Overmars zijnde geen zorgen maken om de 10 miljoen die Ziyech moet kosten. Of wachten we dat PSV hem koopt en weer slapend kampioen wordt.????

      1. Remco425

        Probleem is dat Ziyech meer kost dan 10M, eerder 13 of 14. En dat hebben we 1x eerder uitgegeven aan iemand die zich alleen in de Eredivisie had bewezen…

        1. dickst14

          Je bedoelt Sulemani. Milik heeft zich ook alleen in de eredivisie bewezen. Op het EK was hij niet echt top. Mistte vele kansen en gaat voor 34 miljoen.

          1. Remco425

            Milik heeft zich ook bij Polen bewezen. Niet op het EK, zoals vrijwel geen enkele spits zich bewezen heeft op dit ultra defensieve EK (en toch iedereen flink staan juichen voor IJsland), maar hij heeft zich wel degelijk bewezen tijdens de kwalificatie, ook tegen wereldkampioen Duitsland, en dat zijn dus wel internationale wedstrijden op het hoogste niveau. Dat wij 25M voor hem krijgen (geen 34) wil overigens niet zeggen dat hij dat ook waard is,die gekte is weer aangewakkert in Engeland, waar ze 125M gaan uitgeven voor Pogba en daardoor Juventus 96M uitgeeft aan Higuain, wat een goede spits is, maar geen Ronaldo of Messi, en daardoor ook Napoli geen idee meer heeft wat het met zn geld moet doen en dus maar lukraak een bedrag neertelt voor onze Milik. Waarvan ik het overigens nog steeds zonde van vind dat hij vertrekt. Die 25M hebben wij toch niets aan en er zit nog steeds veel potentie in Milik.

    3. Geroldkohlen

      shit! lees net op vi dat younes definitief niet meedoet woensdag! lichtpuntje davinson zit wel bij de selectie!

  1. dickst14

    Dat ziet er niet best uit als hij nog niet getrained heeft. We doen het dan met Muric, Cerny of Cassiera. Als we maar doorkomen.

  2. Ronald96

    Een echte aderlating, gelukkig dat Gudelj weer mag spelen. Die miste je echt afgelopen week.

  3. vak411

    Zoals ze afgelopen week speelde moeten ze gewoon winnen daar.. Fuck heksenketel.. Onze jongens zijn inmiddels wel wat gewend hoor.. In de kuip zitten ook altijd 50 duizend schuimbekkende sukkeltjes…
    Wzawzdb!

    1. woody79

      precies 411 en daar laat je je niet door afschrikken. gewoon uitgaan van eigen kracht dan kunnen we van iedereen winnen.

      1. Remco425

        Mee eens, al zijn de kakkies een stel brave burgertjes in vergelijking met de fans van PAOK. Zijn niet voor niets al een paar keer uitgesloten geweest van Europees voetbal.

  4. Teuntje

    En een gelijkwaardige vervanging voor Younes zie ik op dit moment niet.
    Balen dit, want vond Ajax sterker met hem op links….

    1. HURBIE

      Helaas het is niet anders we zullen het er mee moeten doen
      Misschien haalt Bosz er één uit de hoge hoed

  5. KBouter

    Het is een aderlating, maar om nu te zeggen dat heel Ajax van Younes afhangt gaat mij veel te ver.

  6. marcussboss

    ooooww vroeg mij al af waarom hij er naast stond tegen paok!? nu maar hopen dat hij snel hersteld want deze jongen kunnen we niet missen

    1. HURBIE

      Alles is te missen als je ziet wat er de afgelopen jaren is weggegaan ,en toch stond er weer één op om het net zo goed of nog beter te doen

    1. HURBIE

      Lijkt mij ook
      Als de kansen er in gaan wat de vorige wedstrijd net niet lukte dan winnen we geheid

  7. Niels1983

    Younes is normaal gesproken idd een basisspeler maar je kan gerust cassiera of cherny op links zetten

  8. emilio74

    ik zeg Cerny op rechts of afwissellend met Gazi. 2 snelle jongens die een de verdediging kan gek maken.Dolberg in de spits natuurlijk.

  9. In memory of J.C.

    Cerny op links, el Ghazo op recht ( hij moet toch een keer zijn momenten weer krijgen) en dan toch Dolberg maar in de spits. Een stel jonge, ik hoop gretige, honden op jacht naar de doelpunten. Midden Riedewald Bazoer en vd Beek hoewel ongetwijfeld Klaassen wel weer zal spelen. Achterin Tete, Veltman, Westermann en Dijks. In het doel Jasper op voorwaarde dat hij geen rare uitstapjes maakt.

  10. Joep

    Als hij de hele week nog niet getraind heeft, dan zal hij vermoed ik niet mee gaan naar Griekenland. Wel balen zeg.

  11. EugAjax

    Younes is gemis maar verschil in kwaliteit met andere kandidaten is te overzien dus geen dramas op naar play offs CL

    1. dickst14

      Ja. Maar vreemd dat hij 8 verdedigers meeneemt en 1 echte buitenspeler terwijl we moeten scoren.

Comments are closed.