There are no ads, please add some


Ook Hateboer en Januzaj in verband gebracht met Ajax

0731transfernieuws_geruchte

Ajax incasseert zo’n 30 miljoen euro voor Arek Milik en heeft aangegeven nog twee versterkingen te zoeken: een buitenspeler en een spits maar ook een rechtsback is welkom. Inmiddels circuleren diverse namen waaronder zelfs die van Balotelli en Mario Gomez. Ook doen de namen van Bas Dost (VfL Wolfsburg), Sébastien Haller (FC Utrecht) en Bertrand Traoré (Chelsea) de ronde in het geruchtencircuit. Nu worden ook Hans Hateboer en Adnan Januzaj genoemd. De interesse in Januzai is niet nieuw. In december 2014 werd de Belg ook al in verband gebracht met Ajax (zie bericht)

Ajax-hoofdscout Henk Veldmate is zaterdag toeschouwer geweest bij FC Groningen – Southampton (0-1). Volgens enkele media om daar Hateboer aan het werk te zien. De 22-jarige rechtsback, die ook wordt gelinkt aan het Everton van Ronald Koeman, is in beeld om als back-up te fungeren achter Kenny Tete. Echter, Hateboer bewees zichzelf een slechte dienst door tegen Southampton twee gele kaarten, en dus rood te pakken.

De Engelse tabloid The Daily Mail brengt Ajax opnieuw in verband met Januzaj. De 21-jarige vleugelaanvaller, die ook wordt gekoppeld aan AC Milan, Everton, PSG en Sunderland, mag weg bij Manchester United.

Gerelateerde posts

122 reacties

   1. marcussboss

    Klopt! hateboer liever niet nee, maar januzaj zal zeker een hele versterking zijn!

   2. BobbyHaarms

    Ik ook niet Joep. Krijg bij dit soort spelers altijd het idee van: “lekker goedkoop, weinig kosten aan zo’n gast, over 2 jaar dumpen we hem wel weer”.. En dat terwijl Ajax nu toch eens serieus moet gaan kijken naar spelers waar je gelijk iets aan hebt en de concurrentie serieus aankan met de basisspelers. Nu weet je eigenlijk alweer dat het B-keus betreft wat gehaald wordt als goedkope stand in. Maar ja nogmaals, zo goedkoop dat je je er als Ajax zijnde geen buil aan kan vallen. Het welbekende voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

    1. ajaxhoger

     Je word er zo moe van , van dat gezeik allemaal , elk jaar hetzelfde bobby .
     Dat langzaam gedoe om een selectie compleet te krijgen die mee kan doen voor prijzen , we blijven overal achteraan hollen , de selectie is nog lang niet compleet , daarom ook geen CL ben ik bang , dus eventuele spelers die willen komen , komen niet omdat er geen Cl gespeeld word .
     Ze gooien hun eigen ramen in zo met dat langzaam gedoe .

    2. rickert

     klopt Bobby, ze willen ook een goedkope stand in denk ik… geen dure bankzitter

     1. BobbyHaarms

      Probleem is Rickert, een betere speler voelt zich te goed voor de bank tegenwoordig. Ze eisen nog net niet een basisplaats, ook al spelen ze kut.

    3. Geroldkohlen

     eens bobby! maar dit is de politiek die we nu al jaar in en uit bedrijven!

    4. Litmanen

     Eens Bobby. Met de begeleiding van Ajax loop je veel risuco’s, dus ze kopen toppers of mischiensubtoppers. Hoeven ze zich ook niet druk te maken over kapitaalvernietiging.

  1. De seijs

   Die Januzaj is wel een pittige speler die heeft ook wel wat goed te maken. Dus dat zou een win win situatie zijn voor bijde.

  2. De seijs

   Die Hateboer kan wel wat worden word Door meerdere clubs gevolgd. Dat moet wel wat betekenen. Maar wat houd dit in voor Veltman? Word die verkocht ? Doet het toch heel goed op rechtsback.

    1. De seijs

     Veltman gaat het niet redden. Westermann en sanchez zijn gehaald en niet voor de bank. Veltman gaat het niet redden. Is hier op het forum ook al heel duidelijk. 90 % ziet veltman hier afvallen op zijn eigen stek. Daarom zie ik in hem ook een goeie stand-in voor de rechtsback.

     1. BobbyHaarms

      Dus als het forum iets wil gebeurt het ook? Haha nou laat dan Wim Jonk maar zsm terugkeren ? Nee sorry Seijs, maar Veltman heeft alles in eigen hand net als alle andere spelers. Ben het wel volledig eens dat Veltman een geweldige RB is en ik hem daar sterker vind dan centraal in de verdediging.

     2. BobbyHaarms

      Probleem is dat Tete daar speelt….en die speel je er echt niet meer uit lijkt mij. Dus Veltman zal zich op zijn eigen plek moeten concentreren. Maar dat ook hij peentjes moet gaan zweten voor zijn stekkie mag nu wel duidelijk zijn.

     3. rickert

      Ik schrijf Veltman niet af, voordat Westermann en Sanchez hebben bewezen beter te zijn.

     4. rickert

      Dat bedoel ik, we kunnen wel roepen, dat hij te zwak is, maar uiteindelijk, is hij momenteel de sterkste… Viergever is het echte drama, tegen PAOK ook onthutsend zwak, durft niks en als hij wat probeert, kan hij beter niks durven.

     5. De seijs

      Wel mee eens alleen die laatste zin begrijp ik niet. ..probeert, kan hij beter niks durven. ??

     6. rickert

      Wat ik daarmee bedoel.. is dat ook als hij wel wat durft, er niks uitkomt… Het is een hele matige speler.

     7. De seijs

      Niet helemaal mee eens. Ben bij de laatste wedstrijd geweest tegen PAOK. Daar gaf hij toch echt een paar (stuk of 3/4 lange ballen over een meter of 40/50 over de breedte en die kwamen prefect aan. Kon niet mooier. Maar hij is goed voor de bank. En afgelopen seizoen deed hij het toch echt naar behoren met v d Hoorn naast hem. Toch minst gepasseerde verdediging.

  3. -buitenkantje rechts-

   Waarom zijn dit 2 versterkingen de Seijs?? Januzai is geflopt bij Manchester en bij meende Borrusia.. Hateboer pakt 2x geel tegen Southhampton.. Bovendien hebben we Veltman achter Tete als perfecte back-up..
   De koopgekte heeft toegeslagen en de lijn Cruijff is samen met de maestro overleden..

   1. De seijs

    Pelle was ook overal geflopt. En toen kwam R Koeman aan de telefoon. Of Pelle misschien intresse had om voor 010 te voetballen. Nou je weet hoe het gegaan is. Als een speler bij de een niet aan de bak komt wil dat niet zeggen dat hij dan afgeschreven is. En 2x geel pakken waar praten we over! Top spelers zat die dat overkomen. Kijk eens naar Pepe van Real Madrid. En Veltman is een prima vervanger voor Tete. Had ik hier al eerder vermeld. En koopgekte nou zeker (nog niet) bij ajax.

    1. -buitenkantje rechts-

     Jij stelt in je eerste bericht dat dit 2 versterkingen zijn voor Ajax.. Ik geef aan dat dat onzin is.. Doe je zelf eigenlijk ook al door Veltman goede back up te vinden..

     1. De seijs

      Br Ik zeg ook in een eerder bericht dat ik het wel vreemd vindt dat Veltman daar niet voor in aanmerking komt en dat hij dan misschien verkocht wordt .

    1. HURBIE

     Gaat V Rhijn voor een habbekrats weg en gaan ze weer een andere RB halen Schiet mij maar lek

     1. De seijs

      Als je v Rijn de laatste 2 jaar hebt zien stuntelen . En Groningen een klein beetje gevolgd hebt dan moet je toch de naam Hateboer wel zijn opgevallen . Die jongen deed het afgelopen seizoen daar prima. En ik denk dat ajax in hem een goede vervanger voor Tete ziet zitten. Alleen ik zou zeggen je hebt veltman toch ook voor die positie. Maar wij zullen het wel niet weten. We gaan het wel zien Hurbie

 1. BobbyHaarms

  Tsja, De Jong tekent een nieuw moordcontract bij psv, feyenooit gaat vol voor Berghuis dus Ajax kan nu niet achterblijven met een dikke 30 miljoen in de kontzak. Hoop echt dat we binnen 2 dagen 1 of 2 Ajaxwaardige spelers erbij hebben voordat het straks weer 1 september is en je te laat bent!

  1. ajaxhoger

   Ze zullen wel weer te laat zijn zoals altijd , de bonussen moeten gehaald worden voor hun eigen , de ajax sups kunnen de klere krijgen .
   Die komen toch wel kijken en houden hun eigen koest , ik snap echt niet dat die
   niet een keer optreden en protesteren op het beleid , dat ze gvd goed voetbal en goede spelers willen zien , en niet die kleuters die er nu spelen .

  2. -buitenkantje rechts-

   Wat een koopgekte Bobby! Januzai willen kopen… Ondertussen scoort Fischer voor Middlesborough de winnende treffer.. Gaan we Becker verkopen aan Ado.. Scoort Azzouzi de ene naar de andere goal voor Sparta! Hebben we Dolberg, Zivco en is Cassierra aangekocht voor de spits.. Ondertussen blijven we op zoek zijn naar een nieuwe spits.. ? Kijken we naar Hateboer terwijl we straks Veltman als backup hebben voor Tete..
   Alle posities zijn nu al dubbel tot driedubbel bezet!!

   1. BobbyHaarms

    Mee eens BR, alleen hou ik er rekening mee dat Zivkovic alsnog vertrekt na alle rumoer afgelopen tijd. Dolberg deed het geweldig tegen PAOK, maar hoelang houdt zo’n jongen dit vol? We kunnen en mogen nog geen wonderen van die jongen verwachten. Cassierra zal zich eerst moeten bewijzen, wat als hij het (nog) niet redt? Tevens vind ik de linksbuiten positie matig bezet na het vertrek van Fischer en Andersen. Verder denk ik wel dat we een behoorlijk elftal kunnen opstellen getuige de wedstrijd tegen PAOK. Maar wil je met de grote (re) jongens meedoen dan zal je moeten investeren en doorselecteren en waar mogelijk jeugd inpassen of gericht aankopen, dus geen “gokkertjes”. Voor het geld (nu weer 30 miljoen erbij) hoef je het niet te laten denk ik..

    1. BobbyHaarms

     En zou Veltman genoegen nemen met een plek achter Tete denk je? Denk dat hij dat niet zal accepteren..

     1. BobbyHaarms

      Nee Younes in de basis, tenzij iemand aantoonbaar beter is. Maar je hoort er wel wat knaps achter te hebben. Ik weet, het is moeilijk want iedereen (versterking of niet) wil natuurlijk spelen, en je kan onmogelijk iedereen tevreden houden.

     2. BobbyHaarms

      Nee die ook niet. Daarom pleit ik voor eigen jeugd achter Tete, en/of desnoods Veltman.

   2. De seijs

    Br Dolberg loopt al een tijdje rond bij ajax. En Fischer scoorde ook voor ajax maar was al tijde niks. Hij kreeg genoeg kansen van F d Boer maar kwam niet meer met zijn acties uit te voeten en wilden zelf weg. En Zivkovic dat verhaal kennen we nu onderhand wel. Dat ligt maar een persoon zelf Zivkovic.

    1. BobbyHaarms

     Niet mee eens, in het geval Zivkovic is Ajax absoluut medeverantwoordelijk.

     1. De seijs

      Ja dat mag hier bh. Maar ik vind dat Zivkovic zelf het probleem is. En dat kan hij zelf oplossen. Door hard te werken en niet gaan lopen janken bij de pers. Als je dat doet ben je geen kerel en zal je het nooit redden.

 2. Gianni

  Januzai halen is geweldige speler voor ons en rechtsback gewoon veltman achter tete en centrum met sanchez

  1. -buitenkantje rechts-

   Mee eens betreft Veltman.. Januzai is nu ook bij 2 clubs geflopt.. Bovendien kan hij ook naar bv AC Milan en Paris st Germain

 3. afcamike

  Hateboer…. je maakt een grapje toch Marc? Die gaat je toch niet verder helpen, je hebt weet ik veel hoeveel miljoen op de rekening en dan kijk je bij Groningen voor Hateboer…

 4. Indojood

  Hateboer? Wat een onzin, en ook nog als backup? Wanbeleid in optima forma. Backup spelers, die moeten vanuit Jong Ajax of de A1 komen.

  1. BobbyHaarms

   Precies Indojood, je maakt mij niet wijs dat die Hateboer aantoonbaar beter is dan de jeugd die eraan komt. Een jeugdspeler achter Tete is gretig en ziet Tete als een groot voorbeeld! Een Hateboer zal eerder (zij het stiekem) hopen op een blessure bij Tete zodat hij zijn kans kan grijpen. Zie er de meerwaarde niet van in t.o.v. een gretige jeugdspeler. Wanbeleid als dit klopt, want volgens de lijn van Johan zouden we eerst naar de jeugd kijken als stand in achter een basisspeler. Maar ja, men vergeet schijnbaar snel in Amsterdam als iemand er niet meer is om de vinger op de zere plek te leggen.

   1. De seijs

    De jeugd eerst maaar niet elk jaar kan mag je verwachten dat we een topper voor elke plaats in het eerste achter de hand hebben dat is niet reëel. Zou natuurlijk wel mooi zijn maar sprookjes bestaan niet . Dus zal er nu wel geen ajax waardige rechtsback tussen zitten. En dan moet je verder kijken. En dat doen ze dus goed. Het zijn natuurlijk geen koekenbakkers. Wel een beetje vertrouwen hebben in die gasten. BH

    1. -buitenkantje rechts-

     Heb er op dir ogenblik wrinig vertrouwen in de seijs.. Hateboer kopen voor op de tribune?? Of ook maar weer in jong Ajax?? We hebben Tete wn als back up Veltman.. Dasr achter moet jeugd klaar staan.. Januzai bij 2 clubs geflopt.. En wie moet er dan op de tribune gasn plaatsnemen?? El Ghazi? Cerny? Oja… Becker gaan we ondertussen verkopen aan Ado..? Younes?? Muric? Allw posities zijn nu al dubbel of driedubbel bezet!

     1. De seijs

      Ze gaan elkaar wel warm houden. Wordt iedereen beter van. En alleen de sterkste overleven. En de rest gaat met de pers praten ?

  2. EugAjax

   Doet aan Ajax aan wanbeleid en dat baseer je op een gerucht van een niet nader genoemde bron? Het enige wat Ajax heeft aangegeven dat indien Milik verkoxht is dan wil Ajax een vervanger kopen, logisch want alleen Dolberg en Cassierra die zijn er nog niet helemaal klaar voor en een buitenspeler, en dat kan weer logisch zijn aan de linkerkant gezien vertrek Fischer. Dus waarom nu weer wanbeleid? Ajax mag en kan blijkbaar niks goeds doen sinds jij denkt dat Ajax niet meer werkt volgens Ajax filosofie omdat ze een niet communicerende Volendammer hebben de wacht aangezegd…………

   1. Indojood

    Natuurlijk is dit maar een gerucht maar het klopt, zo denk ik erover, EugAjax. Johan zei voor zijn heengaan dat Ajax niet meer zijn visie volgde en heeft ook netjes gevraagd dat zijn naam niet meer te gebruiken. Wie ben ik om de grote meester tegen te spreken? Om de boel weer een beetje op de rit te krijgen zouden ze inderdaad Jonk terug moeten halen, goed dat je dat aanhaalt.

   2. Indojood

    Hoe ik over Ajax denkt mag geen verrassing zijn trouwens. Ben er vrij duidelijk en uitgesproken over. lijkt me.

    1. EugAjax

     Nee Indojood zeker geen verrassing hoe je over Ajax denkt en in mijn optiek is jouw mening altijd goed onderbouwd en maakt vaak sense. Daarom viel het me tegen dat je van wanbeleid sprak mbt gerucht. Mbt Cruijff heb je gelijk alleen als ik eerlijk ben is het zo dat Ajax visie gelijk staat aan Cruijff visie en andersom. Dat is al vanaf mensenheugenis zo en Ajax was er toch eerder als Cruijff ??. Alleen in loop der jaren heb je weleens andere mensen die het anders invullen. Nu meen ik me te herinneren dat er in verleden veel grotere gaps waren tussen Cruijff visie en de visie van mensen die Ajax destijds hebben geleid, beste voorbeeld volgens mij Ten Have en vd Boog. Natuurlijk zijn er op aantal punten nu een iet wat ander beleid als toen Ajax er in 2010 mee begon. Maar ook dat is logisch je moet met de tijd blijven proberen te verbeteren. Ironsich is en blijft dat de man die nu de rode draad bewaakt, Bergkamp, de revolutie in gang heeft gebracht en Cruijff toen meteen meegekregen heeft, die Bergkamp heeft zeer veel goede ideeen die ook nog eens overeekomen met visie van ons helaas te vroeg overleden idool. Alleen op details wijkt hij af en dat is zijn goed recht. We moeten ze zeer zeker kritisch blijven volgen, maar wanbeleid benoemen op een gerucht is onterecht.

     1. Ajax4ever JC4ever

      Volgens mij is er alleen maar aangegeven dat wanneer Ajax inddrdaad Hateboer zou willen halen dit onder wanbeleid zou vallen. Kortom, is het gerucht niet waar ….. Geen peobleem wat dat betreft. Of begrijp ik het verkeerd.

  1. Velibor

   Ja volgens mij ook indo,van die net niet types dan kun je beter wat uit de jeugd overhevelen of gewoon ff de knip trekken zodat je voorlopig onder de pannen bent want dit schiet niet op zo !

   1. Indojood

    Uitgeleend aan Dortmund, kon ie ook geen potten breken. Gehypte speler maar daar zijn ze goed in Engeland.

     1. Indojood

      Thanks, man. Vanochtend om 7 uur geland. Heb prima geslapen bij Singapore Airlines. Nu mezelf updaten met het laatste Ajax nieuws.

     2. BobbyHaarms

      Ha, ja welkom terug Indo! Gaat het niveau hier weer wat omhoog want wij bakken er niks van hier ?

     3. Indojood

      Hé pik, je staat nog steeds bovenaan dus dat gaat goed. Wil het niet lukken met Hurbie en zijn duimpjes, haha?

     4. BobbyHaarms

      Hahaha hij kan die zomervakantie voorlopig wel vergeten Indojood, hij moet aan de bak ?

     5. Indojood

      Zou wat zijn ja, in die First Class cabines. Maar mijn vrouw had er ook nog wat over te zeggen en die zat naast me. ?

     6. Geroldkohlen

      hey Indo is weer terug! valt me nu pas op, goede vakantie gehad kerel? ja goede maatschappij is Singapore Airlines! al een beetje up-to-date hier nu hahaha ??

     7. Indojood

      Hallo Gerold. Ik had een bruiloft daar en verder gewoon gewerkt. Ben weer helemaal bij, hoor. Lees nog steeds dezelfde onzin hier, haha, maar wel leuk. Singapore Airlines is sowieso goed maar met die nieuwe A350 is het helemaal geweldig. Fantastisch vliegtuig, stil en de drukcabine wordt gesimuleerd op 6000 voet waardoor je niet zo vermoeid raakt.

     8. Geroldkohlen

      ah kijk dat is fijn reizen! ja het forum is niks veranderd. ben weer benieuwd naar je teksten komende tijd.??

     9. In memory of J.C.

      Zie dat mijn “tweelingbroer” je alweer welkom heeft geheten Indojood 🙂 Ik had even een stalkloos weekend.

 5. Sonsee

  Laat Ajax maar eens concreet worden voor minimaal 1 speler. Die geruchten wordt je ook gek van. Hateboer hoeft van mij niet te komen daar hebben ze vast wel wat voor in de jeugd lopen. Liever een klap geld uitgeven voor een goede spits dan een backup voor Tete. Ziyech bijvoorbeeld als Twente het minder hoog in hun bol hebben. Gomez ook goede speler maar we gaan zien wat er uit de hoed komt

 6. Geroldkohlen

  januzaj zou een goede deal zijn, hateboer moet je niet doen. veltman is toch een goede stand in voor tete! haal dan maar een extra centrale verdediger. maar ik ben benieuwd welke spits er komt!

 7. Ajax4ever JC4ever

  Ongelooflijk hoe mensen hier weer vrolijk achter Ajax aanhollen. Veltman moet misschien plaatsmaken voor Sanchez en is daardoor zowel backup voor Tete als voor Sanchez. Andere backup moet uit Ajax gelederen zelf komen. Januzaj heeft tot op heden nog nergens de hoog gespannen verwachtingen waar kunnen maken los van het feit dat we minimaal gelijke kwaliteit zo niet beter binnen Ajax hebben rondlopen. Dit is geen versterking met ervaring die er nodig is. Belachelijk nieuws dus en ik hoop totale onzin.

 8. KBouter

  Ajax moet nu stoppen met kopen, 2 columbianen, CV en een spits, Duitser als CV en een spits moet nog komen. Rechtsback als stand-in voor Tere is onnodig, omdat we daar Veltman al hebben en die deed dat voortreffelijk. Ziyech hoeft van mij ook niet, die houd alleen de doorstroming van vd Beek en Nouri tegen. Ajax zal per direct wel sterken zijn met een creatieve Ziyech, maar we moeten onze identiteit wat betreft jeugdspeler inpassen nooit verliezen.

  1. Indojood

   Je hebt wel gelijk, hoor. Er moet een vervanger komen voor Milik en dat is al moeilijk genoeg. Ik geloof dat Ajax hiermee druk bezig is maar veel mensen hier denken dat een vervanger meteen kan worden gepresenteerd en betichten Overmars van geld tellen en passiviteit. De vraag waarom Ziyech nog niet is gekocht is ook zo’n mooi voorbeeld. Ik denk dat hij helemaal niet naar Ajax wil. De transferperiode duurt nog een maand en op 1 september kunnen we de balans opmaken. Tot die datum is er van alles mogelijk. Tot zover mijn open deur. ?

   1. Ajax4ever JC4ever

    Ziyech wacht gewoon op het mooiste bod uit Duitsland of Engeland. Alleen als hij zijn hand gaat overspelen heeft Ajax een kansje.

 9. Iceman

  Nee geen sanogoal, die hebben wij gehad hij kon geen potten breken. Laten wij nu geen over hastigen aankopen doen waar wij straks mee zitten. Zoals zo vaak in het verleden. En is Januzaj geen midden velder? Midden verlders die al zo veel hebben in overvloet. Kunnen wij geen goei gelouterde spits vinden en een topper van een rechtsbuiten? Kom op Ajax en Marc schiet eens een beetje op!!!

 10. Ajax nr 1

  blablabla wat een zooitje hierbij Ajax. Zelfs supporters kramen onzin uit zo van die zijn goed voor Ajax. Jullie halen het niveau van Ajax nog verder naar beneden.

  1. Indojood

   Haha, helemaal gelijk. Met zijn allen roepen dat het niveau omhoog moet en bij een middelmatige speler als Hateboer zeggen dat het een versterking is.

 11. Charka53

  Dat zijn er wel veel nu weten ze niet wie ze moeten kiezen
  Dan zal er wel niemand komen.

 12. ajaxpers

  Vertrouwen in El Ghazi, Cerny, Nouri, Dolberg etc. zal veel beter zijn voor Ajax dan een paniekaankoop. JC was daar ook nooit voor.

  1. Ajax4ever JC4ever

   Paniek aankoop is nooit goed. Dat is een open deur 🙂 Een degelijke aankoop dat is waar we op wachten en dat zijn deze twee heren uit het topic niet.

 13. Niels1983

  Januzaj zie ik niet naar ajax komen deze jongen gaat niet op deze leeftijd zoveel salaris inleveren hateboer vond ik vorig seizoen zeer positief opvallen ook een aantal doelpunten gemaakt

 14. ajaxhoger

  Het word dit jaar weer helemaal niks , zeker als we niet fansoenlijk in kopen wat we moeten hebben .
  Veelste laat de selectie compleet , dat is ook schering en inslag bij ons , en dan vinden ze het nog gek dat we geen CL halen .
  We zijn een kleintje geworden in europa en de competitie jammer zat .
  Ik hoop dat het goed zal gaan dit jaar , maar ik heb er geen goede kijk op gekregen .

   1. ajaxhoger

    Ajax4ever JC4ever , daar zijn onze zeer dure betaalde scouts voor , die nog geen fansoenlijke kunnen scouten schijnbaar .
    Ander clubs kunnen het wel , ajax niet , die presteren het om altijd de verkeerde te kopen , dat is ook een kunst .
    Hoewel de colombianen niet slecht zijn in mijn ogen , maar het moet allemaal nog bewezen worden nietwaar .
    Er zijn spelers zat te koop , maar dat kost geld , en daar zit de clou , ze willen het niet uitgeven .

    1. Ajax4ever JC4ever

     Ajaxhoger, het is zo makkelijk te roepen zonder zelf echt inhoudelijk te zijn. Afserveren kan iedereen. De meeste andere clubs hebben niet de status van Ajax en niet de plicht elk seizoen voor het kampioenschap te gaan. Die kunnen makkelijker een gokje wagen. Topspelers willen gewoon niet komen en die heeft Ajax wel deels nodig, dat is een probleem. Verder moeten we het incidenteel van aankopen hebben. Wij moeten geen koopclub zijn zoals psv

     1. Ajax nr 1

      Ajax4ever of welke naam jij morgen heb. Lees nu eens heel aandachtig terug wat jij schrijft en als je dan nog zeg dat Ajaxhoger niet duidelijk is. Nou voor mij Is hij zeker duidelijk want onze scouts met een riant salaris zijn gewoon prutsers van de bovenste plank. Nu kom jij met noem eens een speler die haalbaar is voor Ajax. Nou Ajax4ever hij geef jou en mij toch duidelijk antwoord. En ja jij en alle andere en ik kunnen namen noemen en dan. Komen die spelers dan wel nou dacht het niet dus het heeft totaal geen zin om namen te noemen.

  1. Iamsterdam2015

   Ja zit wat in ajax hoger. Echt laat ke selectie compleet. Eene kant is de markt ook nog open dus ja is het ook lastig…..

 15. Iamsterdam2015

  Janu wie?!? Heb ik denk ik dan even gemist dat hij bij MANUNITED heeft gespeeld……
  Is het wat!?!?

 16. Ajax4ever JC4ever

  Zit al die rreacties nog eens te lezen en er zijn er echt veel die in Hateboer en Januzaj een versterking zien. Wat verwachten die mensen van Ajax vraag je je af. Gezellig meedoen om een top drie plek in Nederland? Europees voetbal zien als een meevaller?

 17. Ajax4ever JC4ever

  Het grootste verschil tussen PSV en Ajax werd door Cocu perfect verwoord. Cocu zei: de doelstelling was winnen en dat hebben we gedaan. De doelstelling van Ajax hoort altijd te zijn: we willen onze supporters vermaken met aan aanvallend voetbal en daarmee een onze doelstelling van winnaar bereiken. Cocu wint al jaren zijn wedstrijden met heel vervelend voetbal n het verschil is: zijn supporters pikken dit en staan er hard voor te juichen. Peter ajb laat zien dat het ook heel anders kan. Ajb geen tijdperk van trainers als Cocu en (sorry) de Boer.

 18. Ajaciedje14

  Al deze geruchten zijn leuk. Maar komt er nou ook eens een bevestiging dat er iemand binnengehaald is…

  1. In memory of J.C.

   Beter dan wie en gebaseerd op wat? Deze twee jongens komen misschien leuk mee op ere-divisie niveau maar naar leuk meekomen hoort Ajax niet op zoek te zijn. Of de eigen doorstroom of een 29-32 jarige met een bak aan ervaring en klasse die weg wil uit de gekte van de omringende competities. Daar hebben de jonkies ook wat aan.

Reageren is niet mogelijk.