There are no ads, please add some


Sanchez meldt zich zondag bij Ajax

0619davinson_sanchez

Davinson Sanchez meldt zich zondag in Amsterdam, zo meldt De Telegraaf. De verdediger won woensdagavond met Atletico Nacional de Copa Libertadores. Na de festiviteiten reist hij volgens plan in de loop van vandaag (zaterdag) af richting Nederland om zich zondag bij Ajax te voegen. Hij zal sowieso komende week nog niet bij de wedstrijdselectie behoren voor het duel tegen PAOK. Daarvoor is hij nog niet speelgerechtigd.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

55 reacties

 1. BobbyHaarms

  Daar komt zometeen even wat binnenwandelen hoor. Hoop dat hij deze winnaarsmentaliteit op de rest vd groep over kan brengen…welkom Sanchez!

  1. Geroldkohlen

   idd bobby hij komt met zelfvertrouwen binnen gewandeld! hij heeft toch maar ff de CL van Zuid Amerika gewonnen!

  2. De seijs

   Als Sanchez de kleedkamer in komt dan staat er ook iemand. En als hij dan gelijk indrukt maakt op het veld dan gaat ajax denk zeker mee doen voor het kampioenschap. Maar dan moet er nog wel een ervaren spits en buitenspeler bij. Dus Marc voor jou zeker nog geen vacantie! !

  3. De seijs

   De nieuwe achterhoede van ajax Cillessen Tete Westermann Sanchez Dijks .Dat zou top zijn.

    1. marcussboss

     dat heet gewoon een muur Hurbie? een muur waar elke aanval bang van wordt??

  1. BobbyHaarms

   Zo is dat Gerold. De rest van onze selectie staat met lege handen en dan komt er een jochie binnenwandelen met zo’n prijs…geweldig, die Sánchez kan ze nu allemaal uitlachen ?

   1. marcussboss

    Hahaha lijkt wel erg op balotelli ja! Dit is echt een topper in wording en ik denk dat die over een paar seizoenen vele miljoenen gaat opleveren!

  1. BobbyHaarms

   Ja uitlachen. Onze club staat na afgelopen kutseizoen met lege handen en meneer komt binnenhuppelen met een leuke prijs achter zijn naam. Beetje Amsterdamse humor Starke ?

    1. HURBIE

     Voor een Amsterdammer niet hoor ,maar voor een buitenstaander wel,
     Komt vaak rottig onze strot uit maar word niet rot bedoeld

 2. Charka53

  Laten we hopen dat hij veel kan bijdragen en dat ze elkaar vlug gaan begrijpen en aanvoelen alleen jammer dat paok nog niet kan genieten van onze nieuwe aanwinst.

  1. De seijs

   Mijn benieuwen Charka53 wanneer Peter Bosz hem opstelt. Ga er dan zeker voor zitten.

   1. HURBIE

    Kijk er ook ontzettend naar uit dat hij meedoet
    Heb echt het gevoel dat we een muur krijgen achterin

    1. De seijs

     Ja zeker Hurbie kan ook niet wachten. Moet een geweldenaar zijn. Nou mij benieuwen.

  1. BobbyHaarms

   Zeker jammer Charka! Maar wij hebben straks wel een beest van een joker mochten we die volgende ronde halen..

  2. Charka53

   Nou De Seijs als hij zo goed is als ze zeggen zal hij toch zeker opgesteld gaan worden maar misschien even bijkomen van de laatste weken.

 3. AFCA my World

  He he, het even geduurt maar eindelijk kunnen we van hem gaan genieten ! Zijn we eindelijk compleet ? Behalve Ziyech en Dost dan !

 4. BobbyHaarms

  Er moet zeer zeker nog wat bij AFCA my World. Wat dacht je van Sneijder? Weet zeker dat die ons de boost geeft die we missen, een echte etter die het klappen van de zweep kent.

  1. HURBIE

   Inderdaad Bobby zo’n ettertje van een opruier missen we echt,daarom vind ik Klaassen ook geen echte aanvoerder voor AJAX moet gewoon zo’n opruier staan

 5. Iamsterdam2015

  Top!!!! Maar nog niet speelgerechtigd!?!? Hoelang weten ze al dat hij komt dan hadden “ze” toch tijd zat om eea te regelen?!?! Dat PAOK te vroeg is begrijp ik want hij moet aan het team wennen dus logisch…
  Maar goed, blij dat hij er is, nu bog een top spits en dan vlammen!!!!!

  1. In memory of J.C.

   Bij sommige zaken moet iemand in persoon aanwezig zijn. Lastig als je in Zuid-Amerika zit 🙂

 6. -buitenkantje rechts-

  Mooi dat hij er is.. Heb erg goed gevoel bij deze jongen.. Zo jong en al behoorlijk wat ervaring.. En weet wat er nodig is om te winnen.. Is gewend asn hectiek wn chaos.. Zal zich niet snel gek laten maken.. Kan niet wachten om hem in het Ajaxshirt te zien spelen..

  1. Velibor

   Inderdaad en ik hoop eigenlijk dat het een sloper is die kannvoetballen haha zo eentje die je lachend en fluitend over de boarding knalt! Zon San the man!

 7. KBouter

  Geen twijfel mogelijk…die krijgt een basisplaats. Drie keer raden wie eindelijk de bank warm mag houden.

 8. BobbyHaarms

  Veltman zou zomaar kunnen. Maar goed, de spelers selecteren zichzelf dus hij mag net als de rest flink aan de bak.

 9. KBouter

  Juist, concurrentie is alleen maar goed. Veltman als cv vind ik al jaren veels te licht, als rback heeft hij het trouwens wel uitmuntend gedaan. Linker cv staat nu nog Viergever, of Riedewald gaat terug ( hoop van niet, vond ik ook te licht daaro) of Westermann gaat verder als linker cv . Centrum met Sanches Westermann zal niet verkeerd zijn, met Gudelj en Bazoer en …. daarvoor.

 10. KBouter

  …. Riedewald zal er spelen denk ik, maar het middenveld is een groot vraagstuk, ik denk dat Klaassen de voorkeur krijgt. Je hebt dasr verder nog vd Beek en ook Sinkgraven kan er uit de voeten. Van mij hoeft Ziyech eigenlijk niet te komen, dat zal betekenen dat de doorstroming van vd Beek en Nouri naar achter geschoven gaat worden.

  1. BobbyHaarms

   Feit KBouter. Heb voor de toekomst hoge verwachtingen van vooral Nouri, Dolberg en Cerny. Al met al hebben we zo best al een aardig elftal. En Veltman kwam zeer zeker beter uit de verf als RB, maar ja daar staat Tete en daar staat wat hoor die offer je echt niet op, hooguit als ie moegestreden is.

 11. KBouter

  Klopt Bobby, Tete moet je 10x voorbij, dan nog komt hij weer terug, wat een kracht en uithoudingsvermogen heeft hij. Las ergens dat Muric ontevreden is en dat zijn pa eigenlijk eist dat hij vast bij de selectie zit en niet meer bij jong. Wat hebben die gasten eigenlijk te eisen, moet niet gekker worden.

 12. De seijs

  Hoop dat Sanchez er veel zin in heeft. Dan kunnen de clubs nog wat verwachten.

 13. Ajax4ever JC4ever

  Als hij echt zo goed is als we denken krijgen we van deze jongen een hoop plezier. Het zal ten koste van Veltman gaan helaas maar ik vrees voor hem dat Sanchez beter is.

 14. KBouter

  Nadeel of een voordeel, het is een Columbiaan, en als hij het goed doet weten zuid Europese clubs hem snel vinden

 15. Rinus

  Hoge verwachtingen! Indien er idd een topspits als Balitelli komt en een serieuze buitenspeler, Ziyech bijvoorbeeld….dan wordt dat een leuk elftalletje waarmee ik wel CL kwartfinale mogelijk acht….Eerst maar eens kijken wat er daadwerkelijk komt en kwalificeren #dromenmag

Reageren is niet mogelijk.