Mario Gómez gespot in Amsterdam; spits direct gelinkt aan Ajax

0729mario_gomez

Nadat gisteren het gerucht verscheen over de interesse van Ajax voor Mario Balotelli (zie bericht) gaat er nu nog een opmerkelijk bericht de wereld rond: Ajax zou belangstelling hebben voor de Duitse topspits Mario Gómez. Waar het gerucht vandaan komt? De Nederlandse hockeyer Quirijn Caspers stuurde een tweet de wereld in dat hij de Duitse spits met een ( of zijn) vrouw zag lopen in Amsterdam.

Tegenover Sportnieuws.nl doet Caspers zijn verhaal. “Ik zag een kerel met een hoed. Dat valt sowieso al op. Ik dacht hé, interessant. Ik keek nog een keer en zag zeker Mario Gomez met een (of zijn) vrouw lopen. Maar wat doet hij op dit tijdstip in Amsterdam, vroeg ik me nog af? Hij had dus een hoed op en liep met een tas van een winkel in zijn handen. Ze waren denk ik aan het winkelen. Ik wist zeker dat het Gomez was toen ik hem Duits hoorde praten. Ik twijfelde niet. Ik weet heus wel wanneer ik iemand herken of niet. Zeker zo’n celebrity.”

Op websites in tal van landen wereldwijd dook het bericht vervolgens op. Het gerucht wordt gevoed door het feit dat Gómez onlangs liet weten niet terug te keren bij Besiktas. Hij was het laatste jaar door Fiorentina uitgeleend aan de Turkse club. Vanwege de politieke situatie in Turkije denkt hij er niet over om terug te keren naar het land en moet hij op zoek naar een andere club.

De geruchtencarrousel draait duidelijk op volle toeren. Na Balotelli wordt een dagje in Amsterdam shoppende Gomez direct aan Ajax gelinkt. Vorig jaar was het Eto’O die naar Ajax zou komen (zie bericht). We wachten het maar rustig af en laten ons niet gek maken.

Related posts

84 Comments

 1. marcussboss

  dat zou wat wezen! maar ik ben ook van de week in Amsterdam geweest en ik ben niet gelinkt aan ajax? voetballers mogen toch ook gaan en staan waar ze willen?

  1. De seijs

   Mario Gomez naar ajax jaja. Nog effe en dan komt Jaap de Groot met een verhaal dat Maradona bij Top Os als trainer gesolliciteerd heeft moet ook niet gekker worden.

  2. De seijs

   En toch zou het mooist zijn als Klaas-jan Hunterlaar maandag zich meld bij de Arena als nieuwe spits.

   1. marcussboss

    dat zou het mooiste zijn ja, maar dat gaat nooit gebeuren en ik ben bang dat er uiteindelijk straks weer niemand gehaald wordt?

    1. Litmanen

     Ik heb ook met een hoed op in Barcelona gelopen en wat denk je? Ja hoor, er werd druk getweet, “zou hij?”

 2. ajaxpers

  Er lopen daar ook veel chinezen rond en ik hoop niet dat zij gelinkt worden aan Ajax!

 3. Gianni

  2 spitsen systeem gaan spelen met balotelli en gomez voorin en dan het juventus systeem met 5 vooruit voetballende verdedigers

 4. PvL020

  Die mag er van mij zeker bij!!!!! Alleen zal het een broodje aap verhaal zijn ben ik bang

  1. 11Younes11

   Zou geweldig zijn, daar kun je in Europa wel mee voor de dag komen. En Gomez lijkt me realistischer dan het Balotelli-verhaal. Al gaat ie natuurlijk wel liever naar een subtopper in de Bundesliga…

 5. paullus

  allemaal gelul in de ruimte
  geld op strijken en weer helemaal niks uitgeven

   1. marcussboss

    Ik ben er ook bang voor! dolberg mag zich alvast gaan opmaken voor 30 wedstrijden? hoop dat ze nog op tijd een waardige opvolger weten te strikken

  1. HURBIE

   Ja Paulles het blijft allemaal bij het oude
   Zal ook nooit veranderen ondanks dat wij iets anders willen
   We zijn dit jaar al bevoorrecht met de aankopen

   1. paullus

    ja echt hurbie daar gaat het geld van onze poolse vriend in de kast mischien die pan fluiter nog voor 1.5
    maar dan houd het wel op

 6. -buitenkantje rechts-

  Een dag na Balotelli nu Gomez.. Het kan niet op!?
  Kans is dat hij gewoon op vakantie is en ff aant shoppen met zn vrouw.. Maar altijd leuk om over te speculeren.. Welkom Mario!!?

 7. dennis78

  leuke namen allemaal. maar het zal een onbekende speler uit zuid Amerika worden. zogenaamd de nieuwe messi ofzo…

  1. BobbyHaarms

   Met deze 2 spelers erbij zou ik zeggen: Kom maar op Barca en Real, we slopen jullie! ?

 8. emilio74

  Er is een geheime competitie coup gaande , de 100+ mil. zal ons naar de europese top brengen. Wat jij zegt @Gianni we gaan op zn Juventus spelen. met wereldtoppers. ….zzzzz uh sheize ik word wakker ??

 9. Wembley71

  Laat die jongen lekker een weekendje stappen zeg……..pffff wat ongein dit. Het is zwarte zaterdag, het land is leeg en de komkommers schieten als……komkommers uit de grond!⚽️

    1. HURBIE

     Ja ik denk dat AJAX deze TRADITIE er wel inhoud en het geld in het potje van de BOBO’S verdwijnt

     1. Johan065

      Die moeten we wel staande houden zodat ze met die dikke konten op de eretribune kunnen zitten. En dan zeggen dat ze het beste voor hebben met ons ajax.

 10. Bert62

  Stop toch eens met van die onzinverhalen rond te strooien. Zulke spelers komen echt niet naar Ajax, dus stop met ons lekker te maken

   1. dennis78

    waarschijnlijk had hij die vrouw op de wallen opgepikt. en wilde hij weer eens wat anders. Wanneer komen er nou eens serieuze verhalen..

 11. Slingertje.

  Ik word me hele leven al gelinkt aan Ajax maar een contract heeft er nooit ingezeten.
  Wat een onzin allemaal.
  Straks zijn Messi en Ronaldo ook nog gelinkt aan Ajax.

 12. AFCA my World

  Jongens jongens jongens toch,we weten allemaal dat er geen topper gehaald word ! Er zal waarschijnlijk weer wat afval komen,2 jonkies voor de prijs van 1 bijv !

 13. hubert

  ik hoor alleen maar negativiteit weinig positiefs zo zou ik niet willen leven absoluut niet maar als straks wel iemand met naam komt dan hebben zij weer de grootste mond gelukkig sta ik positief in het leven iedereen afzeiken en wat allemaal niet goed is is zo gemakkelijk ga potverdorie eens 100% achter jullie club ons aller??? ajax staan.ppppffffff

 14. Velibor

  Nou Happy Hubert het bovenstaande gaat vast niet over de club Ajax maar over de eikels die met de elitaire kloten op een berg geld zitten waar je gek van wordt en er alleen maar dividend oid en bonussen van cashen ipv fatsoenlijke aankopen te doen om eens wat te bereiken in voetballand,dat frustreert sommigen van ons begrijp je en daarvoor hoef je echt geen zeikert te zijn

  1. In memory of J.C.

   Hubert is het gewoon altijd eens met alles wat Ajax doet. Dat mag maar niet iedereen is het daar mee eens. Bijna niemand rigen,ojk. 🙂

  2. Velibor

   Bovendien hoef je geen volgzaam stemvee te zijn ( verre van dat zelfs !) om ajacied te zijn,weet dat we vroeger verwend zijn met een geweldige generatie maar wat ze tegenwoordig kopen daar zakt mij soms de broek van af!

   1. HURBIE

    Moet je gewoon een riem en bretels nemen,heb ik ook gedaan en was het probleem opgelost

  1. Velibor

   Zou wel wat zijn,daar steken die gasten wel wat van op voorin maar het lijkt me sterk allemaal!

 15. afcadeluxe

  mag die jongen niet gewoon 1dagje onze stad genieten?volgende week bezoekt hij zn zus in brussel en speelt hij daar…..

 16. Daanajax

  Ik heb lieferd huntelaar maar haller en ziyech zijn ook niet ver keert als ajax een keer de portemonee op trekt

 17. Ajax4ever JC4ever

  Huntelaar wil zelf nu niet, Ziyech wil gewoon veel geld gaan verdienen en Haller ….. ik zie er geen Ajax spits in. Ik denk dat we het moeten gaan oplossen met Casierra, Dolberg en Zivkovic.

Comments are closed.