There are no ads, please add some


Ajax-doelwit Kapustka kiest voor Leicester

0613bartosz_kapustka

Bartosz Kaputska komt niet naar Ajax maar gaat naar Leicester City, zo heeft hij zelf aangegeven in een interview met het medium Telewizja Polska. Ajax was naar verluidt ook in de markt voor de Poolse international (zie eerdere bericht) maar moet dus op zoek naar een buitenspeler voor met name de linkerkant. Voor die positie is alleen Amin Younes uiterst geschikt. Anwar El Ghazi kan er mogelijk ook spelen, net als spits Cassierra.

‘Van alle aanbiedingen die op tafel lagen, wilde Leicester City mij het meest. Ranieri’s belangstelling was een belangrijke factor voor mij. Hij vroeg naar mij, wilde graag dat ik voor zijn team kwam spelen. Dat heeft mij mede overtuigd, maar er waren meer factoren’, vertelt het Poolse talent over z’n nieuwe club. ‘Ik ga er niet heen omdat ze Premier League-kampioen zijn geworden, ik ben optimistisch en denk dat ik een grote kans heb op speeltijd.’

Gerelateerde posts

39 reacties

 1. marcussboss

  erg jammer maar ik hoop vooral dat die jongen al klaar is voor de Engelse competitie! succes daar!!

  1. De seijs

   Ja had zeker wat voor ajax kunnen zijn. Maar wij ajax hebben geen goed persoon die wat voorstelt om zo’n iemand binnen te loodsen. Wel jammer.

   1. Litmanen

    Leicester, jammer, maar dat clubje gaat middenmoot spelen volgend jaar. Dat wonder was eenmalig.

     1. Ajax nr 1

      Wij zijn dit jaar ook geen topclub Litmanen. Maar blijven een opleid clubje voor een paar miljoentjes voor de bobo’s.

 2. BobbyHaarms

  Jammer voor Ajax. Gauw verder zaken doen want de tijd tikt door. We moeten hiernaast natuurlijk ook nog een topspits binnenhengelen dus kom maar op met die Gomez of Balotelli ?

  1. -buitenkantje rechts-

   Beide? En dan in een 2 spitsen systeem?? Las laatst een artikel over het 5-3-2 systeem.. Zou ook goed inpasbaar zijn bij Ajax.. Misschien voor bv Europese wedstrijden? Sowieso vind ik dat een team meerdere systemen moet kunnen voetballen.

   1. 11Younes11

    Bosz heeft al aangegeven maar 1 systeem te willen hanteren, hij gelooft in vastigheid en automatismen (ik eigenlijk ook wel)

    1. -buitenkantje rechts-

     Het Ajaxsysteem is met een ruit op het middenveld en 3 man voorin en 3 man achterin.. Dus met een echte nr 10.. Punt naar voren en naar achteren.. Dat heb ik nog niet gezien

  2. Charka53

   De Seijs dat zal dan wel maar ik denk toch dat het de centen en de grotere competitie is.

   1. De seijs

    Ja uiteindelijk wel ja. Maar het blijft jammer dat we telkens tegen dit soort dingen aanlopen. Chark 53

    1. HURBIE

     Nederland steld als voetballand niks meer voor ,dus die jongens willen hier ook niet naartoe
     Alleen als ze op een dood spoor zitten en zich weer in de kijker willen spelen

     1. -buitenkantje rechts-

      Draait om geld Hurbie.. Bied genoeg ??? en spelers willen zelfs in China voetballen..

     2. Velibor

      Tja er is eigenlijk nog nooit een echte gearriveerde topper in nederland komen voetballen volgens mij ,vroeger kreeg de belasting de schuld en nu de competitie( en die is ook eigenlijk fuck als je het goed bekijkt ) maar goed dat wisten we al!

     3. HURBIE

      In de Cruijff tijd liepen de Toppers allemaal in Nederland ,tot ze er in het buitenlan er achter kwamen dat je ze hier voor een appel en een ei kon kopen
      Toen begon de ellende
      Eigenlijk begon Michels ermee om er verschillende mee te nemen naar Barcelona

 3. -buitenkantje rechts-

  Ben er niet rouwig om.. Geen extra kwaliteiten die Ajax beter msken dan ze nu al is..

  1. BobbyHaarms

   Zeker BR, een topclub als Ajax hoort moeiteloos over te kunnen stappen op een ander systeem als het Europees niet loopt of als de situatie daarom vraagt. Na zoveel magere jaren waarin het geld alleen maar in een pakhuis belandt zouden we best een verwend mogen worden met een spectaculaire aankoop waar we echt wat aan hebben en er meteen staat. Sneijder, Huntelaar, Gomez, Ziyech om er maar een paar te noemen. De fans verdienen het na zoveel magere jaren.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik geef ze nog wat tijd Bobby.. Een speler halen is wat anders dan een half gesneden bruin brood.. Verwacht de komende week/weken zeker nog wat.

  2. Charka53

   Zeker een een zaak voor de EUEFA de rijken blijven de normale competenties devalueren tot een erg laag niveau , die moeten eens tot de orde geroepen worden .

 4. vanzanten

  Hier is helaas een woord weggevallen. Waar “wilde mij het meest” staat dient te worden gelezen als “wilde mij het meest betalen”.

 5. Geroldkohlen

  Jaja belangstelling van de trainer, de euro’s zal wel de doorslag hebben gegeven ja!?

 6. Ajax4ever JC4ever

  Premier league en een mooi salaris ….. wat wil een voetballer nog meer

 7. afcamike

  Een beetje off topic maar het is ook “transfer” nieuws..
  Waarom wilt Ajax geld investeren in Hateboer?? Dan heb je zoveel op je rekening, wil je weer is meedoen Europees en dan ga je voor Hateboer??
  Ik hoop zo dat dit een gerucht is en geen op waarheid berust bericht

 8. Ajax4ever JC4ever

  Ajax zou interesse hebben in Januzaj van Man.U. Helaas ook weer zo’n talent wat er uiteindelijk niet uitkomt maar het wel hoog in zijn bolletje heeft. Is verhuurd maar heeft nu al twee jaar weinig gespeeld.

Reageren is niet mogelijk.