There are no ads, please add some


Peter Bosz: ‘Zie een stijgende lijn bij Ajax’

0726ajax-paok_bosz

Tijdens de open dag liet Peter Bosz nogmaals duidelijk weten welke richting hij op wilt gaan met Ajax. ‘We willen in ieder geval kampioen worden. De beker winnen. En als we dan ook nog ambitie hebben moeten we ook in Europa ver komen’

Ambitie heeft de oefenmeester dus voldoende maar de vraag is of hij dit op tijd kan overbrengen op zijn spelers. ‘Wat we proberen is te doen is een hele duidelijke manier van spelen aan te geven, waarin ze zich kunnen uitleven. Wij willen kampioen worden op een hele aantrekkelijke manier. Ik vind dat we moeizaam zijn gestart. Dat is ook logisch als je iets anders gaat doen. Dat heeft tijd nodig. De resultaten waren niet goed, het spel was niet goed. We maken stappen. Daar zijn we nog steeds mee bezig. Tegen Marseille vond ik het beter dan de wedstrijd daarvoor en tegen PAOK vond ik het beter dan tegen Marseille. Dat noemen ze een stijgende lijn.’

Gerelateerde posts

57 reacties

 1. marcussboss

  Jaaa dat hebben wij ook gelukkig tegen paok gezien! heb er heel veel vertrouwen in!!

   1. HURBIE

    Wel een goeie instelling van hem als he van het positieve uitgaat
    Wat mij betreft mag het allemaal uitkomen
    Hoop dat de hogere heren dit mogelijk maken voor Bosz en goed materiaal kopen om AJAX weer op een voetstuk te krijgen

   2. jojocoolio

    Ik denk dat hij bedoeld de stijgende lijn op zuid… Daar zat idd de meeste passie….

    1. bloedgroep AFCA

     op Noord was daar niets van te horen….die grieken maakte zoveel lawaai….maar de rest van het stadion….viel nog mee dat er geluid uit kwam toen Ajax scoorde

    2. Charka53

     Laten we hem nu maar steunen en geef hem de tijd volgens mij gaat het goed komen en ik kan het weten omdat ik net als honderdduizenden ook verstand van voetballen heb.

   3. BobbyHaarms

    Het is duidelijk. Het Ajax tegen PAOK was al veel aantrekkelijker dan het Ajax van de laatste paar jaar. Als Bosz deze speelstijl erin weet te slijpen weet ik zeker dat we weer een geoliede machine kunnen worden. Ik vond die wedstrijd tegen PAOK namelijk erg hoopvol! Maar wel graag nog een paar broodnodige aankopen erbij waar we nu wél eens wat aan hebben.

   4. BobbyHaarms

    Ik heb er vertrouwen in BR! Spelen ze woensdag net zo dan moet het raar lopen als ze die volgende ronde niet halen. Belangrijkste voor dit moment vind ik de speelstijl want dat is een verademing t.o.v. waar we al een paar jaar naar zitten te turen.

    1. 11Younes11

     Normaal gesproken ben ik een van de weinige optimisten hier, maar nu vind ik het enthousiasme over de wedstrijd tegen PAOK wel een beetje overdreven. Er stond WEER een hele jonge ploeg, die wat kansen heeft gecreëerd en uiteindelijk met een slecht resultaat het veld af stapt. Elk jaar hetzelfde liedje…

  1. De seijs

   Hè en ze zeggen dat het een kakkerlak is? Die Bosz zou dat toch niet moeten weten! Die is gouw ver amsterdams. Top Peter we gaan je er aan houden.

     1. De Ajacied

      Hopelijk trekt ajax deze lijn door en kunnen we met alle supporters weer genieten als vanouds
      ❌❌❌

    1. Litmanen

     Ach, leuk voetbal is leuk, maar leuk voetbal zonder resultaat gaat ook snel tegen staan. We moeten meer doelpunten in huis halen, anders gaat Bosz het moeilijk krijgen, leuk voetbal of niet.
     Dus haal Marc van die geldberg af en laat hem wat gaan doen ipv geld tellen.

     1. De Ajacied

      Dat ligt niet aan Marc maar aan de klotige RvC daar ben ik best wel klaar mee hoor en denk vele met mij
      ❌❌❌

 2. dylan020

  hahahahaha feest , kampioen , de beker en ver in europa. Hahahahah Wel de juiste instelling tenminste

  1. -buitenkantje rechts-

   Gewoon wedstrijd voor wedstrijd nemen.. Concentreren op het goede spel, komen de resultaten vanzelf..

 3. Frip

  Het spel tegen paok heeft mij idd positief verrast en dus zie ik dit zeizoen met vertrouwen te gemoed

 4. dioajax

  Bosz je bent een geweldige trainer en je zal het perfect doen in ajax en hoop dat je weer aan ajax het ouwe gezicht terug brengt…Success Peter….

 5. -buitenkantje rechts-

  Heb tegen PAOK voor het eerst weer lekker naar een pot Ajaxvoetbal gekeken.. Ik hoop dat deze stijgende lijn zich doorzet. Als volgende meetpunt hebben we PAOK komende woensdag.. Ik ga er weer voor zitten en hoop op een overwinning! Dan heeft Peter wat mij betreft echt een vliegende start gemaakt?

  1. emilio74

   Peter moet nog zn eerste europese overwinning boeken he , Ooit bedoel ik. Van mij mag het ook 2-2 uit worden mocht dat zo nlijven , maar liefst een overwinning natuurlijk.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ja Emelio, maar ik heb tegen PAOK toch een ander Ajax gezien.. Natuurlijk is het voorbarig om hem nu al geweldig te vinden.. Maar de eerste tekenen vind ik positief! Hoe heb jij de eerste officiele wedstrijd beleefd dan?

 6. Iamsterdam2015

  Ik ben geen expert en heb ook geen trainers diploma, maar als ik zie wat er tot nog toe in de selectie zitmet twee colombianen en een ervaren duitser denk ik dat het wel goed komt. Kijk naar een cordado van psv, vind het lastig om te zeggen maar dat os een geweldige voetballer die ke team beter maken. Zo zie ik onze duitse vriend ook. Zo een speler ontbrak vorig seizoen en die he. Je nu wel. En daarom denk ik dat het wel goed komt. Nog twee toppers erbij en we gaan een beesten seizoen draaien….. !!!

 7. Afca nick

  Veel mensen praten slecht ober peter… Die man doet zo erg zijn best en het is logisch dat t niet meteen perfect gaat, ik heb er vertrouwen in!!

 8. Ajax4ever JC4ever

  Als Ajax in Griekenland hetzelfde spel op de mat kan leggen als afgelopen dinsdag, moet het goedkomen. Alleen zorgen dat Jasper gezellig in zijn doel blijft staan.

Reageren is niet mogelijk.