Milik doorstaat medische keuring bij Napoli, Dost, Traore en Haller genoemd als opvolger

0815ajax-willem2_milik

Mocht er nog enige twijfel bestaan over de transfer van Arek Milik naar Napoli dan heeft zaakwaarnemer Pantak dat donderdagavond wel weggenomen. Milik is inmiddels medisch gekeurd bij Napoli en slaagde met vlag en wimpel. De verwachting is dat Milik vrijdag een contract gaat ondertekenen bij Napoli en zal worden gepresenteerd aan de pers en het publiek in Napels.

Volgens de laatste geruchten ontvangt Ajax rond de dertig miljoen voor Milik die bij Napoli de opvolger moet worden van de verkochte Gonzalo Higuain. Inmiddels heeft Ajax laten weten dat men drie kandidaten op het oog heeft om Milik op te volgen. Bertrand Traore, Sebastien Haller en Bas Dost zijn de namen die zeer waarschijnlijk voorkomen op de schaduwlijst die Ajax heeft opgesteld.

Bron: Twitter

Zie ook eerdere berichten:

Meespelen Milik tegen PAOK van de baan; vandaag medische keuring

Zaakwaarnemer: ‘Niks is nog zeker, Milik speelt gewoon met Ajax tegen PAOK’

‘Mondeling akkoord over Milik: 34 miljoen, doorverkooppercentage geen 20 maar 10%’

De Telegraaf: ‘Overmars heeft de handen al geschud’

Milik voor 35 miljoen onderweg naar Napoli; Persoonlijk al akkoord

Related posts

72 Comments

      1. -buitenkantje rechts-

        Verwacht dat Traoré een moeilijk verhasl wordt. Fie zit nu bij de A selectie en komt misschien in aanmerking voor verhuur.. Haller hslen voor 10 miljoen vind ik en ook Ajax te duur.. Dost maakt daarom de grootste kans denk ik.. Al zal het salarisplafond dan wel flink opgerekt moeten worden.

        1. Litmanen

          Ik vind Dost een Feijenoordspits. Net als Milik, te weinig basistechniek.
          Mochten ze moeten kiezen, dan maar voor Haller. Hij kent de eredivisie en hij is qua technisch vermogen bovenmodaal. Iemand die ook een ander kan laten scoren.
          Maar…… Ajax is ongetwijfeld straks weer te laat met het doorhakken van knopen. Marc wil eerst een weekje baden in die 34 miljoen.

          1. Geroldkohlen

            neeee absoluut geen haller, weggegooid geld, dost is veel beter litmanen! en dost is dodelijk in de 16 meter, kop sterk en is een aanspeelpunt waardoor de middenvelders makkelijker kunnen aansluiten. en hij speelt in de bundesliga dat veel zwaarder is dan de onze, en kent de klappen van de zweep .tevens Europese ervaring, dan ga je toch geen haller halen! die ook nog eens te duur is voor een speler van Utrecht.

          2. 11Younes11

            Tja, te duur voor een speler van Utrecht? Geld mag op dit moment geen rol spelen, en Utrecht vraagt al vanaf het begin 8-10 miljoen voor hem. Ik denk wel Haller de spits is die we zoeken. Kan een bal vasthouden, is zeer sterk en kan ook nog afmaken. Bovendien hoef je het (heilige) salarisplafond niet op te schroeven. Gewoon die 10 miljoen neertellen dus.

          3. -buitenkantje rechts-

            Zou best eens een ruildeal kunnen worden 11younes11.. Zivco naar Utrecht.. Haller naar Ajax.

    1. De seijs

      Milik bedankt heb van je genoten. Ik verwacht dat jij een hele grote gaat worden. Misschien kom je ook ooit nog eens je carrière afsluiten bij ajax en dat je dan zeker 30 doelpunten maakt in dat seizoen. Succes man.

      1. De Ajacied

        Of Locadia bij die boeren
        Ik zou hem graag eens bin Ajax zien hoor
        Denk dat hij een echte Ajax speler is
        ❌❌❌

    2. De seijs

      Ajax moet proberen v Persie zien te halen. Die jongen wil nog wel wat laten zien hier. En kan dan weer terug keren in het Nederlands elftal. Win win zou ik zeggen. Hij is zeker goed voor 30 doelpunten hier.

  1. dylan020

    Heel leuk dat die namen genoemd zijn, maar doe dan ook is wat!! en niet alleen geruchten , we willen Nu wel een echt goeie aankoop zien en niet een ” opkomend talentje ” ..

    1. Jari1995

      Opkomende talentjes waar we er al 1 miljoen van hebben maar ze toch blijven kopen idd. Scheur die zak centen maar n keer open hoor!

      1. -buitenkantje rechts-

        Mee eens.. We moeten een speler hebben die direct opgesteld kan worden.. Geen jaar jong Ajax of iets dergelijks.

      2. BobbyHaarms

        Nou Dylan ik kan je nu vast zeggen dat het een aankomend talentje wordt. De rest zit allang onder de pannen of schiet in de lach als Ajax zich meldt.

        1. ajaxhoger

          Juist , het word weer helemaal niks , traore en dost komen niet , haller wil wel ,maar kost teveel geld aan transfergeld , dus er blijft bocht over

  2. Nultwintig

    Ik neem alvast afscheid van je Milik. Bedankt voor je inspanningen bij Ajax en verl plezier bij Napoli.

  3. Halsie

    Wens hem heel veel succes was een bod wat niet af te slaan was en wat mijn betreft een zeer mooi bedrag succes in italie en bedankt wat je voor ajax hebt gedaan!!

      1. Velibor

        En hoe komt dat geld ,ineens of in termijnen want daar hebben ze tegenwoordig een handje van?

  4. Ajaciedje14

    R.I.P. Alle mensen die een Ajax-shirtje met Milik hebben gekocht. Ik was zelf ook bijna die fout ingegaan maar kocht gelukkig een El Ghazi shirtje

    1. Yarive

      Gelukkig? El Ghazi speelt de laatste tijd nou ook niet echt de sterren van de hemel hoor 😉

    2. bloedgroep AFCA

      gast wat een ongelooflijk slimme opmerking van jou….volgens mij staat op 99% van alle Ajax shirtjes of eigen namen of namen van spelers die allang vertrokken zijn dan wel met pensioen zijn….om dan een post met R.I.P te beginnen….mijn God…wat een niveau

    1. -buitenkantje rechts-

      Denk ik (helaas) ook dioajax.. Dost maakt de grootste kans.. Ziyech zou echt een superaanwinst zijn.. Is een kampioenmaker..?

  5. Sonsee

    Milik bedankt, ik hoop dat Ajax voor Dost gaat, mocht hij niet willen dan Traore. Ben Zelf niet zo’n liefhebber van Haller. De verkoop van Milik zorgt ervoor dat ze het geld dat ze aan de aankopen hebben uitgegeven alweer dik terug verdiend hebben.

  6. KBouter

    We kunnen lullen wat we willen, maar financieel is Marc Overmars voor Ajax goud waard

    1. -buitenkantje rechts-

      Overmars is (was) gebonden aan het beleid binnen ajax..en aan de scouting van Ajax.. Het beleid zirgde ervoor dat door het salarisplafond veel (klasse) spelers niet willen komen.. Ook de scouting was beneden peil.. Vandaar dat vaak spelers werden aangetrokken die mislukten.. Heb nu verl meer vertrouwen in de aankopen die gedaan zijn.

    2. Sonsee

      Wat mij ook opvalt is dat er genoeg een woordje klaar hebben staan in negatieve zin voordat er uberhaupt een speler is verkocht. Zal het aan het nederlandse temperament liggen? Zeuren en klagen en vinden dat het nooit goed is, maar wel zeggen wzawzdb. Steun gewoon je club en dat veroordelen mogen ze wel achterwege laten.

      1. -buitenkantje rechts-

        Eens Somsee.. Bij sommigen wordt alles van te voren al negatief uitgelegd.. Volgens mij staan we er goed voor als er nu nog 1 of 2 goede aanwinsten bij komen.

        1. Sonsee

          Ik denk zelf ook als je 2 gerichte aankopen nog doet dat je een team hebt die kampioens waardig is en in europa misschien ook weleens ver zou kunnen komen.

          1. BobbyHaarms

            Dat denk ik ook BR. Als Ajax dan maar wel spijkers met koppen slaat en niet treuzelt tot eind augustus want dan zit je weer met de afdankertjes. Alles inzetten nu op Ziyech en een goede spits, en wel zsm dan kunnen ze alvast een beetje wennen (in Jong Ajax ?)

    3. jojocoolio

      Ja idd we kunnen zeker lullen wat we willen… We zijn een voetbalclub en dan wil ik voetbal zien geen bank…!

    4. De seijs

      Ja dat is waar. maar wat hebben wij als supporters daaraan? Dat geld moet voor de helft op het veld staan en niet op de bank!

  7. Iceman

    Ach ja Milik heel veel succes bij Napoli en doe de groeten aan Khisna. En wij zijn benieuwd wie Ajax zal gaan aantrekken voor Arek. Want eerlijk gezegd wacht ik nog steeds op die kanonen die Marc ons heeft belooft.

  8. afca74

    zet maar alles op alles voor Traore. haller vind ik niks en Dost is wel ok maar vind toch dat hij wat mist, Traore leverd over 3 jaar ook zoiets op en is sterk en scoort ook vrij makkelijk. (mijn idee, maar ieder zijn meening)

    1. marcussboss

      ieder zijn mening zoals je zegt, maar ben het volkomen met je eens?behalve dat stukje dat dost iets mist, want voor ajax zou dit een erg leuke spits zijn en legt er sws 20 in

  9. -buitenkantje rechts-

    Wie er komt.. Hij moet SNEL komen..Neem aan dat Overmars deze transfer zag aankomen en snel kan doorschakelen!

  10. marcussboss

    dost en traore zouden fantastische aankopen zijn, maar met een speler als haller kom je nergens! ik hoop dat ze die eerst genoemde dus weten te strikken!!

  11. vanzanten

    Ik ben bang dat het Haller wordt. Die is met een ruil van Zivkovic vast een stuk goedkoper en dat zal wel belangrijk zijn. Hij scoorde er vorig seizoen wel veel, maar daar waren veel penalty’s bij. Maar ik vind het niet zo’n bijzondere speler.

  12. KBouter

    Achteraf denk ik…eigenlijk moeten ze Ziyech ook helemaal niet halen, tenminste niet voor op het middenveld, we hebben daar mensen genoeg, en dat zal alleen de ontwikkeling van Nouri maar in de weg staan.

  13. In memory of J.C.

    Tsja als de keus uit deze drie is ….. Haller zie ik niet slagen bij Ajax, Dost vind ik toch een te statische spits dus blijft als enige Traore over. Maar ja, daarop is de kans het kleinst dus ……. ik denk dat we het met deze selectie moeten doen. V.w.b Ziyech, die kan kiezen uit aanbiedingen uit het buitenland met een veel mooier salaris dan Ajax kan bieden. Salarisplafond overigens max. naar 2 miljoen brengen voor een gearriveerde speler (niet voor Haller of Dost). Anders maken we dezelfde fout als bij el Hamdoetiehetnie die was bij Ajax de grootverdiener met ruim 2 miljoen per jaar.

  14. Teuntje

    De geruchtenmachines gaan overuren maken. De vlag gaat uit bij het echte nieuws!

  15. Gianni

    Dost gaat echt niet komen die heeft het helemaal gehad met ajax nadat die om 23:55 ze tranfer door ze neus geboord zag worden

  16. Niels1983

    Ik lees net dat vitesse v wolfswinkel heeft gehaald was ook een prima spits geweest voor ajax ik snap niet dat vitesse die ervaring binnen haalt en ajax het maar niet lukt

  17. Velibor

    Volgens mij gaat het allang niet meer om wie er komt maar wie er meekomen,denk aan reclamecontracten die meekomen of duur afgekocht moeten worden,schoentjes waar ze op spelen enz.

  18. LeroyT

    Ik hoor niemand meer over Huntelaar Ze kunnen hem nog steeds weghalen bij Schalke!! Die zie ik toch liever dan die andere 3 bij elkaar

    1. De seijs

      Ja hoor laten ze maar gaan voor Huntelaar die wil zeker nog wel . Ajax moet vol gaan voor die wereld spits.

      1. In memory of J.C.

        Goh, staat niets van in de Telegraaf. Volgens mij weet Huntelaar ook van niets. Maar ja Klaas-Jan is natuurlijk ook niet zo goed geïnformeerd natuurlijk.

        1. De seijs

          Iemand die een klein beetje onderlegd is leest die riool krant van jou ook niet. bal gehak 🙂 🙂 🙂

          1. In memory of J.C.

            Jij bent die iemand in ieder geval niet, dat is een vaststaand feit.

          2. In memory of J.C.

            Ja “die iemand” jij verwijst naar “iemand” een “iemand” die jij niet bent. Je mag het ook lezen als zo een iemand afgekort als zo’n. Dus om het voor jou duidelijker te maken: jij bent zo’n iemand in ieder geval niet, dat is ontzettend duidelijk en een vaststaand feit.

          3. In memory of J.C.

            Is er ergens een mogelijkheid dat je een uitleg geeft? Het lukt mij niet om het niveau waar jij zit te volgen. Ik mag niet zo diep onder de grond nl. Dus doe eens een poging: hoezo “heb ik je weer”

          4. De seijs

            Hahaha elk niveau volg jij niet daar ben jij niet toe instaat. En dat volstaat bal gehak.:-):-):-) Heb ik je weer!!!!:-)

          5. De seijs

            Hahaha zie je wel als je heel goed nadenkt dan lukt het zelfs bij jou wel een beetje. Bal gehak.:-)

    2. bloedgroep AFCA

      reden waarom je daar niets over hoord….en dit is geen roddel……HIJ WIL NIET!!!

  19. ajacied078

    haal nog maar zon 2.5.miljoen spitsje uit duitsland. 2 jaar ajax en kassa! milik succes bij die italianen hoop voor je dat het wat wordt ipv banken bij de boer

Comments are closed.