Bosz rekent op Bazoer voor return en ‘kijken of Milik inzetbaar is’

0403ajax-pec_milik_younes

Peter Bosz liet na afloop voor de camera van Ziggo Sport weten voor de return weer meer mogelijkheden te hebben. Hij kan dan weer beschikking voor Nemanja Gudelj die terugkeert van een schorsing en Amin Younes, die nu als invaller in actie kwam. ‘Daarnaast ga ik er van uit dat Riechedly Bazoer dan weer terug is. En we gaan kijken of Milik dan weer inzetbaar is.’

Gisteren werd bekend dat Napoli 35 miljoen euro wil betalen voor Milik en dat de Pool zelf al akkoord is met de Itaianen (zie bericht). Zolang Milik niet verkocht is, gaat de Ajax coach uit van de beschikbaarheid van de Pool. ‘Natuurlijk wordt ik op de hoogte gehouden. De interesse is er inderdaad, maar hij is nog van Ajax,’ zo gaf Bosz voor de wedstrijd al aan. Bosz gaf in dat licht aan dat Arek Milik aanstaande donderdag zijn eerste minuten zal gaan maken. Hij zal dan volgens planning 45 minuten meedoen in de vriendschappelijke wedstrijd van Jong Ajax.

Related posts

22 Comments

    1. De seijs

      Als Milik verkocht wort dan moet Huntelaar los worden gekweekt. Geld zat dus halen die gozer.

    1. HURBIE

      Zou hem niet meer laten spelen als hij verkocht word als het helemaal rond is
      Kan je hem beter voorzichtig opbergen tot het geld binnen is

  1. marcussboss

    mooi dat hij er dan weer bij kan zijn! hoop dat dat de extra impuls zal zijn op het middenveld

  2. bloedgroep AFCA

    ik reken ook op Bazoer….Milik kijkt maar wat hij doet….zoals Dolberg speelde vandaag zeg ik arriverdeci Milik

  3. KBouter

    Verdedigend was het slecht, aanvallend was het goed en we speelden weer dominant, vooruit dus dat is iets om mee door te gaan. Met Sanches,Bazoer , Milik en Gudelj er weer bij heb ik hoovolle verwachtingen voor de return. Heb bij vlagen al beter voetbal gezien dan de afgelopen jaren onder FdBoer.

    1. KBouter

      Gudelj met de punt naar voren heeft wel degelijk meerwaarde, alleen hebben ze hem verkeerd gebruikt vorig seizoen. Kiezen tussen Gudelj en Bazoer met de punt naar voren heeft zich vorig seizoen al bewezen dat bazoer beter rendeert met de punt naar achter.

      Sanches zal er dan helaas nog niet staan, word weer billenknijpen met Veltman.

  4. Niels1983

    Gewoon dolberg in de spits milik kan nooit 100% zijn als je weet dat je speler van napoli ben

    1. Ajax nr 1

      Ik denk ook dat Gudelj geen toegevoegde waarde Is voor dit Ajax. Ik zou Sneijder graag zien spelen bij dit Ajax. Klaassen Is een harde werker maar brengt ook nu niet waar ik op hoopte dus voor mij lig de weg open voor een betere middenvelder genaamd Wesley Sneijder.

  5. BobbyHaarms

    Precies, ik zou Dolberg wederom de kans geven na zijn uitstekende optreden van gisteren. Milik heeft in zijn hoofd de eerste pizza namelijk al besteld.

  6. BobbyHaarms

    Heb vertrouwen in een goede afloop volgende week. Zal zwaar worden maar zeker niet onmogelijk als ze zo fris blijven voetballen.

    1. bloedgroep AFCA

      was idd leuk om naar te kijken met af en toe mooi en goed voetbal…hoop dat ze die momenten kunnen vasthouden en uitbreiden….daar ga ik graag voor naar het stadion

  7. marvinww

    maar wie word er dan uitgehaald waar bazoer voor moet spelen de enige die ik echt minder vond spelen is klaassen!! vd beek moet gwn spelen die vond ik een van de beste op het veld riedewald moet ook niet gewisseld worden dus dan blijft klaassen over!!

Comments are closed.