‘De Boer genoemd als opvolger Mancini bij Internazionale’

0221ajax-excelsior_deboer

Het is momenteel vrij onrustig bij Internazionale en het heeft er alle schijn van dat de huidige trainer Roberto Mancini nog voor het begin van het nieuwe seizoen de handdoek gooit nadat hij in conflict is geraakt met de eigenaar Erick Thohir. Mancini dreigt Internazionale te gaan verlaten, omdat grote aankopen voorlopig uitblijven. De ploeg verloor zondag van Paris Saint-Germain (1-3) en liet doorschemeren dat een vertrek een optie is. La Gazzetta Dello Sport haakt gelijk in op het gerucht en weet te melden dat Frank de Boer mogelijk de opvolger van Mancini kan worden. De Boer zit na zijn vertrek bij Ajax nog altijd zonder club en heeft ook al laten doorschemeren dat hij wellicht een jaar helemaal niks gaat doen. 

Bron: Gazzetta

Related posts

52 Comments

      1. De Ajacied

        Ik zou het nooit doen hoor, 5 potten verliezen en ze trappen je weer buiten
        ❌❌❌

  1. KBouter

    Denk niet dat FdBoer hier instapt, ik denk dat hij een jaar niets gaat doen. Wanneer je voor een club kiest, wil je volgens mij de hele voorbereiding meemaken en niet half tijdens de voorbereidingen erin stappen.

    1. De seijs

      Als het de Boer word,hoop ik dat hij wel goede aankopen mag doen. Anders heeft hij daar niks te zoeken.

    1. BobbyHaarms

      We hebben Viergever en Boilesen nog voor Frank in de aanbieding. Mag ie zo meenemen.

      1. Yarive

        Was als reactie op Gerardkohlen, hebben meer mensen d’r last van sinds de update?

          1. HURBIE

            alle tijd en al het werk wat jullie aan deze site doen is geweldig
            En iets beter maken kost tijd
            JULLIE doen het toch maar voor ons SUCCES

          2. In memory of J.C.

            Ho ho dijkdijkdijk wordt ervoor betaald hoor. 🙂 vrijwilligers zijn de mensen van de artikelen niet van de techniek. Voor de techniek is het gewoon werk 🙂

          3. HURBIE

            Of het nou werk of vrijwilligers werk is maakt niets uit
            Gaat er om dat ze het voor ons doen

    1. BobbyHaarms

      Ja. Ken je die soms niet meer? Heeft een paar jaar geld binnengeharkt bij Ajax. ?

    1. In memory of J.C.

      Frank terug als trainer? Wordt voor velen inleveren seizoenskaart. Natuurlijk mag Frank altijd binnenlopen bij Ajax maar niet meer als trainer.

      1. Amoebe

        Ach als we weer eens 6 seizoenen niets hebben gewonnen….de club in brand staat dan mag hij zeker weer binnenwandelen als trainer!

  2. Sonsee

    Het zou voor hem wel een club zijn die bij hem past, aangezien ze in italië ook zo saai voetbal spelen ( op resultaat ). Alleen denk ik niet dat hij de opvolger van Mancini wordt, de Boer wordt met verschillende clubs in verband gebracht maar heb nog niet 1x iets concreets gezien.

  3. In memory of J.C.

    Frank samen met Jaap als assistent naar Italie. Beide liefhebber van resultaat voetbal en daar houden ze in Italie ook van. Perfecte match lijkt me zo.

  4. marcussboss

    zal een hele uitdaging worden dat inter van tegenwoordig! Als het hem zou lukken om inter weer mee te laten doen bovenin, dan staan letterlijk het seizoen daarop vele clubs in de rij?

  5. -buitenkantje rechts-

    Als Mancini vertrekt zie ik FdB wel als een goede kandidaat. Hij heeft met onervaren tallenten toch resultaat weten te boeken in Nederland. Daar wordt naar gekeken. Nu ook bij Internationale de hand op de knip blijft is dat een vergelijkbare situatie voor FdB onder Overmars. Het scheelt ook dat het Italiaanse publiek een stuk minder kritisch is als er maar resultaat geboekt wordt. Dus tikkie terug..breed en op de keeper is geen probleem als er maar gewonnen wordt. We zullen zien..

    1. HURBIE

      Hoop voor hem als hij het zelf ook wil
      Een jaartje niets doen is ook wel lekker voor hem als hij daar voor kiest,al moet je zorgen dat je niet vergeten word
      Het is hem gegund
      Hebben de afgelopen jaren feest gehad door alle kampioenschappen die hij heeft gehaald
      Ondanks het feit dat menigeen dat op deze site is vergeten ,en nu goed en kwaadschiks Frank door het slijk halen en hem niet meer welkom heten bij AJAX triest
      Nogmaals bedankt voor alles en Succes

      1. HURBIE

        vond het wel leuk weer eens wat anders als dat beterweters gelul
        Trouwens de veters vind ik ook mooi

  6. EugAjax

    IMOJC jammer dat je zo redeneert. Blijft vaak onderbuik gevoel. Ok het is niet het spektakel voetbal geweest de laatste 2 jaar wat we hoopten echter als je heel nuchter kijkt naar wedstrijden en spelbeeld dan vind ik het volgende. Eerste 2.5 jaar heeft De Boer gewoon veel aanvallende en mooie weddtrijden met ajax gespeeld, zelfs Europees, hoewel alleen uitschieters en helaas niet structureel. Seizoen 2014-2015 uiterst teleurstellend toegegeven, maar vorig seizoen was echt niet zo slecht als velen vinden. Europees wel heel slecht maar nationaal niet kijk maar naar uitwedstrijden AZ, NEC, Heracles, Vitesse, PEC, FC Groningen, Willem II, PSV en Heerenveen. Thuiswedstrijden Willem II, ADO, Roda JC, Cambuur, Heerenveen, Feyenoord, AZ, FC Twente. Het was zeker niet geweldig maar het is en blijft zeer onterecht om De Boer weg te zetten als verdedigende trainer. Wat mij betreft: ik gun hem zeker een super mooie club. Inter is een mooie club, alleen denk ik niet dat het helemaal in zijn visie past. En als in toekomst er sprake zou zijn van terugkeer naar Ajax ben ik zeeeer groot voorstander. Buiten discussie over zijn visie ben ik uitermate onder de indruk hoe hij de club heeft geleid in een periode dat het andere grootheden binnen ajax niet eens in de buurt kwamen van het leiden van de organisatie. FdB is een van de inspirators geweest van de huidige organisatie structuur. Hollandse supporters in algemeen zijn slecht in eren van club grootheden. FdB stond laatste 4.5 jaar echt ver boven iedereen qua omgang, rationaliteit, werkethiek, club presentatie, rust rond eerste elftal. Toegegeven spel laatste 2 jaar gemiddeld ondermaats, maar vorig jaar zat er al weer stijgende lijn in. Aan Bosz de taak dit uit te bouwen en ik geloof dat dat best goed gaat komen in komende jaren als hij de tijd krijgt van directie en vooral supporters!!

    1. In memory of J.C.

      Dan verschillen wij dus duidelijk van mening 🙂 Ik heb Frank dik twee jaar de kans gegeven om wat op te bouwen met de selectie. Hij is helaas verzopen in het gegeven balbezit. Ik heb verleden jaar hooguit 5 leuke wedstrijden gezien en dat zijn er veel te weinig. Ik ben blij voor je dat jij er meer gezien hebt, echt. Maar ik kijk in peincipe met een positieve inslag naar wedstrijden, kijk ook niet alleen daar waar de bal is maar probeer vanaf de tribune een totaalbeeld te krijgen. Het is dan triest hoe je ziet dat de meeste spelers (niet) bewegen en hoe weinig lef en durf er in het spel zat. Dat is in mijn ogen de verantwoording van Frank geweest. Ik heb me de laatstejaren dus totaal niet vermaakt op een enkele uitzondering na en dat is voor mij te weinig om er positief over te kunnen praten. Maar ieder zijn mening, no problem 🙂

        1. BobbyHaarms

          Zo denk ik er dus ook over, het was allemaal veel en veel te mager. EugAjax ik ben het wél volledig met je eens dat Frank een baken van rust was op een moment dat onze hele club in de hens stond, daarvoor mijn grote respect! Maar op voetbalgebied heb ik de laatste paar jaar zelden zo’n zwak Ajax gezien in m’n leven.

          1. EugAjax

            Kinderhand, de mijne dus wsl ???, is gauw gevuld zullen we maar zeggen. Spel was idd wel vaak te statisch voor Ajax begrippen.

          2. EugAjax

            Haha IMOJC ja dat moet haast wel. Komt bij een Ajacied streeft altijd beste na en is (bijna) nooit tevreden!

  7. Gert Ajax

    Er wordt meer genoemd dan concreet.
    Veel gelul maar weinig informatie
    We wachten geduldig af gun hem zeker een mooie club

  8. KBouter

    Je zag tijdens de oefenwedstrijden al wat er zo dik ingebakken zit….de bal gaat ff rond op het middenveld, de tegenstander loopt op de bal af en Klaassen wijst gelijk naar achteren met de bal. Zó negatief voetbal heeft Ajax niet nodig, ipv dat er iemand opstaat op het middenveld, die de bal voorwaartse richting wil….tikken ze hem liever terug. Bah die ziekte zit er dik ingeslopen.

  9. Germain

    Frank de Boer terug naar Ajax als eindverantwoordelijke voor de gehele jeugdopleiding van 12 tot 18. Heeft met jeugd werken in zijn vingers, is geduldig, begripvol en kan zich inleven in jeugdvoetballers. Het keiharde gedoe om de knikkers in de top is niet zijn ding.

  10. AFCA my World

    Wie wil hem nu nog als trainer hebben?met heel veel geluk 4x kampioen worden is niet iedereen gegeven maar die 5e afgelopen jaar hadden we moeten hebben,maar door domme wissels verspeel je hem,dan was het een goede trainer geweest,nu is hij er 1 van vele en zeker niet geschikt voor Inter !

Comments are closed.