Bruins-Slot: ‘Ajax moet zorgen dat ze geen doelpunt tegen krijgen’

0725tonny-bruins-slot

Ajax-scout Tonny Bruins-Slot heeft de aanstaande tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League, PAOK Saloniki, twee keer bekeken en weet dat Ajax op zijn hoede moet zijn voor de Grieken. ‘Ik heb ze tegen Limassol en FC Twente bekeken en ze spelen 4-3-3 met snelle buitenspelers als Jari en Mendes Rodriques en ook Biseswar is een slimme speler. Het centrum is fysiek sterk al komt het bij mij ook een beetje traag over. Ik schat Ajax hoger in maar ze moeten wel zorgen dat ze dinsdag geen doelpunt tegen krijgen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

44 Comments

  1. KBouter

    Hoop dat ik na morgen lekker achterover kan leunen bij een 3-0 overwinning. Het team heeft zoiets nodig.

    1. -buitenkantje rechts-

      Lekker achterover leunen bij een wedstrijd van Ajax.. Kan het me bijna niet meer herinneren..

      1. HURBIE

        Inderdaad dat kunnen wij ook wel verzinnen
        Ik hoop op winst natuurlijk
        Maar ga van het standpunt uit als je het slechtste verwacht ,kan het alleen maar meevallen

  2. bloedgroep AFCA

    Wow…wat een expertise, straks gaat hij nog zeggen dat Ajax ook nog moet scoren….DUHHH

    1. Geckoo

      Hij gaat natuurlijk geen uitvoerige analyse mededelen, want dat speelt PAOK in de kaart. Bruins Slot is één van de beste wedstrijd analyticus die er in Nederland te vinden is..

      1. bloedgroep AFCA

        ik heb nooit beweerd dat hij dat niet zou zijn…maar is toch een beetje een inkoppertje…als je wil winnen moet je scoren en het liefst geen of weinig doelpunten tegen krijgen…maakt deze bewering mij nu ook een goed voetbal analyticus of gebruikte ik nou gewoon gezond verstand

    2. De seijs

      Inderdaad de 0 houden achter dat zou heel mooi zijn. Maar dat is onder Bosz nog niet gebeurd. Als er dan maar minimaal 3 x gescoord wordt Door ajax dan moeten we het toch wel redden. Ik hou het op 3-0

      1. 11Younes11

        3-0 zou perfect zijn, maar ik denk dat ze niet teveel op een bepaalde eindstand moeten gaan spelen. Gewoon lekker voetballen, technisch overwicht benutten door snel rond te spelen en uit de duels te blijven. Dan komen die kansen en goals vanzelf!

          1. Litmanen

            Wat een onzin allemaal. Bosz is verantwoordelijk om het elftal zodanig neer te zetten dat de verdediging niet alleen komt te staan zoals in de oefenwedstrijden.
            En verder, Bruin-Slot zal wel iets meer hebben ingebracht als ” we moeten de nul houden”. Zo niet, dan wordt het tijd voor de pensionering.

          2. Geroldkohlen

            klopt voor een gedeelte litmanen, maar tegen afc of liefering moet je toch wel op je verdediging kunnen vertrouwen dat ze het wel alleen aan kunnen lijkt mij?? tegen afc ga je toch niet met een 6 spelen! eigenlijk zou ajax 1 op 1 achterin moeten spelen tegen teams als afc en erover heen moeten walsen! maar verder tegen echte weerstand , moet de slag gewonnen worden op het middenveld. in de oefenwedstrijden was het middenveld zwak en verdediging idem, al ging het in Frankrijk al weer beter.

    3. Iamsterdam2015

      Ik heb echt respect voor meneer bruins-slot want hij heeft heel veel mooie en goede dingen gedaan. Maar het is vrij logisch dat ze geen goal tegen moeten krijgen…. Ik bedoel…..
      Dat ze fysiek sterk zijn en snelle buitenspelers is nuttige info…. Maar geen tegen goals….???

    1. jojo123

      Als ze een doelpunt majen dan wordt het voor Ajax moeilijk. Waarom zegt TBS dat? Omdat dit Ajax heel moeilijk gaat scoren tegen PAOK, denk ik. En een tegengoal betekent dat Ajax ook minimaal een moet maken.

    2. Charka53

      Sorry hoor ze voetballen toch niet voor het eerst en ze kunnen toch ook nog een beetje nadenken of doen ze alleen wat Bosz ze voor kauwt dan ontbreekt het zeker aan kwaliteit bij Ajax.

  3. Ajax nr 1

    Als je in 2 wedstrijden 1 doelpunt meer maakt dan de tegenstander Is het kat in het bakkie.

  4. Geroldkohlen

    eerst zien dan geloven! laatste jaren was het dramatisch, om nu te gaan roepen dat we dit potje fftjes gaan winnen is niet reëel. ik houd mijn hart weer vast met de wedstrijd, en hoop op een goede afloop! en wat bruins zegt tja ,die analyse kan mijn zoon van 7 ook zeggen, daar hoef je niet speciaal voor naar een wedstrijd te gaan omdat te concluderen!

  5. Bert62

    Wat een uitspraak is dat zeg. Worden die scouts daarvoor zo goed betaald? Elke boerenlul weer dat ze geen goal tegen moeten krijgen

  6. jojo123

    Als ze een doelpunt maken dan wordt het voor Ajax moeilijk. Waarom zegt TBS dat? Omdat dit Ajax sowieso heel moeilijk kan scoren en vooral tegen PAOK en vnl in Griekenland, als de Grieken zelf de nul houden.

    1. jojo123

      Ik hoop het wel maar verwacht een in begin leuke maar aan het eind saaie wedstrijd met uitslag 1-1

  7. -buitenkantje rechts-

    De tactiek van PAOK is wel bekend. Twee bussen parkeren voor de goal en idd met hun snelle buitenspelers proberen te counteren. Hun spits Athanasiadis is de gevaarlijkste man in de aanval. Nu hebben wij snelle backs die de buitenspelers zouden moeten kunnen opvangen. Alleen in het centrum van onze verdediging ben ik er niet gerust op dat ze de spits kunnen afstoppen. Het nieuwe spel van Bosz zou wel eens een kolfje naar de hand van PAOK kunnen zijn. Met veel ruimte in de rug van de verdediging kan eentegenstander die daar op loert heerlijk counteren. Het mooiste zou zijn dat Ajax vroeg in de wedstrijd op voorsprong komt, zodat PAOK aanvallender moet gaan spelen en er meer ruimte komt voor onze aanvalllers. Ik hoop op een 2-0.. maar verwacht een 1-1

  8. EugAjax

    Nul houden gaat natuurlijk niet gebeuren. Daar is Ajax npg tekort voor in voorbereiding op nieuw systeem. In mijn optiek ook niet erg. Een overwinning is belangrijkst. In Griekenland kan Ajax dan op zeler gebruik maken van ruimtes die dan gaan komen. Anyway voorspellingen zijn niet te doen. Het worden twee spannende wedstrijden en Ajax gaat naar playoffs?. Toch maar voorspelling geprobeerd haha

  9. In memory of J.C.

    Ik heb even in de glazen bol gekeken. Afhankelijk van de stand van de lichtschakelaar ging het lampje aan of uit in de bol. Kortom, ik laat het gewoon allemaal op me afkomen. Niks geen samengeknepen billen, gewoon rustig vanuit de luie stoel met een biertje ernaast. Inderdaad niet in het stadion, dat is straks weer met de competitie. Winnen we, dan drink ik er eentje extra op Ajax, spelen we gelijk, dan drink ik er eentje extra op het mooie weer en verliezen we, dan drink ik er eentje extra omdat het zo verdomd lekker is. Lekker slapen doen we sowieso 🙂 Uiteraard hoop ik dat mijn cluppie een mooie partij op de mat zal leggen maar …… Wie sjell sie zoals van Gaal zou zeggen 🙂

  10. BobbyHaarms

    Achterin doen we er meestal nog wel wat goeds mee. Het op balbezit spelen daar gaat prima 🙂

  11. Fvanr

    Voor zo’n conclusie die bruins/slot trekt wil ik ook wel reisjes maken naar overzeese tegenstanders. Lijkt me herl logisch en verstandig om geen tegendoelpunt tegen te krijgen. Wat een gelul man.

  12. Sonsee

    Ik ga morgen ook maar weer eens kijken, ik was er zo ziek van na die wedstrijd tegen de Graafschap dat ik mezelf heb ingefluisterd om niet meer te kijken maar het kriebelt toch weer als het om het echie gaat. Hopelijk maken ze een goede indruk en halen ze daar vertrouwen uit. Ik denk en hoop een 2-0 winst morgen

    1. -buitenkantje rechts-

      Idem Sonsee.. Na de Graafschap was ik er echt ziek van.. Kon mijn ogen niet geloven! Maar nu met een nieuwe trainer en een aantal nieuwe spelers heb ik er toch weer zin in. Denk wel dat Bosz nog wat tijd nodig heeft. Hoop niet dat PAOK te vroeg komt..

      1. Sonsee

        Ik denk dat we nog wel wat van het spelbeeld van vorig jaar te zien krijgen aangezien Bosz z’n speelstijl nog niet onder de knie is. Na mate het seizoen begonnen is denk ik wel dat het er wel beter op gaat worden, het is toch een trainer die door Cruyff goed aangeschreven stond dus hoop weer op mooie tijden bij Ajax

  13. -buitenkantje rechts-

    Lees dat Bazoer en Milik nog niet spelen.. Bazoer nog geblesseerd en Milik wordt rust gegund en heeft slechts 2 trainingen achter de rug.

  14. emilio74

    Hoop op een mooie start van dit seizoen.. voorbereiding zegt meestal ook niet zoveel. Voor het echie is meestal anders. Forza Ajax laat zien wat je waard bent. Ik hoop dat het stadionpubliek dat ook doet, het zal daar ook gaan stormen op de tribunes.

  15. bloedgroep AFCA

    nou geloof mij maar….Ajax gaat in Griekenland spelen in een kolkende hel….PAOK gaat spelen in een rustig vol gestopt met bobo’s die de echte supporters verdrijven stadion…helaas hebben zij thuis een 12de en misschien wel 13de man….en wij hebben? een dak dat dicht en open kan…..against modern football!!

Comments are closed.