Bosz op persconferentie: ‘Hopelijk dit niet de wedstrijd van het jaar’ (Incl video)

0725peter_bosz

Peter Bosz liet tijdens zijn persconferentie weten dat Ajax inmiddels een goed beeld heeft van de Griekse tegenstander PAOK na de analyses van Tonny Bruins Slot. ‘We hebben de tegenstander goed bekeken en onze ploeg inmiddels goed voorbereid op PAOK. Zij zullen geen verrassingen voor ons hebben. We zullen ons daar op instellen, maar ook weer niet te veel. De focus ligt uiteraard op ons eigen spel.’

‘Of dit nu al de wedstrijd van het jaar voor ons is? Dat hoop ik niet. Ik hoop dat er hierna nog een belangrijker wedstrijd komt. Nu telt alleen het duel van morgen. We gaan proberen een heel goede uitgangspositie te verkrijgen. Aan het duel tegen Marseille hebben we in ieder geval een goed gevoel overgehouden.’

App-gebruikers: Bekijk hier de video

Related posts

29 Comments

  1. jojocoolio

    Hoezo hopen… Gvd begint hij nu al te janken… Wij zijn ajax en wij zijn de beste dat is de instelling

    1. In memory of J.C.

      Je kan ook alles negatief benaderen. Volgens mij zegt hij niets verkeerd en geeft hij een antwoord op een vraag. Misschien niet blind tekst interpreteren zoals jou dat het beste uitkomt. 🙂

      1. De seijs

        Dit is de wedstrijd van het jaar. En de volgende wedstrijd ook en die erna ook en die daarna ook elke wedstrijd is een wedstrijd van het jaar nu en altijd. Wij AJAX moet altijd winnen. WZAWZDB.

    2. jojocoolio

      Beetje vreemd dat je nu al over de wedstijd van het jaar gaat praten… Heeft hij nu al geen vertrouwen in deze groep??? Ik dacht echt dat hij wat meer kerel was…

      1. Pantelic

        maakt toch geen reet uit of het de wedstrijd van het jaar wordt genoemd. Het belangrijkste is dat je het snot voor je ogen werkt in het veld. Karakter tonen en een goed uitgangspunt behalen.

    1. HURBIE

      Als je trainer van AJAX bent ,moet je de instelling hebben dat elke wedstrijd de Wedstrijd vh JAAR IS

        1. KBouter

          Niet helemaal eens…normaal moet het zijn, wanneer wij het veld opkomen, wij al met 1-0 voorstaan. Als elke wedstrijd van Ajax…dus ook tegen excelsior dé wedstrijd vh jaar is…gaan we een klote jaar tegemoet. Dit soort wedstrijden moeten we met 2 vingers in onze neus uitspelen. Finales..waar prijzen te behalen zijn tegen sterke tegenstanders zijn wedstrijden van het jaar.

          1. Geroldkohlen

            maar de laatste wedstrijd tegen de graafschap was ook de wedstrijd van het jaar.?

  2. AJAX 2001

    Ik hoop ook niet dat dit de wedstrijd van het jaar is,
    Maar ze moeten wel spelen alsof dit de wedstrijd van het jaar is!

  3. Germain

    Geen boute uitspraken vooraf is realistisch, Salzburg, Rapid, Slavia etc. etc. zijn daar de stille getuigen van. Twee beentjes op de grond en PAOK aanpakken

  4. -buitenkantje rechts-

    Nog net niet het duel van €16 miljoen.. Maar als Ajax deze en volgende ronde overleeft krijgen ze alleen al €16 miljoen entreegeld voor de CL..

  5. jojo123

    Dit is de wedstrijd van het jaar. Als Ajax de CL misloopt dan kan Ajax gewoon een amateur technische staf nemen, dan nog zal met dit team voor de kampioenschsp worden gestreden.

  6. In memory of J.C.

    Het zijn niet Bosz zijn woorden maar een antwoord op een vraag. Als dit de wedstrijd van het jaar is, wat is de wedstrijd dan tegen de volgende Europese tegenstander? CL of EL. Volgens mensen hier is de wedstrijd straks tegen Sparta ook de wedstrijd van het jaar. Het is gewoon opgeklopt gedoe van de journalisten waar Bisz heel goed mee om gaat. Tip aan jojocoolio: lees het stukje mog eens goed en kijk wie nu watczegt.

  7. EugAjax

    De wedstrijd van het jaar word natuurlijk de finale!! Zoals in 95???. Eerder kan je niet van zo een wedstrijd spreken, lijkt me logisch.

  8. Reub

    Vanavond winnen in eigen huis!!! Alleen jammer dat Viergever speelt ipv Westerman..

    1. KBouter

      Maar als deze wedstrijd niét goed afloopt…speelde de wedstrijd van het jaar ook niet, dus wel degelijk op dit moment het belangrijkste wedstrijd voor Ajax.

  9. paulvos

    In de 70er jaren werd er nooit gesproken over de wedstrijd van het jaar, behalve de finales dan!!

  10. ief

    focus op ons eigen spel? mmmm…..volgens mij heeft bosz nog geen eigen spel laten zien! hij had gewoon het oude systeem van frank de boer moeten aanhouden nu en dan stap voor stap zijn eigen visie en spel erin moeten krijgen….nu weet niemand wat de bedoeling is.

    1. -buitenkantje rechts-

      Spel onder FdB heeft anders tot geen enkel Europees succes geleid..

    2. In memory of J.C.

      Tuurlijk, lekker tikkie, tikkie, tikkie, tikkie …… ZZzzzzzzzzzzzzz

  11. Pascal tebberman

    Gewoon winnen laat zien dat ajax zich sterk mag voelen wij zijn voor niemand bang en goed kijken en denken wie je plaatst in het spel toy toy mannen ciao ?⚓️??????⚽️.

Comments are closed.