Bazoer en Milik niet in actie tegen PAOK

0717ajax-paok_logo

Riechedly Bazoer en Arek Milik zullen dinsdagavond niet in actie komen tijdens de wedstrijd tegen PAOK Saloniki, zo heeft trainer Bosz laten weten op zijn persconferentie. Bazoer is nog niet voldoende hersteld van zijn knieblessure terwijl Arek Milik tekort in training is om wedstrijdfit te zijn dinsdagavond. Toch meent Bosz dat hij een goed Ajax kan neerzetten.

‘We hebben onze ploeg goed voorbereid op PAOK en hebben de tegenstander goed bekeken. Ze zullen geen verrassingen voor ons hebben. Natuurlijk is het een aderlating dat beide spelers niet kunnen spelen en tevens missen we Gudelj ook nog vanwege een schorsing’. Of Lasse Schone en Amin Younes wel zullen spelen zal dinsdag worden bekeken. Beide spelers kampten ook met lichte blessures en moesten de oefenwedstrijden tegen Beziers en Olympique Marseille aan zich voorbij laten gaan.

Bron: Ajax.nl

Related posts

60 Comments

      1. HURBIE

        Jammer dat ze niet kunnen meedoen ,maar misschien geeft het die andere jongens een boost om er een extra schepje bovenop te doen SUCCES

      1. De Ajacied

        Ja maar blijft echt balen hoor, hopelijk zijn ze er snel weer bij
        Succes kerels, laat zien dat jullie in de champions leaque thuis horen
        ❌❌❌

    1. De seijs

      Hoop dat de andere jongens hun stinkende best doen. En dat ajax met 3-0 wint in eigen huis.

      1. Geroldkohlen

        is dat niet iets wat te optimistisch 3-0! ik hoop het maar betwijfel het, als we deze wedstrijd gaan winnen dan denk ik eerder aan 2-1 of 1-0. maar waarom denken er velen aan zo’n overtuigende uitslag van 3-0? waarop is dat gebaseerd? de oefen wedstrijden waren niet zo overtuigend, dat ik nu denk dit klusje klaren we even! en gebaseerd op de afgelopen jaren houd ik mijn hart vast!

        1. De seijs

          Als je net aan wint ga je het niet redde in Griekenland. Dus zal de uitslag groot moeten zijn. En geen tegen doelpunten. Dat zullen die gasten moeten beseffen. Desnoods met rood het veld af. Maar veel doelpunten voor en geen een tegen.

          1. Geroldkohlen

            seijs hadden we maar spelers die een over mijn lijk mentaliteit hebben, maar we hebben ze niet. beseffen hadden ze al vaker moeten doen, de laatste competitie westrijd afgelopen seizoen en vorig jaar met de voorrondes. toen moesten ze het ook beseffen, maar weten allemaal hoe dat afliep. ik hoop dat het een geweldige pot word met veel goals vanuit onze kant, maar ik houd mijn hart vast! ik hoop gewoon dat we 2 keer winnen, of thuis winst en uit gelijk! dat lijkt mij meer realistisch.

          2. De seijs

            Dus Geroldkohlen dat ze die Duitser gehaald hebben is een goed teken. Ze beginnen het te begrijpen. Nou Westermann ik ga op je Letten.

        2. De seijs

          Geroldkohlen dat er af en toe eens een goeie tik moet worden uitgedeeld moet bij de jongens zelf komen. Maar als dat er niet in zit moet dat worden vertelt Door de leiding. Daar zit toch een bak ervaring? Dat zaalvoetbal moet er maar eens uit. De mouwen moeten maar weer eens opgestroopt worden net zoals in de gouwe tijd. Cruyff had daar veel voordeel mee als de jongens om hem heen effe de mouwen opstropen. Dan was iedereen weer scherp. En kon er weer gevoetbald worden. Die ouwe beelden moeten ze morgenmiddag nog maar eens afspelen voor die gasten.

          1. Geroldkohlen

            seijs de leiding kan dat zo vaak zeggen , maar wanneer je als speler dat niet van nature hebt, dan krijg je het ook nooit. en als je het niet in de selectie hebt, dan moet je het halen. dat heb ik al vaker gezegd!

    1. BobbyHaarms

      Mee eens Gerold, ik ben al blij als ze überhaupt winnen. Maar doen ze dat toch, dan gelijk maar met 3-0 ?

  1. Reub

    4-2-3-1

    Tete, veltman, westerman, dijks
    Riedewald, vd beek
    El ghazi, klaassen, younes(cerny)
    Cassierra

      1. Reub

        Bij de tactiek kijken ze niet naar een keeper omdat deze toch altijd op de zelfde positie staat

    1. 11Younes11

      Dat zullen wel de 11 worden, Reub. Alleen denk dan in een 4-3-3 met punt naar achter (dus Riedewald op 6, Klaassen en Donny daarvoor)

  2. paullus

    donny werkt altijd als een paard
    en dat zie je bij bazoer niet altijd terug
    en hoop dat klaassen het vizier op vooruit heeft en niet nog het frank de boer progamma

  3. jojo123

    Was al weken bekend toch? Bij laatste oefenwedstrijd werd met vermoedelijke CL team gespeeld…

  4. KBouter

    Van Milik wist je dat hij niet spelen zal. Daar speelt Cassiera gewoon en hebben we Dolberg voor achter de hand.

  5. Iceman

    Ow dat wordt leuk zo. En ik lees nu net dat er lijsjes worden gemaakt van wie er spelen en wie niet en dat wordt dan aan de trainer gegeven. Ik vraag mij dan hardt op af wie maakt hier de selectie die gaat spelen de trainer of een of andere figuur binnen ajax.???

      1. In memory of J.C.

        Op zich is het bedrijf Ajax eindverantwoordelijk. Het zou alleen wel zo logisch en zo fijn zijn als de trainer minimaal een adviserende stem zou hebben in het wel of niet mogen opstellen van spelers in hun laatste contractjaar. Ik denk niet dat een Messi naar jong Narcelona wordt verbannen bijvoorbeeld. Daarbij komt dat er binnen Ajax geen consequente lijn wordt getrokken wat dat betreft. Of je zegt n iedereen er geen verlenging komt en je zit inje laatste jaar: zoek een andere club maar je speelt niet meer of maak gebruik van de kwaliteiten n een speler die je niet voor niets o der contract hebt staan en hoop op een verkoop tijdens de winterstop. Nu is er geen lijn in te ontdekken. Maar ja Bosz is het piepelen gewend met die Abramovic bij Vitesse ivm Chelsea. Je moet luisteren narar d baas en niet tegensputteren.

        1. EugAjax

          IMOJC. een trainer zoals Bosz weet wanneer hij voor Ajax gaat werken dat het beleid is dat spelers in hun laatste contractjaar als ze willens en wetens niet willen verlengen dat ze op het tweede plan komen. Dat wil zeggen indien er een gelijkwaardig of beter alternatief of aanstormende jeugd is dat die speler de voorkeur krijgen. Dat is in mijn ogen goed beleid. Dat je af en toe een uitzondering hebt is niet uit te sluiten. Alleen zal je dat goed en duidelijk moeten uitleggen aan de selectie indien dat het geval is. Uiteindelijk is de club het grootste belang dus kan je weleens een beroep doen op een uitzondering. Maar over algemeen goed beleid op dit punt. Ook je idool Cruijff is trouwens voorstander van dit principe

          1. In memory of J.C.

            Ik geef slecht aan dat een adviserende stem niet raar zou zijn. Verdr barsten we van ded middenvelders die zelden de basis staan en daar wordt niet gelijk mee omgegaan.

  6. Kishna4ever

    Mooi om te zien dat iedereen weer gevuld is met nieuwe hoop.
    Maar waarop gebaseerd is mij een raadsel?!

  7. DennisTheMenace

    Met geknepen billen aantreden morgenavond. WZAWZDB is leuk maar die Amsterdamse bluf is minder grappig als je keer op keer de deksel op je neus krijgt. Desalniettemin: succes jongens!!

    1. In memory of J.C.

      Hoop niet dat d spelers gaan rondlopen met geknepen billen hoor 🙂

  8. knudde32

    heb er een hard hoofd in bosz heeft te weinig tyd gehad om het team naar zijn hand te zetten en zijn speelwijze er in te slijpen

  9. Dagrump

    Jammer dat ze er niet bij zijn. Hopen op een goede afloop zonder tegen goals ❗️

  10. Sonsee

    De selectie is groot genoeg om voor 1 wedstrijd deze 2 spelers te vervangen. Cassierra maakt een goede indruk en op het middenveld is er keuzs genoeg om het goed neer te zetten. Met een dosis geloof en lef moet dit te doen zijn.

  11. In memory of J.C.

    Goh, Zivko zit bij de selectie van 18. Waarschijnlijk speelt 4gever ipv Westermann.

  12. Ronbo

    Toch jammer van Milik, ik als echte supporter van Ajax, zou een weekie eerder begonnen zijn. Wellicht komt er toch nog een transfer.

Comments are closed.