Van der Vaart gaf tip aan Overmars: ‘Westermann is een voltreffer’

01714westermann

Rafael van der Vaart koos uiteindelijk niet voor een terugkeer naar Ajax en tekende een driejarig seizoen bij Real Betis Sevilla. Echter lijkt de rol van Van der Vaart in Spanje uitgeteld en is het onduidelijk waar de middenvelder het komend seizoen actief is. Toch had de oud-Ajacied nog een goed woordje over voor Heiko Westermann die wel de overstap maakt vanuit Spanje naar Amsterdam.

De twee kennen elkaar namelijk al jaren van hun gezamenlijke periodes bij Hamburger SV en Real Betis en volgens Van der Vaart heeft Ajax een topprofessional aangetrokken. ‘Met Heiko maakt geen enkele club een fout en daarom heb ik Ajax ook laten weten dat deze speler veel voor hun kan betekenen. Met zijn ervaring kan hij de jonge voetballers goed van dienst zijn waarbij ik duidelijk heb laten weten dat Heiko een voltreffer zou zijn voor Ajax. Met Heiko, die ik van drie jaar HSV en een jaar bij Betis ken, maakt geen enkele club een fout’.

Bron: Bild

Related posts

58 Comments

    1. De seijs

      Hoop dat je gelijk hebt Rafael. Dat we er een hoop plezier van kunnen beleven.

    2. BobbyHaarms

      Goh die Raffie. Hij is beter met advies geven dan dat ie kan voetballen ?

      1. Charka53

        Dat is lullig van je Bobby , hij heeft veel voor Ajax betekent en geeft nu nog een (gouden ) tip waar we nog een paar jaar plezier aan hebben.

        1. BobbyHaarms

          Daar heb je gelijk in en zal ik ook nooit vergeten, alle dank daarvoor. Maar we leven in 2016 en na alles wat er is gebeurd hoeft ie van mij echt niet meer terug te keren, niet goed genoeg meer.

          1. Charka53

            Dat zeg niet , van mij hoeft hij zeker niet terug als speler dan misschien voor een andere taak .

          1. De Ajacied

            Hoop dat hij dat advies ook aan en over Wesley Snijder zegt,
            Toch heb ik de stille hoop nog steeds dat hij nog aansluit bij ajax
            Welkom Wesley
            ❌❌❌

          2. BobbyHaarms

            Eens Ajacied, aan Wesley heb je tenminste nog wat. Maakt een veel meer getergde en gedreven indruk dan Raffie en is topfit. Met Wesley erbij zou ik met een veel rustiger gevoel het nieuwe seizoen ingaan en in dat Turkije heb je nu toch geen zak te zoeken.

          3. -buitenkantje rechts-

            Raffie had ik ook graag bij Ajax gezien.. Heeft in z’n grote teen nog meer inzicht en techniek dan bv Klaassen..

          4. Indojood

            Zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf. Echter, VdV maakt een uitgebluste indruk en als analist bij het EK kwam hij bijzonder ongemotiveerd en te zwaar over. Laat zich uit de kast lokken door die Hartman. Hij had gewoon topfit moeten zijn zodat hij beter in de markt ligt. Hoog opgeven over Westermann maar diens arbeidsethos niet willen toepassen op jezelf.

          5. -buitenkantje rechts-

            Zie jij hem niet liever dan bv Klaassen op het misdenveld? Raffie is nooit een loper geweest, maar vaak beslissend door zien geweldige spelinzicht, gevoel voor positie en passing.. Ben overig met je eens dat hij een wat pafferige indruk maakte. Masr vind dat bv ook afgelopen seizoen van El Ghazi..

          6. Indojood

            Is allemaal waar. Ben absoluut geen fan van Klaassen. Maar ik zie liever een Sneijder terugkomen die onze jonge talentvolle middenvelders op sleeptouw neemt.

          7. KBouter

            Nee ik niet, Klaassen is een box to box player, dat kan vd Vaart niet meer belopen.

      2. Indojood

        Dan moet ie maar scout worden bij ons, Bobby. Lekker spelers bekijken, onder het genot van een broodje frikandel speciaal. ?

        1. AFCA my World

          Die is goed ja ?, zou mooi zijn als hij snel met de tip komt om Sneijder en/of Ziyech te halem,met zulke gasten word je weer kampioen, altijd gedreven en opkomend ! Hopelijk eten ze dan niet teveel frikandellen,anders word het nix !

          1. HURBIE

            VD VAART vindt ik ook nog steeds en goeie
            Afvallen en Conditie komt wel weer want hij heeft pas een nieuwe Vriendin

  1. marcussboss

    zou misschien wel weer in eigen belang zijn ofzo. probeert misschien op deze manier wel weer een plekje te krijgen binnen onze mooie club! nou raffie alvast 1,2,3 denk het ff niet!

    1. BobbyHaarms

      Als Raf zo doorgaat met zijn frikadellenvriendjes denk ik dat hij beter kan afbouwen bij de amateurs ipv te blijven wachten op een club.

  2. Sonsee

    Daar had vd Vaart een paar jaar geleden ook een goede keuze mee kennen maken. Alleen hij had andere plannen wat niet zo best heeft uitgepakt.vd Vaart bedankt voor Westermann en de groeten in Spanje

    1. HURBIE

      Heeft in het veld ook altijd goed spel inzicht gehad en ziet snel genoeg wat een speler in huis heeft
      Hij helaas niet meer was een Topper

        1. Sonsee

          Maar als Ajax in zn hart zou zitten, waarom hield hij Ajax dan zo aan het lijntje

  3. In memory of J.C.

    Nu maar hopen dat Westermann niet bij nader ondezoek snackbar eigenaar is ipv voetballer.

  4. In memory of J.C.

    Is niks mis mee maar ik wil geen verkoop in ons strafschop gebied 🙂

      1. Litmanen

        Ach voorin was het ook uitverkoop. Ik geloof vier keer alleen voor de keeper. Vooral El Ghazi was heel sterk. Drie honderdtien procent kansen om zeep. Dolberg, buiten die binnenloper, geen enkele keer gevaarlijk geweest. Snap het enthousiasme niet over deze B junior.

  5. bloedgroep AFCA

    Heeft Raffie deze tip bij Ajax neergelegd voor de aankoop? of zegt hij nu achteraf, na de aankoop dat het een goeie aankoop is? dat maakt wel een heel groot verschil namelijk

  6. -buitenkantje rechts-

    Weinig respect lees ik hier voor vd Vaart.. Of kort geheugen.. Of erg selectief.. Een idioot begint te raaskallen over een frikandelletje die vd Vaart eet en we lopen er met z’n allen dankbaar achteraan. Welkom bij Nederland anno 2016!

    1. In memory of J.C.

      Hallo BR. Niemand weerspreekt de kwaliteiten van vd Vaart. Het zijn echter wel kwaliteiten uit het verleden en niet meer uit het heden. Vwb het fastfood, hij zat zelf met een dik hoofd en niet afgetraind lijf commentaar te geven op TV. Tsja, als er dan iemand verder op ingaat moet je daar niet gek van staan te kijken. Verder …. Zoals ik het lees is het vnl (de oude vetrouwde Amsterdamse) humor. Daar moet je tegen kunnen zeker als je voor Ajax bent laat staan als je voir Ajax hebt gespeeld. Dat hoort erbij. Leuk commentaar met een scherp randje. Overigens, afbranden van mensen hoort hier niet bij natuurlijk maar dat is hier nu niet van toepassing.

      1. -buitenkantje rechts-

        Is mij wat te makkelijk om het allemaal onder Amsterdamse humor te scharen.. Zie ook veel papegaai gedrag.. Bovendien wordt hij op deze manier wel degelijk beschadigd. Hij wordt neergezet als een volgevreten frikandellenvreter.. Zet hem maar eens neer ipv Klaassen.. Zien wat je dan krijgt..Vergelijk het met pannekoek dat geschreeuwd wordt door een malloot tegen v Basten.. Iedereen papegaait het na en als nu v Basten ter sprake komt denkt iedereen aan pannekoek.. Niet asn de geweldige omhaal tegen Den Bosch.. Of de 2-1 tegen Duitsland op aangeven van Wouters..

        1. In memory of J.C.

          Laat ik dan zeggen: ik spreek namens de Amsterdammers onder ons. Vwb vd Vaart: al voor het sna kbar verhaal is er gezegd dat hij er slecht en niet fit uitzag. Daarna kwam dexrest van het verhaal. Vwb van Basten: geen enkele voetballiefhebber zal zijn acties vergeten. Dat er misschien wat vaker tijdens het eten (van panne…….) over wordt gesproken is wat anders.

          1. -buitenkantje rechts-

            Tja.. Ik heb op verschillende plaatsen in het buitenland gewoond en daar wordt heel anders over (ex) spelers gesproken.Met meer respect en wat minder met de zeis…

          2. In memory of J.C.

            Maar ja, in het buitenland zijn ze ook vaak al blij met punten en komt het spel op de tweede plaats. Zijn we hier ook ietwat anders in 🙂

          3. Indojood

            Nou de seijs, die kan je in je zak steken. Sorry BR, dat was Amsterdamse humor.

            We hebben allemaal wat boter op ons hoofd, mijzelf inbegrepen. Heb jou ook mijn opmerking tijdens het EK over VdV en frikandellen zien beamen. VdV was een fantastische speler, echter voor iemand die niet serieus voor zijn sport leeft heb ik weinig sympathie. Hij is nu clubloos maar lijkt geen moeite te doen om er één te vinden, behalve, terend op zijn verleden, wat toespelingen naar ons te maken. De opmerking pannenkoek naar Van Basten was walgelijk, daarmee ben ik het eens. Ik denk dat de meerderheid niet aan deze uitspraak denkt bij Van Basten maar aan de op één beste speler (na Jopie) die Ajax ooit heeft gehad. Als trainer en analist vind ik hem minder. We kunnen hem iig niet verwijten dat hij zijn ziel en zaligheid er niet in heeft gelegd. Iets wat ik bij VdV mis en dat irriteert mij.

          4. De seijs

            Haha indojood ik steek niks in mijn zak. En wat weet jij van Amsterdamse humor? Jij komt van een achtergesteld bloed heet moslim eiland.Jij bent een allochtoon helemaal niks amsterdams. Hahaha dit is Hollandse humor leuk hè .:-)

          5. In memory of J.C.

            Komt het lafbekje weer naar boven. Nog even en de volgende moeder wordt erbij gehaald. Ik wacht nog steeds op je gegevens jongetje. Ook bij jou zal ik graag een sheaf toss uitvoeren. Ik ben dat nog niet verleerd. Maar ja, je zal wel op je zolderkamertje blijven zitten met je gordijnen dicht.

          6. Indojood

            Nee, dit is gewoon hoe jij bent, een beetje dom. Kan je ook niks aan doen. 🙂

          7. In memory of J.C.

            Lachebekje hoort niet bij niet weijs. Dat één zaadje zoiets voort kan brengen. Onze lieve Heer heeft toch wel wat steekjes laten vallen wat dat betreft.

          8. Indojood

            Kan er moeilijk om gaan huilen, imofjc. Ik gooi af en toe eens wat aas uit wetende dat die sukkel er toch wel in bijt en dan komt de ware aard van het beestje naar boven.

          9. In memory of J.C.

            Je hebt wel gelijk maar de ware aard is wel van het laagste soort. Normaal lach ik dit soort mensen ook weg maar hij moet niet mijn moeder of andere familie in zijn vuilbekkerij betrekken. Wat hij vervolgens hier weer plaatst is voor mij ook duidelijk over de grens. Maar ja, verschuilen achter het grote internet he. Heel zielig eigenlijk. Maar goed, we hebben een leuke eerste helft van Ajax in de pocket om het maar even leuk af te sluiten.

Comments are closed.