Sanchez begint finale Copa Libertadores met gelijkspel

0619davinson_sanchez1

Davinson Sánchez heeft met zijn ploeg Atletico Nacional de eerste finalewedstrijd om de Copa Libertadores tegen Independiente met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van Sanchez stond lang op voorsprong maar kreeg vier minuten voor tijd de gelijkmaker om de oren. Echter heeft Sanchez nog alle kans om met zijn team voor de tweede keer de Copa Libertadores te winnen als ze het volgende week woensdag in de return opnieuw opnemen tegen Independiente. Na de finale sluit de Colombiaan in Amsterdam aan bij de selectie van trainer Peter Bosz.

Bron: De Telegraaf

Related posts

31 Comments

  1. marcussboss

    Ik hoop voor hem dat hij het wint met zijn club. ik denk sws dat hij deze ervaring en spelritme goed kan meenemen naar ajax en wij nog veel plezier van deze jongen gaan beleven!! zet m op en sleep die prijs binnen

    1. De seijs

      Ik hoop dat Sanchez deze prijs pakt. Dan komt er wel iemand de kleedkamer in waar de spelers ontzag voor zullen hebben. Een leider die we zeker nodig zullen hebben achterin.

      1. marcussboss

        ontzag zeker jaa! maar ik denk dat de aanvallers van onze tegenstander er ook liever niet tegen speelt, want wat een BEAST is dit zeg!!

        1. Geroldkohlen

          vraag me af of je deze jongen niet eerst wat vakantie moet geven, en zal hij niet eerst nog moeten acclimatiseren in Amsterdam? ik ben wel benieuwd naar deze jongen!

    2. De seijs

      Achterste linie Dijks Sanchez Westermann Tete. Dat moet iedere aanvaller afschrikken.

      1. Velibor

        Zo op het eerste gezicht een verdediging waar je U tegen zegt en wat mij betreft nu ff kijken of wesley nog zin heeft in een terugkeer om de lijnen uit te zetten!

        1. marcussboss

          als ik Overmars was zou dat het 1e zijn waar ik nu intresse in zou tonen!!

  2. Indojood

    Hoop natuurlijk dat Atletico wint. Komt ie binnen met een aansprekende prijs. Sanchez is hard nodig achterin bij ons.

    1. bloedgroep AFCA

      Zou fijn zijn als hij wint…is goed om iemand achterin te hebben die zo’n prijs in de pocket heeft en al ‘gewend’ is om te winnen misschien kan hij dat overdragen aan de rest en voor die nodige boost zoorgen.

      1. HURBIE

        Hoop wel dat hij nog energie overheeft na dat toernooi
        Want deze TOPPER moet Spelen

          1. HURBIE

            Ja dat weet ik ook ,maar hij is ook een mens
            En na inspanning komt ontspanning

  3. Indojood

    Als ze ‘m winnen dan telt deze CL zwaarder dan de eerste. Nu zouden ze het zonder de hulp van Pablo Escobar doen.

  4. -buitenkantje rechts-

    Met deze Sanchez en Westermann achterin is de defensie wel op orde denk ik.. Alleen komt PAOK eerst nog.. Ik hoop niet te vroeg.. Kon gister duidelijk zien dat Bosz nog meer tijd nodig heeft

  5. In memory of J.C.

    Benieuwd of Bosz vast durft te houden aan Riedewald op 6. Bazoer ipv Klaassen.

    1. HURBIE

      Vorig seizoen heeft Bazoer ook een keer op de plaats van Klaassen gestaan en dat deed hij niet slecht maar heel goed

  6. EugAjax

    Ziet er naar uit, wel snelle conclusie van mij, dat we twee Colombiaanse pareltjes hebben aangetrokken. Ook was ik gister positief over Riedewald, Beek en ik denk met Nouri nog achter de hand dat we Ziyech niet nodig hebben en al helemaal niet voor 10mln wat ik gister las. Misschien nog linksbuiten als vervanger voor Fischer. Dan alles in ogenschouw nemende vind ik dat we een heel goede selectie hebben. Dan kan Bosz verder bouwen aan een spectaculair en winnend Ajax, want kwaliteit zonder resultaat blijft onzinnig. Overigens is dit wel de juiste weg. Eerst kwaliteit spel verbeteren en dan komen resultaten vanzelf met deze selectie !

  7. hackitjacki

    Wat beelden opgezocht, ben onder de indruk van hem! Sterk! Snel! Aardige trap! Pain in the ass als tegenstander! Zelfs als spelers hem voorbij gaan wint hij alsnog duels!

Comments are closed.