VI: ‘Ajax verlangt 1,5 miljoen euro voor Zivkovic’

0308ajax-excelsior_elghazi_zivkovic

Ajax hoopt bij een verkoop van Richairo Zivkovic 1,5 miljoen euro te vangen, zo meldt Voetbal international. De jonge aanvaller is in gesprek met FC Utrecht. Die club zou er echter een voorkeur voor hebben de spits te huren. Ajax wil Zivkovic het liefst definitief van de hand doen. Zie ook eerdere bericht.

Bron: VI.nl

Related posts

93 Comments

    1. De seijs

      Nou ben benieuwd wat litmanen gaat doen als Zivkovic naar Utrecht gaat.:-)

    2. BobbyHaarms

      Echt ongelooflijk dit. Dat ze een spits in potentie willen dumpen tot daar aan toe, maar voor een fooitje van 1,5 miljoen?? Ajax, ga je diep schamen!

      1. Litmanen

        Ik ga een boom zoeken! seijs, je hebt gelijk. Welke krankzinnige kaat het grootste talent voor anderhalf miljoen de tent uitlopen?
        Hoer gaat Ajax verschrikkelijke spijt van krijgen.

          1. ajaxhoger

            Litmanen ze snappen er bij ons helemaal niks van , van zaken doen niet , van voertbal niet .
            Spelers kopen en scouten ook niet , ik snap dan ook werkelijk niet dat de sups het blijven tolereren , ik wil actie,s zien tegen dat gespuis wat er zit .

          2. Litmanen

            Wie beslist dit? VdSar, Overmars, Bosz? In elk geval iemand die geen verstand van echt voetbaltalent heeft.
            Fischer, Andersen, vRhijn, Zivco, ze gaan van allemaal spijt krijgen.
            Gvd. M’n cluppie gaat zo naar de kloten!

          3. dickst14

            Fisher heeft kansen zat gehad. Anderson is te licht. Van Rhijn ga ik het niet weer over hebben en Zivkovic, tja 1,5 miljoen is niet veel. Hij was gekocht voor het dubbele dacht ik.

          4. 11Younes11

            Wees blij dat we er nog wat voor vangen. Die jongen heeft niets maar dan ook niets laten zien. Niet bij Ajax, niet bij jong Ajax en niet bij Willem II.

          5. Thomas

            Bij Jong Ajax was hij volgens mij wel topscoorder in de eerste helft van het seizoen maar hij heeft inderdaad in het 1e en bij willem II niet veel indruk kunnen maken, maar ze moeten hem verhuren niet verkopen want hij is nog jong en heeft veel potentie

    3. De Ajacied

      Wanneer stopt dit beleid??
      Te triest voor woorden!!!
      Steeds kopen ze talenten en ook mislukken ze weer allemaal !!!
      Dat kost echt een klap geld hoor.
      Stop met deze onzin if begeleid deze jongens wat beter !!!
      ❌❌❌

    1. Charka53

      Zeg woofy79 de liefde moet wel.van twee kanten komen hoor anders werkt het niet.

          1. Charka53

            Aan hun gezichten kunnen we het niet zien , ze kijken altijd of ze in hun broek hebben gescheten .

          2. Charka53

            Ik wilde zeggen HURBIE het ergste is dat we allemaal mee betalen aan hun salaris .

  1. Nultwintig

    Hier gaat Ajax echt spijt van krijgen. Daarbij gaat hij veel te goedkoop weg.

    1. BobbyHaarms

      Eens. Als ik Zivkovic was en ik zou tegen Ajax moeten spelen dan schoot ik ze er echt in alle hoeken in. Wat een wanbeleid..

      1. Litmanen

        Lijkt me duidelijk dat ik het er mee eens ben. Zie je het voor je Utrecht-Ajax 4-0, drie keer Zivco?
        En geloof me, dat gaat gebeuren. En Utrecht loopt straks helemaal binnen bij verkoop.

        1. BobbyHaarms

          Dat scenario ben ik dus ook bang voor. Achter de schermen is er gewoon veel meer aan de hand dan dat wij weten. Niet alleen Zivko is hier de schuldige maar zeker ook Ajax.

    2. Velibor

      Dat krijg je als je teveel geld op de bank hebt dan word je nonchalant of ze hebben afschrijvingen nodig maar dat lijkt me niet in deze!

  2. Nultwintig

    Wordt echt tijd dat er een delegatie namens de supporters eens wat inspraak gaat krijgen. In elk geval adviserend.

    1. Indojood

      Diezelfde supporters zijn ook tot op het bot verdeeld, gaat niet werken. Ajax moet zich aan het plan Cruijff committeren, dat is het geluid wat we als supporters moeten laten horen.

      1. BobbyHaarms

        Ook daarin is er helaas teveel verdeeldheid Indojood. Maar 100% met je eens.

        1. Indojood

          Daarom moeten wij geen inspraak hebben in aan- en verkoop. Wij moeten ze ertoe dwingen dat ze zich aan de afspraken houden. Het probleem zit niet bij de RvC maar bij het falend TECHNISCH beleid en het negeren van het plan Cruijff. Door dit geklungel op alle vlakken geef je de RvC een stok om mee te slaan.

          1. BobbyHaarms

            Maar hoe kunnen wij ze ertoe dwingen Indojood? Een bestorming a la Maasgebouw zoals in 010 lijkt me haast de enige optie om ze wakker te schudden. Maar is dat wijs? Denk het niet..

            Zolang de verdeeldheid heerst en het gros het wel prima vindt dan gebeurt er niks. We zullen als supporters eerst een eenheid moeten vormen en erop hameren dat het plan Cruijff uitgevoerd dient te worden. Dat was de afspraak maar daar drijft Ajax steeds verder van af, op de aanstelling van Bosz na dan. De vraag is alleen hoe..

          2. Velibor

            Jongens aub zeg cruijff is dood je denkt toch niet werkelijk dat er daar nog eentje zit die zich aan “het plan” houdt ,toen Johan overleed zijn ze daar boven in de Arena 3 dgn bezopen geweest zo blij als ze waren ! Misschien dat er nog eens eentje opstaat met ideeën van Johan tenm dat is te hopen!

          3. ajaxhoger

            Allemaal niet meer naar de Arena gaan een paar weken , dan gaan ze wel in gesprek , maar ook dit gebeurd niet .

          4. In memory of J.C.

            Makkelijk zeggen voor iemand die toch al niet gaat de laatste tijd 🙂

      2. bloedgroep AFCA

        en dat zou een massaal geluid moeten zijn….maar wat een heerlijk geluid

  3. bloedgroep AFCA

    geweldig nieuws weer….bedankt RvC voor het sponsoren van de zoveelste miskoop…echt goed bezig lopen klagen dat er eerst verkocht moet worden voor er aangekocht wordt om vervolgens zelf geld over de balk te smijten…hoop dat dit soort weggevertjes er flink inhakt bij jullie bonussen….against modern football

  4. KBouter

    Ajax en Bosz zijn niet gek, zal heus op de training en buiten de trainingen zeer duidelijk zijn dat deze jongen te weinig zuurstof heeft gehad tijdens zijn geboorte. Er zullen verscheidene waarschuwingen naar hem vrij gedaan zijn, maar dat hij daar niets aan doet is zijn eigen fout. Zal ook nooit de top halen helaas.

    1. Litmanen

      Kbouter, je zit er naast, ik heb die jongen dingen zien doen waar het water je uit de mond loopt. Een geboren voetballer, met een fantastische techniek in beide benen. Milik mag zijn schoenen niet eens poetsen.

      1. KBouter

        Naast voetballende kwaliteiten moet je andere vaardigheden beheersen, Oa mentaliteit en doorzettingsvermogen.Dat hij kan voetballen hoor je mij niet zeggen, maar die andere aspecten beheerst hij niet en dan moet je er verder geen tijd en geld mee meer insteken. Dit soort mensen verzieken en verstoren vaak een groepsproces waar je zo snel mogelijk naar toe wilt. Duidelijk einde verhaal voor hem.

        1. Litmanen

          Voor de honderdste keer: die jongen is net negentien en is door Ajax alle kanten uitgeschopt, behalve dan de goede. Een jong talent schrijf je niet af op zijn negentiende. Dan snap je er helemaal niets van.

  5. Indojood

    Hij is voor € 2,5 miljoen gehaald. Een speler die twee jaar lang niets heeft laten zien, kan je niet voor hetzelfde bedrag verkopen, laat staan voor meer geld.

    1. BobbyHaarms

      Op zich eens. Maar wij betalen altijd de hoofdprijs voor spelers en anderen komen hier maar shoppen alsof het de Aldi is. Waarom haalt Ajax hem dan en wordt die jongen totaal niet begeleid? Is gewoon puur mismanagement dit van Ajax.

        1. In memory of J.C.

          Plan staat nog ergens hier in een of ander topic 🙂 voor iedereen dus ook voor Ajax gratis na te lezen.

  6. huub

    ‘T is toch geen geld 1,5 miljoen. Utrecht vraagt de hoofdprijs als Ajax aan de deur klopt!

  7. hackitjacki

    Al drie jaar in potentie een spits maar dat duurt te lang. En als je dan gelijk opgeeft na twee reserve beurten ben je gewoon niet klaar voor een topclub. Ga eerst maar eens scoren bij een subtopper of lager….

    1. Litmanen

      Die jongen is NEGENTIEN JAAR dombo. Wat nou eerst een lager niveau. Op zijn zestiende was hij Groningen al de beste. De mensen daar snappen er ook niks van!

  8. Geckoo

    Ben blij dat ie weggaat. Komt met een hoop bombarie binnen en laat vervolgens 0,0 zien. Wordt uitgeleend aan Willem II en zelfs die kegelen hem op de bank… Als hij dan terug gehaald wordt komt meneer doodleuk in een Barca trainingspak naar het stadion.. Deze meneer
    (Ahum jongen) is volledig de weg kwijt..

    1. Litmanen

      Hou ook eens op. Wel wil iedereen die ruziemaker van Twente, maar een ventje van net negentien wordt bij het vuil gezet.

      1. KBouter

        Dat wil hij zelf, heeft dat zelf aangegeven na een reserve beurt waar meneer het niét mee eens was. Toen ik 19 was had ik echt wel een ander gedrag hoor.

      2. Geckoo

        Zivko heeft dit zelf veroorzaakt naar mijn idee.. Er is niemand bij Ajax die hem heeft aangemoedigd dit gedrag te vertonen en een beetje te moeten aanklooien omdat hij er toch wel komt met zijn talent.. Het is jammer, maar wel de waarheid..

        1. Litmanen

          Hij is vorige week uit de selectie gegooid omdat Utrecht hem belde. Dus Ajax heeft dit gedrag wel aangemoedigd. Sterker, uitgelokt.

      3. De seijs

        Litmanen ik weet niet of je een hart hebt maar doe wel rustig aan. Straks heb ik niks meer om te lachen. Wat een rare vogel ben jij zeg. Hahaha

  9. vanzanten

    Ik ben naar Beziers-Ajax aan het kijken. Ik zie wel wat van de ideeën van Bosz in het spel, maar het gaat in een vreselijk laag tempo. Hopelijk gaat het vanavond beter. En vooral tegen PAOK….

  10. vanzanten

    En Zivkovic heeft toch wat aardige acties hoor. Hij kan echt wel voetballen. Heeft ook de 0-2 gescoord. Ik weet niet of het verstandig is om hem weg te doen, zeker als Milik nog vertrekt (wat ik verwacht).

  11. In memory of J.C.

    Zivko verzuipt bij iedere club van enig niveau. Hij kan dat gewoon niet aan. Hij kan voetballen, tuurlijk en vast goed ook maar waar hij het moet laten zien doet hij het niet. Dus …. lekker op lager niveau ballen en er hier en daar een inschieten tegen clubs die geen bus parkeren.

  12. AFCA my World

    NIET DOEN, HOUDEN DIE GAST, grote fout om hem te laten vertrekken en dan ook nog naar een vijand en voor veel te weinig !

  13. MakeOne

    Dat ze bij ajax hoopte dat zivco een goede spits zou worden bij ajax lijkt me duidelijk, helaas is dat niet gelukt, mentaal denk ik niet sterk genoeg.
    Investeren in spelers is natuurlijk nooit een garantie dat het een goede investering zal zijn.
    Bij milik is het wel weer goed uitgepakt.
    Jammer voor zivco, maar zo gaan die dingen nou eenmaal.

  14. gambit32

    ik zou hem houden hij komt er wel je moet hem ook een kans geven hij is op dit moment een huntelaartje die bij agovv voetbalde nog een jaartje dan echt rijp dan hebben we echt een goede spits ik zou niet laten gasn zonde

  15. KBouter

    Litmanen, je moet eens ophouden met je Zivkovic te verkondigen, terwijl je geen poot hebt om op te staan. FEITEN:

    Hij is jong.
    Speelde bij een subtopper Groningen goed.
    Eerste jaar bij Ajax alleen maar problemen
    Twee keer weggestuurd bij Onder19 Oranje door Aron Winter. (discipline)
    Twee trainers in Nederland die altijd de jeugd de voorkeur geven, zowel FdBoer als J. Streppel hadden totaal geen vertrouwen meer in Zivkovic.
    Mentaliteit en discipline is vaak zeer ver te zoeken bij Zivkovic, waardoor het slagen in de absolute top nihil is.

    Ajax zit nu in een proces, en daar moet je onruststokers niet bijhebben. Gekocht voor rond de 2 miljoen, dus gaat iets geld kosten, maar van te voren weet je ook nooit wat het brengen gaat. Met Milik en Cassierra en Dolberg heb je uitstekende spitsen, daar moet Zivco een voorbeeld aan nemen, want die gasten zijn hem vele malen voorbij.

  16. paulvos

    Helemaal gelijk KB, het jochie lijdt ’n beetje aan hoogmoed waanzin vind z’n eigen nogal goed, dus ook al heeft het ’n paar ton gekost lekker laten gaan slaagt toch niet bij Ajax, zijn eigen schuld.

  17. Rickie

    Zivkovic moet blijven er is geen nederlands talent dat beter presteerd dan zivkovic hoeveel scoorde hij bij grunn hoe oud was hij toen snapt ajax wel waar ze mee bezig zijn. Laat hem nou alsjeblieft mee doen half jaar en dan verkopen als ajax hem zo graag kwijt wil

  18. Rickie

    Zivkovic moet blijven er is geen nederlands talent dat beter presteerd dan zivkovic hoeveel scoorde hij bij grunn hoe oud was hij toen snapt ajax wel waar ze mee bezig zijn. Laat hem nou alsjeblieft mee doen half jaar en dan verkopen als ajax hem zo graag kwijt wil

  19. In memory of J.C.

    Zivko is net zo’n talent als Kishna. Wie? Kishna, hoor je ook niets meer van. Centjes zijn binnen en talent zelf te grabbel gegooid.

Comments are closed.