Verweij: ‘Rosales niet in beeld bij Ajax’

0719rosales

In tegenstelling tot eerdere berichten is Roberto Rosales niet in beeld bij Ajax, zo meldt Ajax-clubwatcher van De Telegraaf Mike Verweij op Twitter. De oud-speler van FC Twente, thans in dienst van Malaga, wisselt deze zomer waarschijnlijk van club maar volgens Verweij is dat dus niet Ajax.

Bron: Twitter

Related posts

25 Comments

  1. rickert

   Die clubwatcher houdt ons goed in de gaten ja! maar denk dat het goed is dat hier geen geld in geïnvesteerd wordt, zie het niet als een toevoeging.

  2. BobbyHaarms

   Rosales of wie dan ook, duidelijk is wel dat er een vervanger moet komen, ook al doet Veltman het op die plek beter dan op zijn eigen plek.

   1. BobbyHaarms

    En waar blijft de vervanger voor Fischer/Andersen?? Lijkt me zelfs nog belangrijker..

  3. dioajax

   zal wel best leuk zijn als ze stiekem met ziyech praten om naar ons te brengen…

 1. woody79

  en ook nog uit betrouwbare bron hopelijk. dan kunnen we die 5 mil beter spenderen

  1. Charka53

   Ja Valentino ik las Dat Bosz de selectie van vorig seizoen zo goed als intact laat dus laten we niet steeds zo heftig reageren op een dooie mus.

 2. bloedgroep AFCA

  kijk dat geeft de burger moed…fijn al die geruchten iedereen weer op scherp voor niets…we blijven wachten op echt en goed nieuws

 3. marcussboss

  beste nieuws van de dag lijkt mij? wat een transferbeleid hebben we toch hè?

 4. Iceman

  Hebben wij weer een paniek saaier die zo maar dingen roept ga geen dingen roepen die niet relevant is dat brengt alleen maar onrust binnen de club/seletie.

 5. Ajax nr 1

  Dat is mooi!! Scheelt weer 5 miljoen en een hoop ergenis. Ik snap überhaupt niet waarom iemand deze jongen zijn naam met Ajax in verband gebracht heeft. Als warmhoudplaatje op de bank nogwel.

 6. EugAjax

  Verrassend, Telegraaf is vaak goed op de hoogte van Ajax dus iedereen kan gerust zijn. We geven geen 5mln uit aan deze speler.

Comments are closed.