Tot nu toe 22.500 kaarten verkocht voor Ajax – PAOK

0717ajax-paok_logo

Er zijn tot nu toe zo’n 22.500 kaarten verkocht voor het thuisduel van Ajax in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK, zo meldt De Telegraaf vanochtend. Er zijn ruim 20.000 kaarten verkocht aan Ajax fans en de Grieken komen met een vol uitvak. Ondanks dat veel supporters op vakantie zijn hoopt Ajax de laatste week nog een behoorlijk aantal kaarten van de hand te doen. 

In 2010 speelde Ajax in de kwalificatie voor het miljoenenbal ook al tegen dezelfde Griekse tegenstander en gingen er slechts 19.000 entreebewijzen over de toonbank. De komende dagen kunnen per clubkaart nog vier entreebewijzen worden gekocht. Kaarten zijn online te bestellen via deze link

Bron: De Telegraaf

Related posts

29 Comments

    1. De seijs

      10.000 sponsor kaarten denk ik. er moet nog heel wat gebeuren voordat er 40.000 kaarten de deur uit zijn.

      1. jojocoolio

        We moeten een hekseketel maken dan krijgen die Grieken een hekseketel…

    2. BobbyHaarms

      Vind je? Het stadion had eigenlijk al bomvol uitverkocht moeten zijn. Ik denk dat ze bij onze vrienden in 010 hadden gevochten om de kaarten dus tsja zeg het maar..jarenlang anti-voetbal naar de supporters begint zijn negatieve vruchten af te werpen.

      1. De seijs

        Wij zijn kritisch in Amsterdam daarom accepteren wij geen slecht voetbal. Dan laten wij ons gelden. In Rotterdarm zijn ze de armoe gewent dus ook slecht voetbal een kinderhand is daar snel gevuld. Als het publiek daar net zo geweest was zo als wij had het daar nu beter geweest dan de laatste 30 jaar daar.

    1. bloedgroep AFCA

      en ik heb er 4 van….WZAWZDB….voor alle teletekst supporters kom ook gewoon naar het stadion

      1. HURBIE

        Nou dan mogen ze wel snel laten bijdrukken
        En bog snel een ring erbij bouwen

  1. bloedgroep AFCA

    Ajax heeft juist nu alle steun nodig….kom op mensen met z’n allen achter Ajax…geef die boys zelfvertrouwen….hopelijk trappen ze ons dan de CL in

    1. BobbyHaarms

      Tuurlijk, onze club steunen we altijd! Maar we willen nu eindelijk wel eens waar voor onze zuurverdiende centen zien.

  2. bloedgroep AFCA

    niet te letterlijk nemen mensen…iedereen kijkt en beleeft Ajax op zijn eigen manier…en elke manier is goed…wou gewoon is ff horen dat we met zijn allen achter Ajax staan tijdens de wedstrijd en ff alle andere ellende rondom ons Ajax aan de kant zetten

  3. bloedgroep AFCA

    @BobbyHaarms idd je hebt helemaal gelijk…hopelijk komt nu de ommekeer bij Ajax

    1. BobbyHaarms

      Als we er maar het geduld voor kunnen opbrengen @bloedgroep AFCA en dat is vaak het probleem van ons kritische publiek. 2 terugspeelballen achter elkaar en de hel breekt los ?

  4. Ajax nr 1

    Ik ga ook laat dat duidelijk zijn maar ik denk dat Ajax zelf de handdoek weer in de ring gooit met die aangekochte kanonnen erbij. Het is toch te erg voor woorden hoe een club als Ajax met zijn supporters omgaat. Ze beloven van alles maar er gebeurt helemaal niets. Ja ik denk ook echt dat de trouwe supporters dat zat worden en lekker thuis blijven. Ergenis hebben ze nog gelijk ook vind ik. Ik blijf Ajax steunen maar de moed zakt mijn ook in mijn schoenen. Zolang Ajax door een stelletje gieren gerund blijft worden zal het alleen maar erger worden vrees ik.

    1. BobbyHaarms

      Ben bang dat dit voorlopig ook nog wel zo blijft Ajax nr 1, er valt een hoop geld binnen te harken bij “bedrijf Ajax” dus we worden voorlopig nog wel even in de maling genomen.

      Met die beloofde kanonnen is ook de verkoop van seizoenskaarten goed op niveau gebleven en men kocht toch maar weer trouw zijn kaartje. Benieuwd hoe lang de mensen zich nog laten foppen voor die vele honderden Euro’s ….

      1. bloedgroep AFCA

        ik las dat er bij Lazio maar 13 seizoenkaarten verkocht zijn…dat zal het bedrijf Lazio leren…slecht voetbal slecht verdienen

          1. bloedgroep AFCA

            denk dat het door een collectieve oproep komt vanuit de supporters als signaal naar de club toe

          2. BobbyHaarms

            Op zich niet verkeerd. Misschien ook iets voor ons? Benieuwd naar die rotkoppen van dat nepbestuur ?

          3. BobbyHaarms

            Ghehe en dat met die hitte..gun het die idioten echt niet bloedgroep AFCA!

Comments are closed.