Van Rhijn nadert akkoord met Club Brugge

0711opentraining-vanrhijn

Ricardo van Rhijn heeft een akkoord bereikt met Club Brugge om daar een driejarig contract te ondertekenen. Volgens Club Brugge scheidt alleen een medische keuring Van Rhijn van een overgang naar de Jupiler Pro League. Bij de club uit Belgie moet Van Rhijn de opvolger worden van de vertrokken international Meunier. Club Brugge KV betaalt Ajax naar verluidt 1,5 miljoen euro voor Van Rhijn die bij Ajax zijn basisplaats is verloren aan Kenny Tete. 

Bron: De Telegraaf

Related posts

21 Comments

  1. BobbyHaarms

    Eindelijk duidelijkheid! Succes bij Brugge Ricardo, het is je van harte gegunt

    1. De seijs

      Een mooie club voor jou Ricardo. En kijk of je bij Brugge je oude niveau weer terug kan vinden. Succes daar.

      1. HURBIE

        Helemaal geweldig voor vRhijn dit verdiend hij
        Samen met vd Wiel waren goed verdedigende en goed opkomende backs
        SUCCES MAN

  2. bloedgroep AFCA

    Leuke club voor hem en voor alle partijen duidelijkheid….succes en bedankt voor je inzet

  3. ajaxhoger

    Hij verlaat het zinkend schip gezien de laatste weken is het niet erg hoopvol weer een weg , er zijn er weer veel meer weg als er komen , het gaat weer goed in de kontzak .

  4. Litmanen

    Er zullen een hoop mensen blij zijn dat hij weg is, maar ik blijf zeggen, Ricardo is een fantastische voetballer en een moderne rechtsback die op het hoogste niveau mee kan. De toekomst zal het leren. Intussen zit hij bij een club die al een treetje hoger op de Europese ladder staat dan Ajax.
    Ik gun hem alle succes en het vertrouwen van zijn trainers, want dat is een van de redenen geweest waarom hij bij Ajax in een steeds dieper dal raakte.

    1. -buitenkantje rechts-

      Ben ik gedeeltelijk met je eens Litmanen.. Opbouwend een stuk beter dan Tete.. Zou in principe ook beter passen in de speelstijl van Ajax.. Wat er ontbreekt is het medogenlize van Tete. Gun deze jongen geen plek op de bank.. Hij moet met zijn status gewoon wekelijks spelen..Voor hem het beste dat hij vertrekt.

        1. Ajax nr 1

          Precies Litmanen!Maar laten we maar zeggen weer 1.500.000 te verdelen onder de bobo’s. RICARDO jongen van harte gefeliciteerd. Ik had je er graag bij gehouden. Waar gaat dit in godsnaam heen met dit bestuur en RVC. Ajax Is al kapot en het wordt nog erger vrees ik.

          1. HURBIE

            Zou het ook niet weten ,in mijn ogen doen ze maar wat
            Heb er nog weinig vertrouwen in ,maar ik laat mijn nachtrust er niet door verpesten

  5. marcussboss

    dankje wel voor de goede jaren en vele inzet op een rondom het veld. qua mentaliteit een voorbeeld voor allen en ik hoop dus ook dat je bewijst dat ajax een foute keus heeft gemaakt. succes man❌❌❌

Comments are closed.