Warmerdam mogelijk op huurbasis naar PEC Zwolle

0215jongajax-goahead_django_warmerdam

Django Warmerdam kwam de afgelopen twee jaar uit voor Jong Ajax maar daar kan komend seizoen verandering in komen. De verdediger staat namelijk in de belangstelling van PEC Zwolle om daar het komende seizoen op huurbasis voor uit te komen. Ajax en PEC Zwolle zijn nog niet in gesprek over een verhuur maar gezien de verhouding tussen beide clubs lijkt een verhuur van Warmerdam bespreekbaar. Mickey van der Hart, Abdelmalek El Hasnaoui, Queensy Menig, Jody Lukoki en Sheraldo Becker maakten eerder de overstap naar de club uit Zwolle. Overigens hebben meer clubs belangstelling getoond voor Warmerdam die bij Ajax nog in het bezit is van een contract tot 2018.

Bron: RTV Oost

Related posts

29 Comments

  1. marcussboss

    zou dit erg toejuichen, de talenten van ajax krijgen bij pec altijd de kans op spelen en dit komt het talent zeer ten goede!!??

    1. marcussboss

      en ik weet niet wat dat met die Ron Jans is, maar hij weet altijd het maximale uit zijn spelers te halen en is zeer goed met groeibriljantjes?

    2. BobbyHaarms

      Ik zou het gelijk doen als ik hem was. Zelfs al had ie nu in Ajax 1 gezeten dan is PEC op dit moment een enorme boost voor je carrière.

      1. marcussboss

        dat ben ik volledig met je eens Bobby! bij pec heeft hij kans op een basisplaats, iets dat ajax (nog) niet te bieden heeft. Hoe dan ook, zoals jij ook al zegt, een boost voor zijn persoonlijke ontwikkeling!

        1. BobbyHaarms

          Ik bedoelde het meer sarcastisch Marcussboss ?Ik denk gewoon dat hij bij Pec in een veel beter draaiend elftal terecht komt. In het Johan Cruijff Stadion leert hij hooguit de eerste 2 coupletten van een fluitconcert.

          1. marcussboss

            ooww?ik dacht dat je het bedoelde voor de ontwikkeling voor het talent??

    3. De seijs

      Iedere speler die naar pec Zwolle ging. Is niet beter geworden. Er is er geen een een topper geworden. Dus of het nou zo verstandig is vraag ik me af.

      1. marcussboss

        Daar heb je gelijk in, maar het is toch goed dat ze op deze manier proeven aan de eredivisie?

          1. marcussboss

            dat de instroom van jupiler naar eredivisie makkelijker gaat, want zij hebben die stap dan al elders gemaakt. En bij pec krijgen ze meestal de kans in het 1e elftal?

          2. De seijs

            Als ik Warmerdam zou zijn zou ik blijven. De meeste kans dat je in het eerste komt bij ajax is dat je gelijk doorstroomd vanuit de jeugd. Op een enkeling na dan.

          3. marcussboss

            Gelukkig wordt hij verhuurd en niet verkocht. bij ajax zal hij dit seizoen nooit zoveel minuten maken in de eredivisie, wat hij bij pec wel kan. Ik denk dat hij zich bij pec alleen maar kan gaan bewijzen en laten zien dat hij er in de eredivisie ook klaar voor is❌❌❌

        1. HURBIE

          Weten toch iedere keer in het begin van de competitie in bovenste plaatsen te staan

  2. woody79

    pec wordt de nieuwe sattelietclub voor ajax en als bosz het niet lukt dan jans maar proberen

  3. Wembley71

    Zou het kunnen dat AL die eigenjeugd toch niet helemaal het gewenste niveau bereikt of bezit en dat het alleen maar inzetten op jeugd niet het effect sorteert dat men in gedachten had?????

  4. AFCA my World

    Ze kunnen hem beter hehouden,heb je al gezien wat een grote blunders onze huidige verdedigers maken ? Alle verliespartijen van de laatste tijd kunnen afgeschreven worden op de huidige verdedigers, het licht Niet aan de trainer maar aan de spelers !

Comments are closed.