PAOK zint op wraak tegen Ajax

0717ajax-paok_logo

PAOK is er veel aan gelegen om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken, want tot dusver strandde de Grieken steeds in de voorronden. In het seizoen 2013/14 was Schalke 04 bijvoorbeeld te sterk en in het voetbaljaar 2010/11 ging Ajax op basis van de uitdoelpunten verder. Ivic, die in dat tweeluik in totaal twee keer scoorde, heeft nu dus de kans om wraak te nemen op de Amsterdammers. “Om eerlijk te zijn, had ik deze loting wel verwacht. Ik had een voorgevoel dat we Ajax zouden loten”, aldus Ivic.

PAOK speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen FC Twente. In een tijdsbestek van vier minuten werd het duel beslist door de Grieken. Evgen Shakhov scoorde na 77 minuten uit een halve omhaal en vier minuten later velde Djalma, na een mooie bal van Diego Biseswar, het vonnis over de Tukkers. De acties werden genoteerd door Tonny Bruins Slot, die namens Ajax op de tribune zat in Sportpark Het Midden.

Over negen dagen keert PAOK terug in Nederland voor de eerste ontmoeting in de derde voorronde van de Champions League met Ajax. De Griekse krant Gazzetta sprak in zijn commentaar van een geslaagde generale repetitie voor het team van trainer Vladimir Ivic: “Oké, Twente heeft niet het niveau van Ajax, maar PAOK heeft enkele positieve dingen laten zien in de wedstrijd. Er werd bijvoorbeeld goed en hoog drukgezet en de bal werd bij vlagen snel heroverd. Ivic, die met het oog op Ajax niet veel veranderingen doorvoerde, kan tevreden zijn”, zo concludeerde het dagblad.

De voorverkoop voor de thuiswedstrijd tegen  PAOK is overigens al in volle gang. Klik hier voor meer info.

Bron: Gazetta

Related posts

43 Comments

    1. De seijs

      Let maar op ajax gaat die wedstrijd winnen. Nu is er gerommel in de selectie ze gaan elkaar de waarheid zeggen en daarmee gaan ze verder groeien naar een hoger niveau. Die wedstrijd word de omkeer en gaat alles lopen.

    2. BobbyHaarms

      Die kans is idd levensgroot Marcus, alleen al wat betreft de passie en de wil om een wedstrijd over mijn lijk te winnen kan je je koffers wel inpakken want dat leg je gigantisch af. Ajax is dus gewaarschuwd, maar eerdere waarschuwingen staken ze ook geen reet van op.

      1. rickert

        De kans dat het omkeert, als het er echt toe doet, dat is natuurlijk ook heel goed mogelijk. Het kwartje hoeft maar 1 keer te vallen, hoewel hij op kilometers hoogte lijkt te zweven…

        1. HURBIE

          Ik kan er wel een heel verhaal iver schrijven zoals de meeste hier aldoen
          Wij maken ons kwaad en hun lijkt het geen zak te doen Ben het spuugzat dat geklooi van dat zootje ongeregeld wat zich Prof voetballer noem

    1. HURBIE

      De naam AJAX is internationaal zo groots ,dat de tegenstander meteen een adrelinestoot krijgt
      Het is de naam nog voorderest steld het nog weinig voor internationaal

        1. 11Younes11

          Ja anders is er ook niks aan… Maar misschien is het wel goed dat ze nu als underdog die tweestrijd met PAOK in gaan. Ze moeten gewoon spelen alsof ze niks te verliezen hebben

    1. BobbyHaarms

      Zelfs zonder wraakgevoelens van PAOK mag je in je handen knijpen als je een goed resultaat behaald tegen die Grieken.

  1. Marcie

    Een beetje positief blijven, het is pas de voorbereiding. Als 1 man achter ons aller Ajax blijven staan

    1. Yarive

      Heb je het spel gezien? Probeer altijd positief te blijven, maar eerlijk gezegt is mijn vertrouwen in dit Ajax nu ver te zoeken..

  2. Iceman

    Ik denk het ook Seijs, dat Ajax eens met elkaar eens goed in spiegel moet kijken en elkaar eens de waarheid moet vertellen en duidelijk moet maken aan elkaar wat men nu echt wil dan zal het wel goed komen een duidelijk plan van aanpak lijkt mij wel een goed plan.

  3. bloedgroep AFCA

    Echt hoor mensen, beetje positief blijven…ga gewoon eens achter je club staan

    1. In memory of J.C.

      Ik sta pal achter mijn club maar dat doet een suporter van VVV ook en die weet ook dondersgoed wat wel en niet mogelijk is. Op dit moment is plaatsing CL niet mogelijk of er moeten opeens bij heel veel spelers een ouderwets kwartje gaan vallen.

    2. Amoebe

      Mensen die kritisch en realistisch zijn kunnen evengoed achter hun club staan toch?

      Of moet je ten alletijden zeggen dat het geweldig is ook al voelt het alsof er zand in je ogen zit?

  4. AFCA my World

    Geef ze gewoon geen kans om in de wedstrijd te komen,er vol bovenop knallen,het is een zeer ervaren ploeg en als je maar een beetje twijfelt maken ze je af,bovendien heb ze een zeer sterke verdediging dus als je een kansje krijgt hoe klein dan ook probeer het maar! Ik heb ze gisteren zien spelen en was helaas onder de indruk !

  5. Valentino

    Hou m’n hart vast, hoop dat ze gewoon winnen maar het kan ook maar zo misgaan.

  6. Cootje Adriaanse

    WZAWZEM

    Wij zijn Ajax wij zijn Europese middelmaat

    Tussen Ajax en PAOK wordt een fifty-fifty-verhaal denk ik.

    Mocht Ajax rondje verder komen, kan Ajax niet op tegen een van de clubs uit het volgende rijtje.

  7. Gert Ajax

    De laatste keer dat wij tegen die grieken speelden waren suarez en pantelic van de partij staan nu toch wat andere namen…..

  8. Mauheb

    Hahha Gert, nu moeten we het doen met Sinkgraven ahhahaha lachwekkend gewoon

Comments are closed.