‘Poolse media linkt Kapustka opnieuw aan Ajax, bod van vijf miljoen aanstaande’

0613bartosz_kapustka

De Pool Bartosz Kapustka is opnieuw gelinkt aan Ajax waarbij er volgens Poolse media door Ajax vijf miljoen is gereserveerd om de landgenoot van Arek Milik naar de Amsterdam Arena te lokken. Kapustka kwam onlangs uit voor Polen tijdens het EK en gaf toen aan dat hij zich wilde focussen op het toernooi een daarna een beslissing ging nemen over zijn toekomst (zie eerder bericht).

Kapustka, die op dit moment uitkomt voor Cracovia Kraków, staat ook in de belangstelling van Borussia Dortmund, waar hij al een aantrekkelijk voorstel van op zak heeft, en enkele clubs uit Turkije. Toch lijkt Ajax een goede kans te maken en zien de zaakwaarnemers van Kapustka Ajax als een ideale springplank naar de eventuele top. Volgens de media zou Ajax inmiddels een bod van vijf miljoen hebben uitgebracht op de buitenspeler die ook op het middenveld uit de voeten kan. Kapustka maakte veel indruk in de openingswedstrijd tegen Noord-Ierland (1-0 overwinning). Arek Milik en consorten bereikten de kwartfinale. De latere winnaar Portugal nam de strafschoppen uiteindelijk beter.

Bron: Twitter

Related posts

47 Comments

    1. Ajacied407

      * Kan als buitenspeler wel uit de voeten maar is niet een ‘pure rechts/linksbuiten’. Zie liever Ziyech komen.

      1. Starke

        ziyech is onbetaalbaar. Ajax gaat echt niet meer dan 10 mill leggen voor hem

        1. dickst14

          Dat halen ze er altijd weer uit. Hij heeft zoveel kwaliteiten dat ie in toekomst doorverkocht wordt voor 25 miljoen.

        2. Geroldkohlen

          onbetaalbaar ziyech?? hij is binnen 3 jaar 30 miljoen waard. ziyech kan enorm beslissend zijn met zijn acties assists en doelpunten, en wat dacht je van zijn vrije trappen! !!

    2. PvL020

      Ik denk dat we goed zitten mat aanvallers. Milik, Ciessa en jeugd en kapustka kan ook aanvallen. Overigens heb ik het idee dat el ghazi het beter gaat doen onder Bosz

      1. -buitenkantje rechts-

        Tja.. Denk dan ook.. Een aanvallende middenvelder die ook op de vlanken uit de voeten kan.. Daar hebben we genoeg van.. Deze jongen met zijn 19 jaar brengt ook niet echt een stuk ervaring mee.. Waarom dus 5 miljoen bieden? Zoals hier boven ook al gezegd.. Liever Ziyech.. of misschien Traoré..

        1. Toppertje

          Eens buitenkantje beetje onbegrijpelijk deze interesse. Normaliter bestaat het middenveld uit Gudelj, Bazoer en Klaassen. Daar hebben we vd Beek en Nouri voor als invallers. Wat voegt een 19 jarige Pool daar aan toe anders dan dat hij doorstroming in de wegstaat? Als er dan toch een middenvelder bij moet dan een kanon a la Ziyech. Dan gaat de kwaliteit zeker omhoog. Zie liever een versterking op de flanken.

      2. Charka53

        Goed van Bosz als hij El ghazi weer aan het voetballen krijgt , is voor die jongen leuk en ook voor ons moeten we die ook niet meer afzeiken.

        1. HURBIE

          Hij kan hele goeie dingen laten zien ,denk dat de click met Bosz beter is als met FDB dus dat komt hem helemaal ten goede

  1. marcussboss

    zou een erg goede zaak zijn! weliswaar een jong talent, maar liet op het ek erg goede dingen zien!!

    1. HURBIE

      Wat ik heb gezien heb van hem zag er állemaal goed uit
      Kan een hele goeie worden bij zo’n topclub als AJAX

  2. Geroldkohlen

    liever ziyech, is doelgerichter en zal veel assists geven! en ziyech is wel wat €€€ waard!!

  3. Iceman

    Haal Ziyech gewoon en we zijn klaar, maar dat zie ik niet gebeuren want de RVC zal wel weer gaan zeiken. Want we hebben wel kunnen zien dat Marc best wel bereid is wat uittegeven maar dan wordt hij weer tegen gehouden door de RCV.

    1. HURBIE

      Over Ziyech halen kunnen we beter stoppen want die komt helaas toch niet
      Die gaat bij Twente toch voor de hoogste prijs weg om het financiële plaatje van de club op orde te brengen

  4. PvL020

    Iedereen hoor je over Ziyech behalve de media zelf of ajax en andere clubs. Probleem is dat twente om Ziyech heen gebouwd heeft en ajax dat niet zal doen… Dus moet hij zich aanpassen. Verder denk ik dat hijnaar het buitenland vertrekt al hoor je heel weinig van hem

        1. Indojood

          Haha, deze bron is zo onbetrouwbaar, volgens mij is het compleet uit de duim gezogen.

    1. BobbyHaarms

      Het is stil ja, maar laten we hopen dat er ineens vuurwerk is en BAM Ziyech ineens Ajacied is ? Wat versterkingen betreft lijkt het me goed als de focus op de spitspositie wordt verlegd. Zivkovic vertrekt en raakt Milik geblesseerd heb je voorin gewoon een levensgroot probleem.

      1. -buitenkantje rechts-

        Is ook maar afwachten of Milik het seizoen afmaakt.. Als hij de eerste seizoenshelft er 15 in heeft liggen zou hij in de winterstop wel eens weg kunnen zijn.. Leuk bod uit Duitsland of Spanje..

        1. BobbyHaarms

          De kans is groot dat hij dan alsnog weg is BR. Tenzij Ajax heeft vast laten leggen dat hij i.i.g. het seizoen hoe dan ook afmaakt bij Ajax. Anders krijg je straks een gevalletje Kluivert.

      2. Indojood

        Ik vind het gebrek aan creativiteit op het middenveld het grootste probleem. Hoop echt dat Nouri snel de stap kan maken. We hebben nu alleen Schöne daar.

        1. BobbyHaarms

          Gebrek aan creativiteit kan je idd opvangen door Nouri af en toe te laten invallen (voor basisspeler Schöne) of door Ziyech te halen. We roepen het allemaal maar vraag me toch af wat Twente voor hem vraagt. Hoeveel het ook is het is een speler die na 3 jaar het veelvoudige opbrengt, de klasse spat echt van die jongen af. Linkerflank is trouwens ook mager bezet na het vertrek van Fischer.

  5. KBouter

    Euhh..iedereen het EK gevolgd? Die Kapustka mag van mij wel erbij komen, vond hem een verfrissing op het EK daar en hij is pas 19 meen ik.

  6. KBouter

    Trouwens…zou dit de truc van Ajax zijn geweest, zodat Milik hier zal blijven?

    1. BobbyHaarms

      Best mogelijk. Altijd prettig om met iemand uit je eigen land te kunnen praten over je gevoelens e.d. Zou hem zeker over de streep hebben kunnen trekken om toch nog even bij Ajax te blijven.

    2. HURBIE

      Is best mogelijk KBouter
      Wij worden toch achterlijk gelaten door die Bobo’s

  7. Arnold711

    Haha…leuk dat geroep om Ziyech, maar ik heb nog nergens gelezen dat hij naar Ajax wil gaan. Misschien is dat vraag 1!!!!

  8. bloedgroep AFCA

    en ik blijf bij elke topic de naamZiyech voorbij komen….wake up!! Ziyech komt niet net als de Hunt…blijf lekker dromen maar please hou nou eens op over Ziyech…en als je dan toch wil dromen noem dam Messi of Cavani of iets anders onhaalbaar

Comments are closed.