Klaassen: ‘Weet niet zo heel veel van PAOK’

0508graafschap-ajax_klaasse

Davy Klaassen heeft een reactie gegeven op de koppeling aan PAOK Saloniki in de voorronde van de Champions League. De middenvelder van Ajax treft het team uit Griekenland in de derde voorronde van het miljoenenbal, maar laat weten niet zo heel veel te weten van de komende tegenstander.

‘Natuurlijk hadden wij op papier een zwaardere tegenstander kunnen treffen maar eerlijk gezegd weet ik van PAOK ook niet heel veel. Daarom is het ook moeilijk te zeggen of we nu blij moeten zijn of niet. Dat we eerst thuis spelen is niet echt voordelig want het liefst speel ik eerst uit maar we moeten het hiermee doen. Het schijnt daar een heksenketel te wezen dus wellicht is dat weer een voordeel voor hun, maar aan de andere kant moeten wij hier thuis gewoon een goed resultaat neerzetten. Het leeft in ieder geval enorm binnen de groep en vanaf het begin van de voorbereiding kijkt iedereen uit naar deze wedstrijden’.

Bron: Ajax TV

Related posts

42 Comments

  1. ritchy

    hopelijk een mooie wedstrijd met een nog mooiere uitslag dat je in die Griekse hel niet veel last zou hebben en gelijk scoren zoals het gouden Ajax deed tegen panathinakos succes

    1. dioajax

      ajax paok in 2010 voor ronde champions leangue weer…1-1 in de Arena en 3-3 in Toemba beste Klaasen…dus doe je beste want in de heksketel in toemba zal het wel heel lastig worden…

      1. BobbyHaarms

        Hee dioajax haha jij kan het natuurlijk weten maar mee eens man, het wordt daar de hel van Griekenland dus zorg dat je thuis een klinkende overwinning behaald ZONDER tegengoals. Dan reis je ook veel lekkerder daarheen zonder volgescheten broek, want ben bang dat deze jonkies anders een bloedheet avondje tegemoet gaan in die heksenketel. “Gewoon” ouderwets BAM 3-0 in Amsterdam!

        1. dioajax

          hahahahhaha ja man zal ik doen…hoop het ook voor een 3:0…die jongens moeten gewoon winnen en niet als mietjes spelen…

          1. BobbyHaarms

            Komt goed dioajax (hoop het) Voor jou daar zowat een thuiswedstrijd haha, ga je nog heen?

          2. dioajax

            nee man t is in thessaloniki en ik zit op creta…en geld is er niet dus gewoon thuis en hopen voor het beste maat…zal heel graag een live wedstrijd van ajax willen zien in de Arena maar tja…

          3. BobbyHaarms

            Kom je keertje hierheen dioajax, weet ik zeker dat je nooit meer terugwil als je met ons meegaat haha ?

    2. De seijs

      Als je er niet veel van weet Klaassen word het nu dan wel hoog tijd dat dat gaat veranderen. Het is nu al een van de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

      1. BobbyHaarms

        Het ís de belangrijkste wedstrijd van het seizoen! Win je deze niet over 2 keer ga je dus niet door naar de volgende ronde en dus ook geen CL (wat al zwaar genoeg wordt als je de afgelopen prutswedstrijden van de laatste weken bekijkt.) Alle hens aan dek nu en focus op (hopelijk) 4 Europese wedstrijden om die CL te bereiken, haal je die wéér niet dan neemt niemand je meer serieus. Met als gevolg geen extra inkomsten dus nog meer de hand op de knip, zeker Ajax kennende.

        1. HURBIE

          Hey Klaassen als je nog niet zoveel dan moet jij jezelf er maar in gaat verdiepen ,Dat je wel zoveel mogelijk weet
          AANVOEDER!!!!!!!!!

          1. Velibor

            Kun je zo opzoeken op je iphone tenminste ik denk zeker te weten dat je dat ding wel van binnen en buiten kent,echt waar als je dat echt niet weet dan zeg je toch zoiets niet in een interview…..

  2. Ajax nr 1

    Oh Klaassen toch. Ik denk dat PAOK wel veel van Ajax weet.Dus snel aan jullie huiswerk.

    1. -buitenkantje rechts-

      Dat is wel zeker.. De coach heeft al aangegeven revanche te willen.. Hij heeft Ajax helemaal bestudeerd wn al een strijdplan klaar.. We kunnen onze borst nat maken.

  3. marcussboss

    hopelijk kunnen ze een keer een ruime overwinning boeken, zodat de supporters ook eens wat leuks te zien hebben. Je hoeft natuurlijk ook niet veel te weten van Paok, als je er maar van wint. ik weet dat maduro er heeft gespeeld voordat hij naar Groningen ging en dat biseswar er nu basiskracht is, dus verwacht er persoonlijk niet al teveel van, maar AFC en Liefering bewezen ook dat iedereen van ons Ajax kan winnen hè ?

    1. 11Younes11

      Nou, ik hoop met je mee. Maar PAOK is een stugge counterploeg en daar heeft Ajax het altijd moeilijk mee. Bovendien hebben ze een Russische eigenaar met heel veel geld, dus qua kwaliteit zal het ook niet niks zijn.

  4. -buitenkantje rechts-

    PAOK is de eerste serieuze test.. Niet onderschatten en thuis direct het verschil maken.. Het schijnt een ploeg te zijn die leunt op de defensie, maar aan een paar kansen genoeg heeft om te scoren. Sanchez en Westermann kunnen direct aan de bak..

  5. woody79

    gewoon zorgen dat je er staat. dan hoef je ook alleen maar te weten dat het in griekenland is. succes nog even met de voorbereing

    1. HURBIE

      Het zou prachtig wezen op deze site als we het woordje Arena nooit meer gebruiken
      Alleen het woord
      JOHAN CRUIJFF STADION

      1. Yarive

        Zolang die bobo’s op hun plek blijven zal er niet veel veranderen, wat zou dat prachtig zijn.. Een écht voetbalstadion i.p.v. dit betonblok genaamd het Johan Cruyff Stadion, waarin mannen met het oude Ajax-logo op de borst de sterren van de hemel spelen :’)

  6. Amoebe

    Zij weten van ajax dat die club ooit oogstrelend voetbal speelde!

    ?

    Ooit waren ze het brutaalste jongetje van de klas!

    1. BobbyHaarms

      Dat zeg je goed Amoebe, ooit was dat ook zo…..

      Laten we hopen dat we dat flitsende Ajax waar we allemaal zo van houden onder Bosz weer terugkrijgen…mis het man.

      1. Amoebe

        Dat is de reden dat ik fan ben geworden….en (helaas) blijf!

        Maar zonder dieptepunten geen hoogtepunten…..ooit komt het terug!

  7. Royb020

    Gewoon knallen met zen alle!!! En zorgen voor de winst en hoe we winnen zal mijn een rotzorg zijn!!! Als we maar winnen!!!

    1. HURBIE

      De meeste staan er nog in het team van vorig jaar dus die weten hoe het niet moet

    1. HURBIE

      Kom op jongens zijn we zo langzamerhand bang voor elke club
      Logisch na de Graafschap
      Maar eerst uit en thuos discussie hou ermee op we moeten die wedstrijden er gewoon ingaan en winnen

  8. In memory of J.C.

    De namen van de mogelijke tegenstanders waren al een tijdje duidelijk. Had leuk geweest als hij een beetje huiswerk had gedaan. Welke tactiek ze hanteren weet ik zelfs en dat is niet de leukste voor Ajax.

  9. ajaxhoger

    Knallen moeten ze zeker , en winnen , maar als we echt kijken naar ajax met hun oefen wetstrijden , en wat ze gekocht hebben .
    Wie er fit zijn en mee doen , dan denk ik twee grote nederlagen , ik hoop stellig dat ik ongelijk heb .
    Jammer genoeg heb ik teveel gelijk gehad , je kan het gewoon aan zien komen .

  10. Rinus

    Wij denken de gunstigste geloot te hebben maar dat zal PAOK ook denken….thuis afmaken, uit wordt idd heel zwaar.

    1. BobbyHaarms

      Dat wordt een heksenketel, let maar op. Wat dat betreft hadden ze beter eerst uit kunnen spelen, het lijkt wel of Ajax daar om de 1 of andere reden veel beter mee om kan gaan en dan vaak een uitstekend resultaat behaalt.

Comments are closed.