Ajax verliest achter gesloten deuren van KAA Gent en Krylya Sovetov (Incl. video’s)

kaagent-ajaxlogos

Nadat de duels tegen KAA Gent en Krylya Sovetov vandaag waren afgelast in Nieuwleusen heeft Ajax toch nog een wedstrijd gespeeld achter gesloten deuren tegen de Belgen en de Russen op sportpark de Toekomst. Echt soepel verliep dat allerminst want Ajax verloor met 0-2 van Gent en met 1-2 van Sovetov en dus wacht trainer Peter Bosz nog steeds op zijn eerste overwinning met Ajax. 

 

KAA Gent
Coulibaly zette de Belgen na een kwartier spelen op voorsprong. Vlak na rust zorgde een eigen treffer van Riedewald voor de 0-2. Ajax speelde dit keer met Dolberg in de spits en El Ghazi op rechts.

Bekijk de samenvatting: Ajax TV

Ajax-KAA Gent 0-2 (0-1)
13. Coulibaly 0-1
46. Riedewald (e.d.) 0-2

Opstelling Ajax – KAA Gent: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Anwar El Ghazi, Kasper Dolberg, Amin Younes
Ajax vanaf de 70e minuut: Cillessen, Dankerlui, Bergsma, Doekhi, Warmerdam, Mazraoui, Van de Beek, Bay, Acolatse, Zivkovic, Becker.

 

Krylya Sovetov
Na de 0-2 nederlaag tegen Gent gingen ook de reserves onderuit tegen het Russische Krylya Sovetov . De Russen bleken met 1-2 aan het langste eind te trekken. Mateo Cassierra tekende voor het enige doelpunt van Ajax. Hij zorgde daarmee voor zijn eerste doelpunt in het shirt van Ajax. Heiko Westermann maakte zijn officieuze debuut voor Ajax.

Bekijk de samenvatting: Ajax TV
Ajax-Krylya Sovetov 1-2 (1-1) 
6. 0-1.
10. Cassierra 1-1,
69. Tkachev 1-2.

Opstelling Ajax – Krylya Sovetov: Boer (46. Onana), Van Rhijn, Viergever, De Ligt, Westermann; Van de Beek (46. De Jong), Schöne (59. Warmerdam), Sinkgraven; Cerny, Cassierra, Muric
Ajax vanaf de 70e minuut: Onana, Dankerlui, Bergsma, Doekhi, Warmerdam, Mazraoui, De Jong, Bay, Acolatse, Zivkovic, Becker.

Related posts

134 Comments

 1. marcussboss

  Nou Bosz, ben benieuwd wanneer je je 1e overwinning boekt! maar dit lijkt echt nergens op

   1. De Ajacied

    Ja dit is wel erg triest aan het worden hoor,
    Dadelijk haalt Bosz de kerst nog niet eens
    Heb op dit moment niet heel veel vertrouwen hoor
    ❌❌❌

    1. quadsboy

     Weet wel zeker dat frank nu wel zeker denk van ik zoek niks jaartje lekker chillen dan kom ik terug ?

   2. Pocootje

    Gewoon positief bekijken, als we niet europees spelen kunnen we ons richten op de ‘echt’ belangrijke 6 punten wedstrijden tegen Eagles en Excelsior uit

    1. Braatje87

     Ja en als ik een drol met peper en zout bestrooi lijkt het net een biefstuk! Wij zijn Ajax en wij spelen Europees! Geen smoesjes. Het niveau van de spelers wordt steeds dramatischer, er zijn geen jongens meer die er met kop en schouders bovenuit steken en het verschil kunnen maken. Met dit materiaal gaan we dit jaar wellicht ook weer geen kampioen worden. Sorry, Ajax is mijn club tot aan mijn dood, maar ik ben gewoon van mening dat de meeste spelers niet Ajax waardig zijn en ik zie er de komende jaren geen verandering in komen.

   3. nick-afca95

    Pec won van gent…. Ik word hier een beetje scheit ziek van. Het MOET nu gaan draaien anders word het niks dit seizoen.

  1. jood84

   beter dat je nu verliest.. het zou erger zijn tijdens de competitie of europees

   1. marcussboss

    Een slechte generale betekent vaak een goede start, dus laten we daar dan vooral maar op hopen jood84

   1. Mijn Club

    Niet verbaast én nauwelijks nog interesseert ! Zover ben ik al door het slechte voetbal van de laatste jaren en de slechte prestaties!
    Gelukkig gaat het tegenwoordig een stuk beter met het wielrennen en de atletiek en zo :))

  2. Toppertje

   Nou gelukkig komen er een aantal hier ook weer terug op aarde. Al vaker aangegeven dat dit Ajax maar een stuk of 3/4 spelers heeft die in NL tot de top behoren. Het afgelopen seizoen had een wake up call moeten zijn om flink de bezem door de selectie te halen. Tot nu toe zijn er slechts een geroutineerde verdediger en 2 talenten aangetrokken. Als het hier bij blijft (en dat verwacht ik) dan gaan we gewoon weer een zelfde seizoen meemaken als het vorige. Daar zal geen enkele trainer verandering in kunnen brengen.

  3. De seijs

   Ooooooooh Peter ik ga nu toch echt me afvragen of jij november gaat halen. 010 wint trouwens ruim van Anderlecht. Zijn zij verder nu dan ajax? En wij spelen al gouw de belangrijkste wedstrijd van het jaar!!

    1. De seijs

     Ik hoop het zeker. Maar waarom zou het straks beter gaan. Er is nu totaal geen vertrouwen in het spel te vinden. En dat moet straks zomaar anders zijn? Ik hou mijn hart vast.

    2. BobbyHaarms

     Een oefenpotje kan je verliezen ja. Maar het is wel de bedoeling dat je ervan leert en dat je gaandeweg de voorbereiding aantoonbaar beter wordt. Die stijgende lijn kan ik nog niet echt ontdekken zo vlak voor die belangrijke wedstrijd. Hoewel, het wordt steeds slechter..is ook een soort stijgende lijn ?

     1. Litmanen

      Bobby, vertel, waarom vRhijn laten spelen en Dolberg, maar Zivco niet. Kan iemand dat uitleggen?
      Waarom nog steeds geen verklaring van Ajax?

     2. De seijs

      Omdat het een vuile vieze nagemaakte hufters is. Die niet kan voetballen en iedereen de schuld geeft dat hij geen basis plaats heeft . DAAROM! ! litmanen! En als jij een beetje kijkt en leest en luistert had je dat geweten!

     3. BobbyHaarms

      Ik denk dat alleen Ajax en Zivkovic dit kunnen beantwoorden Litmanen. Zeker is in ieder geval wel dat de werksituatie ernstig verstoord is en dat de waarheid wel ergens in het midden zal liggen over wie de schuldige hierin is. Zoals ik al eerder zei vind ik het schandalig hoe hij begeleid is (of juist niet) en wat ik kwalijk vind is dat hij hierin niet de enige is. Uiteindelijk gaat dit tegen je werken en kiezen jonge spelers straks niet meer voor Ajax, onderschat dit niet. En juist van die jeugd moet Ajax het hebben!

      Dat Dolberg speelt betekent dus dat Bosz hem als 2e of 3e spits ziet en Zivkovic nu echt “klaar” is. Vind het weer een knap staaltje kapitaalvernietiging van Ajax want je maakt mij niet wijs dat hij ze er bij Groningen uit elke hoek inschoot en hij er nu geen pepernoot meer van kan. Spoeling voorin is nu zowiezo te dun om de competitie in te gaan, laat staan Europees. Dit had juist dé kans voor Zivkovic moeten worden om zich te bewijzen.

     4. Litmanen

      mee eens, terwijl hij bij Groningen pas 16 was toen hij daar al de beste was. Voor Andersen 1,5 miljoen. Voor Zivco niet veel meer. Gaat goed zo.
      Op Seijs ga ik niet reageren. Neanderthaler…

     5. Geroldkohlen

      eens bobby, vind echt dat zivko de kans had moeten krijgen ipv van dolberg. Dolberg is nog te jong en onervaren om er een beroep op te doen, aankomend seizoen.

     6. BobbyHaarms

      En dat gaat je gegarandeerd opbreken Gerold. Kom op zeg, we hebben Milik, een beginnende Colombiaan en Dolberg…en zo wil je als “het grote Ajax” de competitie én Europa ingaan? Laat me niet lachen..

  4. Geroldkohlen

   vandaag 2 keer verliezen in eigen huis??, nog geen wedstrijd gewonnen dit kan toch niet waar zijn! dit is ajax onwaardig, er moet nu slagvaardiger gehandeld worden, dit team moet ondersteuning krijgen van ervaren krachten, een opportunistische voetballer als ziyech of sneijder erbij. en misschien toch nog maar een spits die weet wat doelpunten maken is, en die weet wat er gevraagd wordt om de voorrondes door te komen. ik had al niet veel vertrouwen in bosz, en ik hoopte dat hij mij het ongelijk zou bewijzen. ik hoop nog steeds dat het goed komt, maar twijfels nemen gigantisch toe nu!?

  5. dioajax

   onze defensie is echt niet om aan te zien…stelletje mietjes…echt…jullie klote baan is om een bal te trappen en jullie krijgen verdomme duizend euros en autos…en jullie leeftijd zijn jongens die heel hard werken en niets verdienen om te leven en jullie hebben alles en jullie doen geen reet…waar is de fucking club liefde en de passie stelletje mietjes…alle supporters geven hun geld voor tickets om jullie te zien en ze worden ziek van de resultaten…maar tja de supporters blijven maar steunen en verdrietig hebben van jullie en jullie leven gaat verder…maakt geen reet omdat jullie gewoon alles hebben…mietjes…die gewoon u taak daarom worden jullie betaald…part van jullie salaris komt ook vn supporters geld door tickets dus geef hun geld terug met goeie voetbal…

  6. Yarive

   Je kan ook niet verwachten dat Bosz een elftal wat 5 jaar lang kutvoetbal heeft gespeeld, dat binnen een paar weken kan omtoveren tot oogstrelend voetbal dat ook nog eens resultaat levert. Zo’n proces heeft tijd nodig, maar laten we nu met die CL-voorrondes net niet hebben..

   1. BobbyHaarms

    Er moet een gelouterde spits bijkomen (ervaring voorin!) en er moet meer creativiteit bij op het middenveld. Inderdaad..een Ziyech bijvoorbeeld, en ik zou zeker Nouri vaker bij het eerste gaan betrekken. Maar ook een Sneijder zou een schat aan ervaring meebrengen, iets wat we in dit dolende elftal hopeloos missen! M.a.w. er is nog een hoop werk aan de winkel, maar we zijn weer schromelijk (te) laat.

    1. HURBIE

     Kan je je eigen indenken dat ze het achter gesloten deuren spelen ze schamen zich voor hun eigen spel

  1. De Ajacied

   Nou dat geloof maar ja
   In ieder geval niet bij de supporters hoor ??
   ❌❌❌

  1. AjaxFanAlways

   Het is maar goed dat het achter gesloten deuren was, want niemand van ons wou het vertoonde spel wel zien…

  2. -buitenkantje rechts-

   Kunnen alleen maar concluderen dat het voor geen meter loopt… Heb al eerder gezegd dat het erg verontrustend was.. Dit is echt vreselijk.. Onvoorstelbaar slecht.. Kan niet dat het straks opeens enorm gaat lopen.. Dat we de sterren van de hemel spelen?

 2. dickst14

  Het zijn oefenwedstrijden, maar de beoogde eerste 11 hebben zelfs nog steeds geen doelpunt gemaakt. Is behoorlijk verontrustend.

 3. pietprecies

  Pffff… Draaamaaatisch, als het zo door gaat gaan we er tegen PAOK KEIHARD af… Zeker met zn allen te veel aan de frikandellen gezeten in de vakantie??

 4. Nielsz.AFCA

  Ik hoop maar dat dit slechte begin niet een voorteken is voor het seizoen

 5. DanielenRico

  De tactiek van bosz moet een beetje in werken in Tel Aciv duurde ook maand toen het tactiek er in zat

 6. Wembley71

  Dit mag nu toch wel een keer stoppen lijkt me, of denkt u daar anders over mijnheer Bosz of gaat u voor degradatie potjes ( voel een Kurt Lindertje aankomen)

 7. Mooi

  Leuk om mee te starten en ook goed voor het zelf vertrouwen .angst en beven is het op heden .

 8. ajaxhoger

  Het word een mooi seizoen gezien de resultaten nu , ik hou mijn hart vast , jongens peter Bosz kan er ook niks aan doen dat hij kut voetballers krijgt , hij word er wel op afgerekend .
  Wij zien het allemaal gebeuren , en blijven zo stil als een muis in de arena , ga tegen dit beleid in anders word heel onze v club tot de grond gelijk gemaakt .
  Mooi voor Johan dit , die draait zich om in zijn graf RIP

  1. 11Younes11

   Ach jij met je kutvoetballers. Dat veel te kortzichtig gedacht. Elke speler die tegen Gent in de basis stond, zou bij psv en feyenoord een meerwaarde zijn. Het zit complexer in elkaar, het heeft met vertrouwen en samenwerking te maken.

   1. ajaxhoger

    Wat heeft dat klote PSV en 010 ermee te maken , die winnen Tenminste , wij hebben kut voetballers ja , als jij dat niet ziet ga dat naar Hans anders , misschien veranderd er iets voor je .
    Een veelste jong elftal , wat er niks van bakt , dan nog spelers kopen waarvan je niet echt weet of ze meerwaarde hebben voor de ploeg .
    Dat is een zeer goed beleid wat er gevoerd word , en die ze moeten kopen kopen ze niet , die van twente had moeten komen , nee dan halen ze die klote sinkgraven , die raakt nog geen strandbal goed .

   2. ajaxhoger

    Vertrouwen en samenwerking te maken.
    Je lult maar wat man , ze spelen al vele jaren samen hahahaahahahah

    1. 11Younes11

     Zal best dat ze al jaren samen spelen, maar daar is niks van te zien. Er zijn geen automatismen en er is geen communicatie. Maar je moet niet zo triest doen met je hans anders en denken dat jij de enige bent die weet hoe het zit. IK VIND dat de spelers genoeg kwaliteit hebben, JIJ VINDT van niet. Maar doe aub ff normaal man

 9. Geroldkohlen

  OMG!! dit gaat lekker zeg! ik heb er gewoon geen woorden voor. hebben we ooit zo’n slechte voorbereiding gehad??? pec wint gewoon met 3-0 van Gent, twente heeft verloren paok 0-2! ik haal mijn hartpillen en valium maar weer uit de kast, iets zegt me dat ik het nodig ga hebben dit seizoen!!! ? ?

  1. ajaxhoger

   Geroldkohlen , ik weet het wel zeker , hier staan ze ook al klaar , pppfffffffffffffff
   Echt moedeloos word je van dit ajax met dit beleid , ze willen niet inzien dat ze jeugd hebben die niet voldoet , er moet veel meer ervaring bij , ik denk dat ze rond de 6de plek eindigen dit jaar , of lager , als dit niet veranderd zeker .

  1. dennis78

   maar we zouden het ook zonder milik moeten redden. stel dat hij geblesseerd raakt…dan moeten we ook winnen.

 10. paulvos

  Degradatie voetbal het nieuwe seizoen, let maar op. Bereid je maar vast voor.????

  1. vak411

   Wat een gezeik zeg.. Alsof de verdediging die vorig jaar de beste van de competitie was nu ineens niets meer kan.. Straks weer het hoogste woord als het wel loopt?

 11. f-side64

  geweldige coach 4 oefenpartijtjes 3x kansloos verloren een met moeite gelijk gespeeld

 12. Velibor

  Stay cool allemaal ! Wat nou degradatie we hebben nog geen punt verloren man!??✌️

 13. ajax26

  Ik had geen vetrouwen toen hij werdt aangesteld als hoofdtrainen.
  Maar ik geef hem het voordeel van de twijfel.
  Het gaat niet goed op dit manier

 14. dennis78

  zoals ik al zei: trainen op motivatie….en haal sneijder a.u.b. op uit Turkije. en nog een ervaren aanvaller.

  1. f-side64

   dan moet je nog kunnen winnen van 1 amateur club enz. pisvee en de kakkerlakken winnen toch ook

 15. KBouter

  Zó makkelijk is het voor Bosz niet om dat eeuwige tikkie breed en tikkie terug eruit te krijgen voor mooi vlammend voetbal. Ajax is de laatste jaren doodziek gemaakt door de manier van spelen wat ze van de toenmalige trainer moesten spelen.

 16. Nultwintig

  Eerste overwinning wordt die tegen PAOK en dat is het begin van de steigende lijn… Let maar op:)

 17. Slingertje.

  De 2e wedstrijd ook verloren vandaag.
  Ik denk niet dat het aan Bosz ligt maar meer aan de instelling en onkunde van een aantal spelers.
  Woensdag Ol.Marseille dus dat gaat hem ook niet worden.

  1. ajaxhoger

   Slingertje, jij hebt het helemaal bij het rechte eind , onkunde en instelling , ze zijn gewoon niet goed zat , er lopen erbij die denken dat ze ronaldo zijn .

   1. Slingertje.

    Ze mogen de schoenen nog niet poetsen van een Ronaldo of Messi die losers.
    Ik hoop dat Bosz snel gaat ingrijpen want dit kan echt niet.

  2. Yarive

   Volg Marseille ook veel, aangezien ik het een prachtige club vind, en die kennen ook geen geweldige voorbereiding. Vorig jaar 14e geworden in de Ligue 1, 1-2 onderuit gegaan tegen het Zwitserse Laussanne Sport en slechts met 1-0 gewonnen van Nîmes (Ligue 2). Word een echte test voor beide teams dus.

 18. Charka53

  Dat ziet er goed uit als we aan het eind van de competitie maar geen degradatie voetbal tegen de graafschap moeten spelen.

  1. Amoebe

   Dat zetten we sjaak swart op de vleugel…..die heeft nog een appeltje te schillen met de super boeren!

 19. Vakje129

  Zoals ik het vorige week al melde , Dat dit een maatje te groot zal zijn , aangezien ze nog niet eens van een Amateur clubje kunnen winnen , ik zie het zwaar in tegen PAOK. En dn kan iedereeen wel zeiken over het behouden spel van de Boer maar dan win je wel .

 20. In memory of J.C.

  Tsja …. Wat zal ik er van zeggen ……… ik wacht nog maar ff af. Ze kunnen onmogelijk het voetbal verleerd zijn dus het moet gaan werken straks. Alleen straks komt wel verdomd snel dichterbij. Peter jongen, dan maar slapeloze nachten voor je maar je moet het toch tijdig enigszins op de rails krijgen. Straks hebben we en geen CL en geen EL. Ik heb een envelopje klaarliggen voor een passe partout CL maar die lag er verleden jaar al.

  1. In memory of J.C.

   Calimero geeft de schuld aan zaken buiten Ajax, dat is hier niet het geval 🙂

 21. johnie stalker

  Kijk, je kunt zeggen wat je wilt, maar verliezen van Krylya Sovetov is natuurlijk geen schande. Ik bedoel, deze Europese grootmacht staat natuurlijk al jaren aan de top en is ook al eeuwen de leverancier van wereldtoppers én kent bovendien een jeugdopleiding waar Ajax nog een puntje aan kan zuigen. Nee hoor, geen schande dit! Kom op man, we hebben het wel over Krylya Sovetov he?! Sovetov!!

  1. In memory of J.C.

   Klopt chocotof is toch het Barcelona van …… ehhhh … Van …… nou ja, jullie weten wel wat ik bedoel. Toch?

 22. Iamsterdam2015

  Volgens mij is dit nog nooit in de geschiedenis van ajax voorgekomen dat je van de 4 oefenwedstrijden er niet één weet te winnen. Ik had eerst zoiets van ach het komt wel goed maar nu weet ik voor 75% zeker dat het niet goed gaat komen met deze trainer en spelers……. DRAMA!!!!!!!

 23. hackitjacki

  Ik vind die Onana sinds hij bij Ajax zit echt een hele matige keeper. Had een beetje een vermeer indruk van hem toen in de CL next gen maar dat zie ik nu niet meer terug.

 24. EugAjax

  Genieten met Bosz hahahahahahahahahaha o nee zal nog steeds aan De Boer liggen wsl hahahaha hup Ajax !!!! Spaar je krachten tot we voor echie gaan voetballen. Tot die tijd gefeliciteerd Liefering, AFC, Gent en Sovetov met jullie mooie resultaten tegen een Europese topclub !

  1. In memory of J.C.

   Joj hebt je diploma ook in 1 week gehaald natuurlijk. Sorry, maar erg domme reactie als je niet in de gaten hebt dat Bosz iets heel andders wil met een groep die merendeels 3-4 jaar totaal anders en ongelooflijk op zeker heeft gespeeld achterin en op het middenveld. Ik lees rare conclusies binnen rwee drie weken.

   1. EugAjax

    Hoi Indojood. Ik had nog expres “hahaha” erbij gezet. Dus nee niet dom. Ik verbaas me alleen over zeer uiteenlopende reacties. En die probeerde is cynisch te samenvatten. Niet gelukt dus?. Wat ik wel serieus denk. Iedereen vind De Boer een saaie en verdedigende trainer. In mijn optiek is daar helemaal niks van waar. Kijk maar naar zijn A1 periode en eerste 2.5 jaar bij eerste. Kijk nog eens goed naar eerste helft tegen Barcelona. Dat is voetbal wat De Boer wil. Ook getuge zijn reactie destijds na die en andere goede wedstrijden. Echter hij is erachter gekomen dat deze selectie dat niet aankan, vooral in slechte seizoen 2014-2015. Toen heeft hij vorig seizoen extra zekerheden ingebouwd. En dat gaf wel nationaal zeer goede resultaten tot en met 33e speelronde. En af en toe ook heel goed voetbal. Waar ik bang voor ben is dat Bosz zelfs overtreffende trap wil doen qua aanvallend spel en dat de selectie er heel lang over gaat doen totdat ze dat onder de knie hebben. Dus ik vermoed, en dat heb ik al paar keer herhaald. Eerste helft van seizoen word zeer wisselvallig en tweede helft word en spectaculair en stabiele resultaten. Hopen dat dat voor titel dan niet te laat is. Europees gaat sterk afhangen van de wisselvalligheid en hopelijk hebben ze de uitschieters in die wedstrijden te pakken. Dit is mijn serieuze benadering, hopelijk nu iets minder dom volgens jou ?

    1. In memory of J.C.

     Oke maar het kwam over als leedvermaak 🙂 Intonatie van tekst interpreteren en het juiste gezicht van de auteur erbij bedenken is nu eenmaal lastig he 🙂 Maar ….. 🙂 ik ben het niet met je eens vwb wat de Boer wilde qua tactiek. In mijn ogen “teerde” hij eerst op een bestaand iets waarna zijn (toch echt saaie) hand steeds zichtbaarder werd. Ook blijf ik van mening dat Spijkerman hier een enorm grote rol in heeft gehad. Maar goe, in grote lijnen zijn we het best wel eens denk ik alleen op detail niveau verschillen we van mening. Gelukkig maar, anders is er niets meer te reageren 🙂

     1. EugAjax

      Precies en mbt Spijkerman kan je weleens gelijk in hebben. De Boer teerde natuurlijk niet op zijn voorganger. Dat was Jol en die speelde helemaal anders in mijn optiek. De Boer heeft vanaf begin het anders gedaan. Meteen slachtofferen van Hamdoui was voorbeeld daarvan en eerste wedstrijd, dominant in SanSiro was ook mooi bewijs. In mijn optiek werd het allemaal wat saaier nadat Eriksen en Vertonghen waren vertrokken. Sindsdien ontbreekt Ajax een creatieve middenvelder of een goede nummer 6, zoals Cruijff in gedachte had. Dat is volgens mij grootste gemis. Dus ja Ziyech erbij op middenveld en ik denk dat we echt een heel goede selectie hebben. Gelukkig niet altijd eens kunnen we lekker discussiëren, heerlijk en o ja over Ajax heb ik natuurlijk nooit leedvermaak. Als voor echie dit soort resultaten komen dan eet en slaap ik slecht. Deze oefenwedstrijden zeggen me niks en dan word ik meestal beetje luchtig over. Maar vanaf 1.5 week word bet serieuzer

     2. In memory of J.C.

      Hebben we nog een verschilletje 🙂 : ik ben ruim 50 jaar supporter van Ajax maar ik zal van voetbal en dus ook niet van Ajax een slapeloze nacht hebben of er slecht van eten. De pest in hebben, ja maar er zijn veel belangrijke dingen dan dat geren achter een bal 🙂 Er zullen nu wel weer mensen zijn die zeggen dat ik dan geen echte supporter ben of zo …….. daar lach ik om. 🙂

     3. EugAjax

      Aha een Ajax supporter met relativering vermogen. Ik ben nog niet zo lang Ajax supporter iets jonger maar toch al ca 40 jaar. Ik herstel mezelf eten blijf ik wel doen eigenlijk, maar soms wel woelige nacht als we of uitgeschakeld zijn in Europa of geen kampioen meer kunnen worden. Anyway ik denk dat iedereen hier Ajacied is alleen kunnen sommigen beter relativeren dan anderen en inderdaad er zijn veeeel belangrijkere dingen. Hoe zeggen ze het ook al weer voetbal is belangrijkste bijzaak in leven. Dat klopt voor mij wel dan weer .

     4. AFCA my World

      Er is geen ajacied die zichzelf voor zijn kop schiet als ajax verliest,ik ook niet en dan ben ik geen echte ajacied?dus ja met de belangrijkste bijzaak heb je mij prima verwoord.

 25. Mauheb

  Kbouter, je hebt deels gelijk, maar met Een beetje passie en strijd, moet je met dit (op papier dan) materiaal, toch wel een oefenpotje kunnen winnen, maar nee, we moeten het doen met Sinkgraven enz, kom op zeg! Als het mooi kan, dan maar strijden voor iedere meter, maar ja dat kenne die jochies niet he

Comments are closed.