‘De Boer in verband gebracht met Sunderland’

0221ajax-excelsior_deboer

Na zijn vertrek bij Ajax is het vrij stil rondom Frank de Boer waarbij de verwachting was dat de trainer snel een nieuwe club had gevonden. Nadat AC Milan, Everton en Southampton uiteindelijk toch kozen voor een andere keuzeheer lijkt De Boer af te stevenen op een sabbatical waarbij De Boer al eerder aangaf hier geen problemen mee te hebben. Toch kan de uitschakeling van Engeland op het EK er plots voor zorgen dat De Boer alsnog aan de slag gaat in de Premier League.

Nadat Engeland was uitgeschakeld besloot bondscoach Roy Hodgson te vertrekken waardoor de Engelse bond zich kan gaan richten op een nieuwe bondscoach. Hierbij is de naam van Sam Allardyce gevallen. De huidige manager van Sunderland heeft inmiddels al enkele gesprekken met de FA achter de rug waardoor de kans groot is dat Sunderland plots zonder manager zit. Voor de Engelse media reden genoeg om kandidatenlijstjes te formeren. Namen die de ronde gaan zijn die van Jürgen Klinsmann, Roberto Martinez, David Moyes, Nigel Pearson en Frank De Boer.

Bron: Twitter

Related posts

50 Comments

      1. Charka53

        Dat zal jood84 en ik hoop voor Frank dat hij een club vindt maar hij zal toch iets anders moeten voetballen dan wat hij de laatste seizoenen Ajax lied doen.

    1. AFCA my World

      Hij zal het waarschijnlijk niet wordem,en zijn andere managers beschikbaar, ik denk dat hij een gedwongen sabitical moet nemen,na de eerste 3 titels is Ajax niet meer gegroeid en daar word ook naar gekeken ! Frankie is niet zo goed als de meeste mensen denken,heeft de laatste seizoenen zeer grote fouten gemaakt dat telt ook mee !

      1. HURBIE

        Zou leuk en fijn zijn voor hem
        Maar er staan er nog een paar in de rij SUCCES

      2. HURBIE

        Hij heeft geweldig werk gedaan met het materiaal wat hij tot zijn beschikking had
        Bij het derde en vierde kampioenschap lach hij beter in de markt

  1. dioajax

    ik wens je het alle beste De Boer en ik hoop het beste in je cariere als coach met veel preizen…

    1. beni

      Prijzen?? Die vier landskampioenschappen met armoede voetbal en dan heeft hij nog de mazzel gehad dat de anderen het hebben laten liggen. Anders had hij er misschien een behaald hoogstens twee. Hij heeft het hele aanvallende spel over de flanken om zeep geholpen. Europees niks voorgesteld.

      1. Litmanen

        Beetje respect voor de man die ons de derde ster heeft bezorgd! Heeft het geweldig gedaan. Alleen zijn manier van spelen was op het laatst niet meer om aan te zien. Maar dat is het van Mourinho ook niet. En die wordt aanbeden als een God.

  2. -buitenkantje rechts-

    Dusss… Allardyce heeft gesprekken gehad met de FA.. En de eventuele opvolger heeft maakt deel uit van een lijstje van ingeveer 10 coaches.. En in dat rijtje wordt ook FdB genoemd.. Lijkt me kat int bakkie..?

  3. Ajax nr 1

    Eerst maar zien dan geloven. Dat is even tegen gevallen hé Frank. Niet iedereen wordt gelukkig van jou styl van voet. Ik in iedergeval niet. Maar succes geweest.

    1. beni

      Inderdaad, armoe voetbal tikkie naar links tikkie naar rechts en dan maar weer naar achteren. Ze wisten het zo te presteren dat als ze in het strafschop gebied van de tegen stander stonden nog de bal weten terug te krijgen naar achteren. Waardeloze trainer altijd al gevonden.

      1. 11Younes11

        Ieder z’n mening, maar ik vind het vrij triest dat jullie zo natrappen op Frank de Boer. Toen hij aangesteld werd heeft de hele club (incl. bestuur en technisch hart) een koers (plan Cruijff) gekozen. Er werd toen al aangegeven dat men geduld moest hebben. Geen geld meer uitgeven aan spelers, maar zelf opleiden. Dat hij met deze middelen nog een aantal kampioenschappen heeft binnengehaald is een knappe prestatie.

        1. 11Younes11

          Ik ben ook geen voorstander van zijn stijl, hij is inderdaad vrij behoudend (als speler natuurlijk ook een verdediger) maar kom op, beetje respect voor deze Ajax-man die altijd de rust heeft bewaard en het altijd opnam voor zijn spelers

        2. beni

          Ik trap niet na, ik vind het al jaren. En inderdaad hij is de rust zelve geweest in de roerige tijden.

          1. Ajax nr 1

            Is geen natrappen 11Younes11 alleen maar waarheid. Lees ook even je eigen berichtjes terug. Sommige zijn wel natrappen naar Fdb.

          2. Jeroen68

            Je hebt helemaal gelijk beni. Ajax is alleen maar kampioen geworden omdat de concurrentie nog slechter was. Er is onder Frank de Boer geen één speler beter geworden.

  4. ajaxpers

    Ajax is een prachtige club voor hem en hij is een prachtig mens voor Ajax.

    1. Velibor

      Ja ok maar Sunderland? Vind ik wel een beetje afgang hoor,dan maar sabbatical zou ik zeggen,kom op zeg daar wil je nog niet begraven worden volgens mij maar ja het is wel premierleague natuurlijk……

      1. beni

        Waarom een afgang?? Wat heeft hij gepresteerd??? Voetbal niet om aan te zien. En in Europa afgeslacht, kampioen van de armoe en mazzel gehad PSV stond op een gegeven ogenblik 14 punten voor. Geld trouwens ook voor Feijenoord verspeelde ook hun punten in de laatste maanden.

  5. Pim Ruisendaal

    Zou mooi uitdaging zijn voor hem. Maar eerst zien dan geloven dat hij er heen gaat. Want zijn wel meer geruchten geweest van clubs die hem wil hebben. Toch blijft het jammer dat ie bij ajax weg is want was een top trainer na jaren die ajax heeft gehad!

  6. Ramon1

    Toch raar dat geen grotere clubs aan hem denken hij heeft bewezen met ajax toch behoorlijk gepresteerd te hebben

    1. beni

      Wat gepresteerd??? Die vier keer landskampioen met afgrijselijk voetbal. En dan had hij nog de mazzel dat de rest het op het eind lieten liggen. En dan europees niks klaar gespeeld.

        1. beni

          Een en al ergenis de laatste drie jaar. Ook de spelers het zijn allemaal jongens die je wil hebben als de ideale schoonzoon. Straatvechter mentaliteit zit er niet bij. Veel te netjes.

          1. HURBIE

            Groot gelijk Beni
            Meer jongens met een Amsterdamse bluf mentaliteit Type Kieft Cruijff sjaakie

      1. beni

        Die bravoure hadden werden weggestuurd, kijk naar die jongen die bij Utrecht zit en nog een bij Heracles. Al zet je guardiola ervoorhet word niks. Misschien wel in de eredivisie maar Europees vergeet het maar.

  7. BobbyHaarms

    Lijkt me een mooie club voor Frankie om in Engeland te beginnen. Ben ook zeker geen fan van de speelstijl zoals die de laatste paar jaar gespeeld werd, maar het is en blijft een op en top Ajacied en die gunnen we natuurlijk het allerbeste. Succes Frank, hoop dat je het wordt.

      1. In memory of J.C.

        Ben jij Toon62 of Ajaxhoger? Nieuwe nick? Haha maar zo praat je niet over Frank. Als trainer is hij het niet voor Ajax maar als voetballer van Ajax moet hij altijd welkom blijven binnen de Ajaxmuren en in onze harten.

          1. ajaxhoger

            Als ajacied is en blijft hij altijd welkom natuurlijk , dat staat boven keif , als trainer kan hij er niet veel van .

            In memory of J.C. praat over je eigen en niet over ajaxhoger aub en vergelijk me niet met een ander .

  8. beni

    Argumenten!!! Sukkel is makkelijk waarom zal jij hem terug willen?? Voor dat sprankelende voetbal voor die topprestaties in Europa of voor die top wedstrijden voor de beker. Wat blijft er dan nog over???

  9. Iamsterdam2015

    Altijd al een prachtige club gevonden. Zou mooi zijn als hij daar aande slag gaat.

  10. Sonsee

    Het argument niks klaar gespeeld in europa vind ik wel onzin geZien de eerste 2 jaar. Dynami Zagreb had gewoon sportief moeten voetballen ipv kadootjes weggeven. Een jaar later krijgt Balotelli een penalty die nooit gegeven had mofeb worden. Die 2 wedstrijden hebben oms gewoon 2 jaar lang op rij de volgende ronde gekost.

Comments are closed.