Tete krijgt taakstraf van zestig uur van rechtbank Amsterdam

0807tete

Kenny Tete heeft een taakstraf van zestig uur, waarvan dertig uur voorwaardelijk, opgelegd gekregen van de rechter wegens het beledigen van een politieagent en de wijze waarop Tete zich zou hebben verzet bij de opeenvolgende aanhouding. Tete werd in december om 04.00 uur opgepakt na een bezoekje bij club Jimmy Woo en de McDonalds bij het Amsterdamse Plein. Tete heeft verklaard dat hij geen uitspraken richting de politieagent heeft gedaan en kan nog tegen de taakstraf in beroep gaan. Eerder kreeg hij al een boete en een taakstraf van Ajax, die hij naar eigen zeggen met tegenzin had geaccepteerd.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

59 Comments

        1. jojocoolio

          100% dat hij het heeft gedaan… Zelf gezien gehoord en gelachen… ACAB….

      1. rickert

        Je bent een voorbeeld voor de jeugd, Ajax moet hier hard tegen optreden, dit is geen gedrag wat geaccepteerd kan en mag worden.

        1. marcussboss

          Hij is zelf nog jeugd en dat blijkt uit dit uitermate onvolwassen gedrag ?

    1. De seijs

      Tete moet als dit officieel is zijn excuses aanbieden en zijn straf accepteren . Anders moet hij in beroep gaan. En dan horen we het wel weer. ze moeten er ook geen hetze vanmaken.

      1. De Ajacied

        Een te zachte straf vind ik
        Ze hebben een voorbeeld functie, en het K woord hoor ook hij niet te gebruiken, klaar
        ❌❌❌

        1. Charka53

          Het is terecht dat hij gestraft wordt als je over de schreef gaat maar omdat hij een bnr is wordt het weer groter gemaakt dan het is , dus Tete je moet je gewoon gedragen zoals elke burger

          1. HURBIE

            Als het echt zo is gegaan zoals gezegd en geschreven zo als wij dat weten,dan moet hij zijn ogen uit ze kop schamen om iemand die verschrikkelijke ziekte toe te wensen
            Wat mij betreft mag AJAX hem nog eens een flinke boete geven
            En laat hem maar een maand in de Antonie van leeuwenhoek werken
            Omhoog gevallen ventje

          2. Charka53

            HURBIE jij mag voor mij in de regering dan kan je , je lekker uit leven want het hele land zit vol van die raddraaiers.

          3. De Ajacied

            Zo is het wel ja
            Aanpakken die over het paard getilde gastjes
            Gedraag je zo als hoort
            Jullie hebben ook nog een voorbeeldfunctie
            ❌❌❌

  1. Skills

    Zeker geen zeiksnorren jood84 het beledigen van een agent blijft het beledigen van een agent. Wie je ook bent. Ook al ben je bekend dan betekent het niet dat je er makkelijker mee weg kan komen.

    1. jood84

      dus die jongen gaat liegen om een belediging? ik denk dat die agent gewoon wijs wou doen tegen zijn studentje

      1. -buitenkantje rechts-

        Was jij er bij? Hij is veroordeeld door een rechter.. Dat betekent dat er genoeg bewijs is. Zie ook nergens dat Tete dit aanvecht.. Typisch gevalletje van macho gedrag in combinatie met teveel geld en teveel alcohol.

        1. Iamsterdam2015

          Juist buitenkantje rechts zo is het. Er eas kennelijk genoeg bewijs dus niet lopen piepen als een speenvarkentje, de drol doorslikken, nog ff balen van de nasmaak en daarna weer doorrrrrr. Risico van dapper doen tegen een agent dus nu ook op de blaren zitten.

        2. jood84

          ik ben ook weleens veroordeeld door een rechter. En later onschuldig verklaard, dus het zegt niet zoveel in mijn ogen BR

      2. Litmanen

        belachelijke bijdrage jood
        84! Juist een eerste elftal speler van Ajax mag met zoiets niet een in verband gebracht worden. Keihard aanpakken. Niet eens? Dan in beroep.

        1. jood84

          je mag een mening hebben Litmanen. Maar ik geloof niet alles wat ze zeggen en schrijven. sorry maar zo is het nou eenmaal

          1. Litmanen

            Zeggen en schrijven? Door een rechter veroordeeld terwijl mijnheer een dure advocaat heeft? Ik zou zeggen, beetje licht gestraft…..

        2. Ajax nr 1

          De jeugd bij Ajax heeft meer praatjes dan dat ze met voetbal bezig zijn. Ik zeg straf terecht.

  2. marcussboss

    dit is niet meer dan terecht! ook voetballers moeten zich gedragen en wanneer er 1tje het nodig vindt om zo te reageren, dan zou deze op de blaren moeten zitten?veel succes met schoffelen en hopelijk leer je van die gebeuren ?

      1. 11Younes11

        Volgens mij kan Kenny heel goed schoffelen, als je hem soms in het veld bezig ziet haha

    1. Litmanen

      Eindelijk iemand die Tete op zijn waarde schat. Schoffelaar. Ik denk het vaak maar ik heb het hier nog niet durven schrijven.
      Rotterdams plantsoen dan maar?

  3. afcamike

    Eigen schuld, moet je je maar gedragen als prof. Je bent een voorbeeld voor veel (kleine) voetballers

  4. AFCAkenneth

    Leuk bericht. De uitspraak is nog niet geweest. Dit is alleen de eis van justitie!

    1. -buitenkantje rechts-

      Ajax-verdediger Kenny Tete heeft door de Rechtbank Amsterdam een taakstraf opgelegd gekregen. De rechter houdt de mandekker verantwoordelijk voor verweer bij zijn arrestatie en belediging van agent in functie… Dit komt uit een officieel persbericht..

      1. Kevke87

        Kan wel uit een officieel persbericht komen, dat hoef je dan ook niet klakkeloos voor waar te nemen. dat is te makkelijk. alhoewel ik dat natuurlijk ook weleens doe, ach ja. wel of niet gedaan, gewoon persoonlijke verantwoordelijkheid nemen en voorbeeld zijn.

  5. Gert Ajax

    Terecht je hoort je gewoon netjes te gedragen en heb een voorbeeld voor de jeugd!

  6. Niels1983

    Belachelijk al die rappers mogen publiekelijk agenten afzeiken als ze worden aangehouden met hun dure auto’s maar als je tete heet krijg je gelijk een taakstraf

    1. ritchy

      niet alleen wanneer je tete heet ik heb het ook gehad maar ik kreeg 240 uur taakstraf voor het beledigen van een ambtenaar in functie

  7. Indojood

    Kenny, ik ben trots op je. Beetje vent moet een keer een akkefietje hebben gehad met een juut. En nu mag je weer braaf zijn.

    1. Velibor

      Niet te hard zeggen indo want hij is een voorbeeld haha wat een opgeblazen gedoe,we zijn zeker allemaal koorknaapjes geworden,nou als ik ging stappen dan ging ik ook wel eens over de streep hoor en ook wel eens wakker geworden in een kamertje met alleen maar tegeltjes en koppijn van heb ik jou daar,kom op zeg zon jong moet zich ook uitleven en leren ,ze staan verdomme voor 50.000 man te voetballen en dan zijn ze wel de held!

      1. Indojood

        Idd Velibor, is mij ook een paar keer overkomen. Bij de eerste keer was mijn moeder bezorgd en mijn vader zag de humor er wel van in. Het is niet zo dat Tete iemand heeft mishandeld, verkracht of vermoord.

          1. ritchy

            mijn vriendin heeft mij gewoon laten zitten op het bureau dus ik had dubbel straf hahahaha

          2. Gert Ajax

            Mischien wel driedubbel waarschijnlijk is de buurman ook bij haar op bezoek geweest toen je vast zat?

        1. jood84

          inderdaad Indojood. wat is beledigen? agenten zijn snel beledigd, vroeger mocht je nog eens wat zeggen tegen een agent. mijn eigen broer is agent en zelfs hij deelt mijn mening. agenten van tegenwoordig kan je niets meer tegen zeggen of ze pakken je op beledigen. Want hun kunnen zich beledigd voelen.. ook al beledig je ze niet

          1. Indojood

            Idd, jood84. Los daarvan, ik lees hier dat ie keihard niet worden aangepakt. Hij heeft de juut uitgescholden, nou, nou. Moet ie nu naar Siberië, haha?

  8. Gert Ajax

    Ik heb ook niet allemaal blauwe knopen op mijn jas?
    Heb ook genoeg uitgevereten maar was toen puber als je in ajax 1 speelt lig je op het veld en in de maatschapij onder een vergrootglas.
    En hoor je je gewoon te gedragen.
    Laatst ook een filmpje gezien van kenneth vermeer toen hij aangehouden werd die liet zich ook erg kennen met zijn dure auto?
    Heel stoer gedrag dit?

    1. De seijs

      Wie of wat je ook bent je hoort je altijd te gedragen. Of je nou vaak voor de camera staat of wat dan ook. Moet niet uitmaken . En een voorbeeld funktie vind ik gelul. Iedereen is gelijk.

      1. In memory of J.C.

        En vooral de moeder van iemand erbij halen he. Schijnheil. Ik wacht nog steeds gup.

Comments are closed.