Bosz niet te spreken over prestatie Ajax

0707peter_bosz

Peter Bosz is allerminst te spreken over de prestatie van zijn elftal tijdens het oefenduel tegen AFC dat uiteindelijk eindigde in 2-2. De trainer maakt na de nederlaag tegen FC Liefering en het gelijkspel tegen AFC een stroeve start door in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

‘Wij waren dinsdagavond niet goed genoeg om te winnen van AFC en dat kan natuurlijk niet. De manier waarop we willen spelen, is allesbehalve wat we gezien hebben. Het mag geen excuses zijn dat je maar 45 minuten speelt want de kansen die je dan krijgt moeten erin. Uiteindelijk kregen we veel kansen en krijg je doelpunten tegen door persoonlijke fouten. Het kan zijn dat een aantal spelers het nog niet snapt hoe ik wil spelen en dat kan want we zijn nog maar twee weken bezig. Het enthousiasme is er bij velen alleen de uitvoering nog niet. Dat ga ik de komende weken in de gaten houden want laat duidelijk zijn dat ons spel over enkele weken zeer degelijk moet zijn’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

42 Comments

    1. vanzanten

      Inderdaad! Een vrij nutteloze opmerking van Bosz (in wie ik overigens veel vertrouwen heb, in tegenstelling tot de instelling van onze spelers).

      1. Yarive

        Juist! En die spelers zullen het uiteindelijk moeten doen, maar als je ze soms zo over het veld heen ziet sjokken.. Ik mis die killer-mentaliteit!

      2. jojocoolio

        Het is nog maar oevenen zullen we zeggen…. En dan kan je alleen maar verbeteren in aanloop naar de cl

    2. De seijs

      Ja dat is wel logisch dat ziet een blinde nog wel. Maar inderdaad er moet nog heel veel gebeuren. De zweep erover .

        1. HURBIE

          Dan is er nog een lange weg te gaan Bosz ,om die gasten naar je hand te zetten

  1. Geroldkohlen

    dat is nog zachtjes uitgedrukt ! het was echt schandalig! hoop dat goed komt ,maar ik hou mijn hart vast!

    1. Charka53

      Als je de opmerking van Dijks heb gelezen zou je de conclusie kunnen trekken dat Bosz iets niet goed doet en misschien zou hij ze wat vertrouwen moeten geven zodat ze met wat meer lef durven spelen anders wordt het weer een klote seizoen.

  2. woody79

    het positieve is dat er een andere speelstijl komt. hopelijk weer ouderwets ajaxspel

      1. woody79

        als de intentie er maar is. bij heracles en vitesse ging het onder bosz ook goed. en ik heb weghorst nog nooit bij barca zien voetballen. de kwaliteit is er wel, maar ze moeten weer gaan voetballen ipv schaken

  3. Iceman

    Ik weet het niet. Maar ik hoop dat Bosz de tijd krijgt om er iets moois van te maken ondanks zijn Fey***kakkerlak verleden Geef hem de tijd want ik denk dat hij wel iets moois kan neer zetten.

  4. 11Younes11

    De enige oorzaak voor deze dramatische pot die ik kan bedenken is dat het een mentale kwestie is. Kwaliteit is er volgens mij genoeg (in ieder geval om AFC op te rollen) en met leeftijd heeft het ook niet zoveel te maken. Je hoeft niet oud te zijn om volwassen en met overtuiging te spelen. Maar op een of andere manier kunnen de jongens hun schroom niet van zich af gooien en daar ligt het probleem. Bosz moet zorgen dat ze lekker in hun vel komen te zitten en misschien moeten daar wel clubpsychologen aan mee helpen.

    1. vanzanten

      Precies wat je zegt. Kwaliteit is er volop. Maar de mentaliteit is heel erg verontrustend.

        1. HURBIE

          zo is dat waar een wil is ,is een weg
          Mpet mezelf ook volledig geven op mijn werk

  5. Germain

    Wanprestaties gaat Bosz van niemand accepteren, laat dat alle spelers duidelijk zijn. Wacht af, dat gaat goed komen.

  6. ajaxpers

    Hij mist charisma en kent de cultuur niet dus een zinloze missie. Er is maar 1 trainer en dat is FDB.

    1. woody79

      zwartkijkert. jammer. je hebt geen vertrouwen alleen in fdb? van gaal heeft trouwens nog een cl gewonnen

  7. polaroids

    Ik denk dat zelfs Van der Vaart nog van meer waarde kan zijn dan de meeste spelers…

  8. dioajax

    geef ze geen geld voor twee maanden en we zullen zien als de spelers goed spelen…ze zijn niet gewend in hard training en druk zeggen…

  9. Slingertje.

    Ook Bosz kan van mietjes geen kerels maken. Er zijn een aantal spelers waarbij de mentaliteit ver te zoeken is maar de onkunde wel goed te zien is.
    Er moet snel iets gebeuren want op deze manier zien wij geen CL in de Arena komend seizoen.

  10. Niels1983

    De voetballers van tegenwoordig lijken de mentaliteit te hebben van ik krijg me salaris toch wel in de tijd van de huntelaars de van der vaart en sneijder zag je dat het echt hun hobby was dat mis ik de laatste jaren

  11. Cootje Adriaanse

    Hebben we iets geleerd van die slappe wanvertoning in Doetinchem waar de slappies het kampioenschap weggaven? Je had een gewraakt Ajax mogen verwachten dat dit seizoen elke wedstrijd laat zien waarom zij kampioen gaan worden.
    Daarentegen zien we weer een slappe hap dat kennelijk een motivator nodig heeft. Heel bijzonder. En weer van die traditiegetrouwe laconieke foutjes van Veldman en Viergever.

  12. bloedgroep AFCA

    wel scherp van hem…dacht daar heel anders over….vond het wel zaterdag amateurs 3e klasser waardig…ofzo

  13. bloedgroep AFCA

    met dit niveau zijn zelfs de voorronde CL te hoog gegrepen…kom op boys het is je werk doe is ff gas erop en voor die 100% knokken

Comments are closed.