Nouri leidt Oranje onder 19 naar eerste zege op EK, rood Zeefuik

0707abdelhak_nouri

Oranje onder 19 is het EK in Duitsland begonnen met een 1-3 zege op Kroatië. Ajacied Abdelhak Nouri; aanvoerder van de Nederlandse beloften, was de grote uitblinker aan Oranje zijde. Hij leidde het elftal naar de 0-2 voorsprong en zorgde zelf voor een waanzinnige assist bij de 0-2. Oranje was heer en meester, maar moest na tien minuten in de 2e helft terug toen Zeefuik er met twee keer geel en dus rood vanaf moest. Tegen tien man ging Kroatië op zoek naar de gelijkmaker. Oranje wist echter stand te houden en via een counter van Bergwijn zelfs op 1-3 te komen.

 

App-gebruikers: Bekijk hier de magistrale assist van Nouri

 

 

App-gebruikers: bekijk hier het interview na afloop met Nouri

Related posts

31 Comments

  1. Indojood

    Hij verdient puur op zijn talent een kans in het eerste. Eindelijk weer eens een echte Ajax-voetballer.

    1. jood84

      inderdaad Indojood, op basis van talent verdient hij een kans, maar Peter Bosz zal vast wel af en toe zijn oog op hem laten vallen

    2. AFCA my World

      Ik ben er zeker voor om hem een kans in het eerste te geven,hopelijk speelt hij zich niet direkt in de kijker bij de grote clubs,anders zijn we hem kwijt voor we van hem kunnen gaan genieten !

          1. De Ajacied

            Leg deze jongen maar heel lang vast met goed contract
            Dadelijk staat heet engeland op de stoep
            ❌❌❌

    3. Geroldkohlen

      helemaal waar indojood! als ik ergens over benieuwd ben, dan is dat wel hoe Nouri het gaat doen in het eerste!

  2. marcussboss

    Het begint wel eens tijd te worden dat dit enorme talent zijn debuut maakt in ajax 1! ik denk dat hij persoonlijk fysiek iets te kort komt, maar ik denk dat hij dit wel kan opvangen met zijn buitengewone overzicht en passing..ben benieuwd ❌❌❌ ot: mooi dat jong oranje deze overwinning heeft geboekt en hopelijk volgen er meerdere

    1. HURBIE

      Cruijff was fysiek ook niet maar door zijn bewegelijkheid en snelheid en lenigheid ,hield hij zich geweldig staande
      Toen was hij pas 17 jaar

      1. Indojood

        Eens Hurbie, kijk maar eens naar spelers als Xavi en Iniesta, puur op hun voetbalkwaliteiten houden ze zich staande. Ik dicht Nouri ook deze kwaliteiten toe. Wanneer het net wat minder is zoals bij Andersen dan moet je wel het krachthonk in.

      2. marcussboss

        ja precies jaa! dat bedoel ik ook te zeggen hiermee. Dit soort voetballers weten het altijd wel weer te compenseren met voetbalgogme

  3. De seijs

    Nouri is volgens mij wel een topper in wording. Hoop dat deze jongen gaat slagen bij ajax.

    1. BobbyHaarms

      Ajax heeft geld genoeg dus geef die jongen vertrouwen met een langlopend contract, zie Nouri binnen nu en uiterlijk 2 jaar uitgroeien tot dé groeibriljant van Ajax.

  4. Niels1983

    Deze jongen gaat dit jaar absoluut minuut maken in de hoofdmacht wat een geweldige assist

  5. afcamike

    Toppertje, prachtige assist en overde gehele wedstrijd de moter van het team

  6. -buitenkantje rechts-

    Dit is nu een echte Ajaxspeler! Geweldige techniek gekoppeld aan overzicht. Heerlijke voetballer! Moet rustig gebracht worden dit seizoen op 10.. Waar hij af en toe voor Schöne kan invallen..

  7. KBouter

    Rustig brengen, bij de selectie halen en waar het kan minuten geven. Laat hem maar ruiken en wennen aan het niveau. Ook in de CL of EL..last hem maar spelen, ook al gaat hij op zijn bek, hindert niets, is een leerproces.

Comments are closed.