MILIK BLIJFT BIJ AJAX!

0815ajax-willem2_milik

Ajax en Arek Milik hebben onderling met elkaar afgesproken dat de spits tijdens de huidige transferperiode geen transfer maakt naar een andere club. Het technisch hart van Ajax en trainer Peter Bosz hechten veel waarde aan het behouden van de topscorer van het afgelopen seizoen, zo meldt de club op de officiële website.

Marc Overmars sprak de afgelopen dagen met Milik en zijn management. De Poolse international heeft nog een doorlopend contract tot 1 juli 2019, maar staat nadrukkelijk in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs.

Mocht een club zich formeel bij Ajax melden voor Milik dan zal geen medewerking worden verleend aan een tussentijdse overgang. Milik, die vanwege het afgelopen EK nog van vakantie geniet, meldt zich vrijdag 22 juli weer in Amsterdam.

Bron: Ajax.nl

Related posts

96 Comments

      1. rickert

        Haha, ik denk hou het kort en krachtig! Maar dit is super en totaal niet wat ik verwacht had, geweldig! mooie verrassing.

      2. HURBIE

        Dit kanon was er al maar ben BLIJ dat hij voorlopig bij AJAX blijft
        Nu nog een goeie Auspoetser achterin

          1. Ajax1958

            Oeps, ik ben bang dat ik de enige teleurgestelde ben. Vind Milik nl geen topspots voor Ajax.

          2. Indojood

            Ajax1958, dat is hij ook niet maar hij is goed genoeg. Plus als je ‘m verkoopt wie KAN je dan binnenhalen die minimaal gelijkwaardig is? We hebben niet zoveel te bieden.

          3. Litmanen

            Eens 1958. Ik ben ook niet blij. Ten eerste: geen Ajaxspits, ten tweede: Zivco en onze Zuid-Amerikaanse vriend worden gerend in hun ontwikkeling ( en Zivco is echt veel beter) en ten derde: nu kunnen we nog 20 miljoen pakken, als Milik geen basisplaats pakt, dan ben je zo 10 miljoen kwijt.

    1. BobbyHaarms

      Uitstekend gedaan Ajax! Nog minimaal 1 jaar knallen en dan hopelijk eindelijk Huntelaar erbij!

      1. ajaxhoger

        Ik hoop dat hij beter word Bobby , en meer de vrije ruimtes opzoekt
        alleen iets kunnen met een linkerbeer dat is ook niet des ajax , maar gelukkig weten we nu wat we hebben , dat weten we met een aan koop niet .
        Dus gematigd blij mogen we wel zijn , zal er nu nog een aankoop komen zoals mark de centeneuker gezegd heeft , ik hoop van wel , die van twente en een goede achterin , dat zou wat zijn .

      2. dioajax

        ja ja met je eens Bobby zo is het…hij zal top scorer worden dit jaar onder bosz…alle ballen op MILIK…

    2. De seijs

      Het zou heel mooi zijn als hij nog een jaar blijft. Maar het blijft voetbal. Ik wacht eerst de transfer periode af dan pas gaat de vlag uit.

        1. De Ajacied

          En dan een vaste prijs van 50 miljoen in zijn contract zetten, lijkt mij prima idee
          ❌❌❌

      1. Joeguh9

        Jij zegt het goed! Deze berichten hebben we ook gezien over de heren sneijder, huntelaar en eriksen! Afwachten!

    3. dioajax

      JAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA MILIIIIIK MILIIIIIK MILIIIIIK MILIIIIIK MILIKKKK

    4. nick-afca95

      Dit is echt fantastisch nieuws!!! Dit jaar topscorer worden in de eredivisie en hem volgend jaar een mooie transfer gunnen en dan haal je ook nog meer transfergeld binnen. Overigens vind ik dat Milik dit seizoen elke wedstrijd gewoon moet staan.

    5. antonajax

      Tja dat zei Sneijder in 2007 ook. Hij stond zelfs nog op de elftalfoto en 2dgn later was ie vertrokken naar Madrid. Dus zoveel zegt dit niet..

    1. HURBIE

      Dat zeer zeker begrijp alleen nog steeds niet dat de scouting van AJAX en trainer Grim nooit is opgevallen dat Jansen van Almere City zo’n goeie was
      Ondankts dat ik mijn twijfels heb of hij het daar waar maakt SUCCES

      1. Jari86

        Wellicht dat er te wantrouwend of te afwachtend wordt gekeken naar jongens die spelen in de Jupiler League. Chadli was ook zo een geval, AGOVV – Ajax. Chadli speelde de sterren van de hemel, versloeg ajax en vervolgens heeft Twente toch aardig verdiend aan hem. Naar mijn mening toch een aardige misser van Ajax.

    1. HURBIE

      Wat hebben we zitten roepen vorig seizoen met ze alle ,om hem op te stellen ipv SIGI
      Vertrouwen van ons en de trainer
      Dan komt het helemaal goed

    1. dickst14

      Inderdaad. als het maar niet is om de prijs op te drijven. Nu een type guardado en we zijn klaar met alles wat we al hebben en de talenten die er aan komen.

      1. Indojood

        Idd Hurbie, hij is pas 22. Als hij slim is maakt hij over twee jaar na het WK een klapper naar het buitenland.

  1. heleen92

    Dat zijn nog eens goede berichten!! Heel erg mooi dat Milik bij ons blijft; die jongen gaan we nog heel hard nodig hebben!

  2. PvL020

    Las het al via andere kanalen maar hoe SUPER is dit!!!!!!!! Ik denk iig tot de winterstop!!!!

  3. AFCA my World

    Eindelijk een wijze beslissing, Voetbal wint van Geld, dat is voor het eerst sinds jaren !!!

  4. vak411

    1e kanon! Goed gedaan overmars.. Al ben ik bang dat er dan als tegenprestatie een lage transfersom is afgesproken waardoor hij volgend jaar voor een prikkie weg mag. Net als bij Eriksen toe ..

  5. Geroldkohlen

    top nieuws dit!! betekent dus ook dat ajax niet op korte termijn een spits kan halen, en zijn voor deze optie gegaan. en ik vind het een goede beslissing, nu hoop ik wel dat Milik ook gewoon graag bij ons wilt blijven, en geen transfer gaat forceren!

  6. Vakje129

    Zo alle Pizza vreters en Engelse havenslaven hierbij een duidelijk antwoord van onze SPITS Milik the Killer????

  7. Indojood

    Bosz zal wel goed op hem ingepraat hebben. Geef zo’n jongen gewoon vertrouwen. We weten allemaal wel dat hij zijn beperkingen heeft maar tegen Utrecht hield hij ons in leven. Plus als je hem verkoopt, vindt dan maar eens iets gelijkwaardigs, gaat je niet lukken.

  8. KBouter

    Mooi nieuws, en mooie reacties hiero. Dat was een half jaar geleden wel anders als het over Milik ging. Pluim voor Marc Overmars…dat mag ook eens gezegd worden.

    1. Indojood

      Vorige week nog vond het meerderheid dat ie z.s.m. verkocht moest worden zodat we een topper zouden kunnen halen.

  9. ajaxhoger

    Jongens als ik eerlijk ben denk ik dat het is om het transfergeld op de hogen , ik denk nog steeds dat hij gaat eerlijk gezegd .
    Dit zei sneyder ook in die tijd , een paar weken later was hij weg , voor dit ben ik bang , en dan zelf niks meer kunnen kopen , het zal niet de eerste keer zijn , en de laatste keer . het geld regeerd.

  10. -buitenkantje rechts-

    Onder de huidige omstandigheden de beste oplossing.. Maar ik blijf het een gemankeerde spits vinden.. Hij gaat erg slordig met kansen om.. Heeft zijn rechterbeen alleen om op te staan.. Slecht gevoel voor positie.. Maar scoort soms uit het niets en op onverwachte momenten.. Hoop dat hij onder Bosz nog de nodige stappen kan maken.

  11. Germain

    Wie weet is Bosz een zegen voor hem en gaat hij nu beter presteren. Hoop heel erg van wel. We gaan het beleven?!

  12. hackitjacki

    Toch verassend!! Had verwacht dat Ajax wilde cashen maar ze doen hier verstandig aan!!!

  13. vanzanten

    Werd dit destijds bij Sneijder ook niet verteld? En een paar weken later was hij weg.

  14. Iamsterdam2015

    Dan zal ik wel weer een azijn pisser zijn maar goed het zei zo. Denk je nou echt dat als laat zeggen overmorgen bijvoorbeeld liverpool, ac milaan of juventus komt en ze zeggen:” ajax/Milik…. Wij bieden 22 miljoen, dat Marc en milik zeggen… Neeee doe maar niet? Jongend het is en blijft voetbal. Komt de juiste club met de juiste zak poen is hij weg. Ajax de miljoenen en milik een mooie club EN miljoenen. Nogmaals 31 augustus en eind januari, dan pas ben ik gerust.

    1. Velibor

      Zit wat in maar voorlopig blijft ie ,tja neem aan dat ze geen lulkoek verkopen want dat zou dan wel weer es een fraaie move zijn. Samen met die columbiaan deraan!

  15. Royb020

    Wat super goed nieuw!!! Thanx ouwe rups!!! Dat ons weer wat moet en vertrouwen!!

  16. ajacied078

    mooi maar toch zou ik graag traore erbij halen en quashavillie of hoe je het ook schrijft van vitesse.

  17. Jeroen-AFCA

    Eindelijk verstandig Marc als milik lijn van 2e seizoenshelft doortrekt maakt ie volgend jaar een toptransfer

  18. paulvos

    Dit geeft hem heel veel, ook de supporters maar vooral hem, vertrouwen. Hopelijk nog meer doelpunten dan afgelopen seizoen, knallen maar Arek.

  19. In memory of J.C.

    Tegenwoordig gaat 85% van de supporters van Ajax al uit zijn dak omdat een spits als Milik blijft. Omdat hij er in de Ned. competitie een stel heeft ingeschopt. Sorry, maar dan is het triest gesteld. Gelul van: hij is pas 22. Hij is AL 22. Kijk naar zijn orestatie op het EK. Niet één wedstrijd, nee alle wedstrijden waren ver onder de maat. Dan denkt men ook nog eens aan transferbedragen van 20 miljoen en hoger. Het is een leuke spits, meer niet. Is het een spits die bij Ajax hoort? No way. Sorry maar ik krijg de schurft in als ik al die mubeltonen lees. We zijn tegenwoordig echt heel erg blij als de middelmaat blijft. Joepie. Ik drink wel glaadje azijn.

    1. Iamsterdam2015

      I rest my case….. Zie mijn commentaar eerder. Helemaal met je eens in memory of jc

    2. In memory of J.C.

      Orestatie= prestatie. Mubeltonen hebben geen link naar de meubelboulevard maar zijn jubeltonen. Glaadje is glaasje. Soms zitten letters erg dicht bij elkaar bij een mini-toetsenbord 🙂

  20. paulvos

    Ja het is niet anders, niet alleen het nivo is hier veel minder, maar ook de financien. Dus alle grote sterren komen hier niet ballen, we zullen het er mee moeten doen, helaas.

  21. Yarive

    Mooi om te horen! Dit seizoen knallen, verkopen, en Huntelaar transfervrij ophalen.

  22. Iamsterdam2015

    Enkele jaren geleden: ” Sneijder blijft er kmt geen transfer. Hij zei het zelf in een persconferentie…….2 dagen later was hij Madrileen…………

Comments are closed.