Klaassen nog niet verlost van schouderblessure

0228ajax-az_klaassen2

Davy Klaassen heeft nog steeds last van een schouderblessure waardoor hij in een aangepast schema werkt aan zijn herstel. Klaassen raakte tijdens het trainingskamp in Oostenrijk geblesseerd aan de schouder en verscheen daarom ook niet aan de aftrap in het oefenduel met FC Liefering. Onderzoek heeft uitgewezen dat Klaassen een scheurtje of een kleine breuk in het schoudergewricht heeft opgelopen waardoor er wel voorzichtigheid is geboden bij het herstel.

Bron: Twitter

 

Related posts

28 Comments

  1. EugAjax

    Dat is heel nare blessure, word lastig om op tijd fit te worden voor CL vrees ik succes met herstel

        1. De Ajacied

          Vreemde situatie vind ik wel, waarom dan niet opereren? Dan gaat het zeker beter, en ik kan erover mee praten,
          Wel echt een klote blessure hoor
          Beterschap Davy ❌❌❌

  2. BobbyHaarms

    Kom op Davy, vorig seizoen liep je voorop in de strijd en dat hebben we ook zeker nodig deze aankomende weken..sterkte met je herstel!

  3. KBouter

    Als hij het niveau heeft van vorig seizoen, dan mag hij van mij heel rustig die blessure laten genezen. Mocht hij weer de oude zijn, zoals hij eigenlijk hoort te zijn en nog kan doorgroeien, zo snel mogelijk herstellen. Klaassen heeft jarenlang stil gestaan onder FdBoer en had nu veel verder moeten zijn.

    1. Indojood

      Eens maar dat geld voor de hele selectie. Overigens heeft Klaassen vaker last van blessures de laatste tijd. Moet geen man van glas worden.

    2. Charka53

      Dat mag hij zeker KBouter en dan weer dezelfde zijn als vorig seizoen maar vindt je het nodig om een sneer aan FdB te geven nu hij niet meer de trainer is, flauw hoor.

        1. Charka53

          Dat kunnen we pas zien als hij onder Bosz veel beter zou gaan spelen en dan is het nog de vraag of het door FdB komt .We zijn nu bijna weer een seizoen verder dus is hij ook weer wat ouder en wijzer geworden dus zal hij allicht weer wat beter zijn.

    3. Litmanen

      KBouter, helemaal eens. Er zijn een aantal zeer talentvolle spelers onder De Boer afgevallen. Gek genoeg haast allemaal spelers die risico in hun spel hebben. De Boer bouwde zijn team op zekerheidjes en haalde het onverwachte, waar Ajax beroemd mee werd, uit het spel.

  4. Indojood

    Off: Op AS staat de assist van Nouri tegen Kroatië. Briljant. Hoop dat Nouri zo snel mogelijk in het eerste komt. Kan me niet schelen dat ie jong is. Ik vind hem goed genoeg dus oud genoeg. We missen zo’n voetballer.

    1. dickst14

      Ik zit er ook op te wachten. Echt met afstand het grootste talent wat er bij Ajax rondloopt.

      1. Litmanen

        Daarom kreeg ook hij geen kans bij Frank de Boer. Spelers als Zivco, Andersen, Kishna…. Teveel risico in hun spel.

  5. Dagrump

    Inderdaad een nare blessure. Ik hoop en denk ik met vele anderen dat ie op tijd hersteld is. Het team heeft je nodig !! Maar niet forceren!!

  6. ajaxhoger

    Klaasen , een goede speler , maar geen grootheid , hij word ook niet beter , dat ligt ook weer aan dat er geen ervaring in de ploeg speelt .
    Wat oudere maken die jongere wat beter , of veel beter , dat heb ik de laatste jaren niet gezien, wat moeten die snotapen van elkaar leren dan , en wie moet wie op zijn nummer zetten , dat zijn taken voor een oudere speler waar ze ontzag voor hebben
    En die halen ze niet want dat kost geld , dus maar aan blijven modderen , ik hoop dat die nieuwe wat zijn , dan valt het nog iets mee , maar ik hou mijn hart vast ..

    1. Velibor

      Schöne kan zijn rol toch overnemen? Ben niet echt fan van hem maar lijkt me toch dat hij dat wel kan zo goed is klaassen nou ook weer niet

      1. ajaxhoger

        Zo denk ik er ook over Velibor , ik vind hem ook matig , we zijn als ajax vlug tevreden daarom winnen ze ook niks meer , en Europees slaan ze helemaal de spijker mis .

  7. AFCA my World

    Hiep Hiep Hoera, Ajax geeft geen medewerking aan een Transfer van Milik !!!

Comments are closed.