Ajax verkoopt 37.000ste seizoenkaart

0728seizoenkaarthouder

Ajax heeft maandag de 37.000ste seizoenkaart verkocht waardoor de eerste ring Zuid en eerste ring Noord zijn uitverkocht. Wil je nog een seizoenkaart aanvragen dan kan dat nog steeds en ligt de prijs tussen de 222,50 en 288 euro. Voor beschikbaarheid en informatie klik je hier. Met een Ajax Seizoenkaart heb je toegang tot alle zeventien thuisduels in de Eredivisie.

Bron: Ajax.nl

Related posts

45 Comments

  1. EvdB

    Ik zie een trend…..
    Hoe meer verkochte seizoenkaarten
    hoe slechter het voetbal

      1. BobbyHaarms

        Toch heb ik er wel vertrouwen in dat Peter Bosz Ajax weer aan het voetballen krijgt. En of er nou veel of weinig seizoenskaarten verkocht worden hoop ik dat we allemaal achter Ajax blijven staan in het Johan Cruijff Stadion ?

    1. De seijs

      Ik hoop dat elke wedstrijd stijf vol zit . Maar ik heb mijn twijfels. Er zijn zeker nog 2 kanjers nodig maar het schijnt dat we die niet meer kunnen betalen.

      1. In memory of J.C.

        Help er aan mee zou ik zeggen 🙂 Als je zelf zegt dat je geen seizoenskaart meer wilt kopen omdat alles je tegenstaat is het enigszins vreemd als je nu wel een beroep doet op anderen. Dit is geen zeiken o.i.d. maar slechts een constatering op je eerder post.

        1. HURBIE

          Nou dan is er nog meer geld ,meteen inversteren in een Topper
          Want stil staan is achteruit gaan

        2. De seijs

          Het blijven voor mij duren kaarten alles heeft zijn prijs. En als je het voetbal van ajax ziet de laatste 2 jaar dan is het spel niet om aan te gluren. Dus vind ik de kaarten te duur. Elk einde van het seizoen mooie beloftes maar in het nieuwe seizoen is het weer drama maar dat vind ik. Ik vind ook dat het bestuur dat eens moet voelen. Een paar keer niet naar het stadion gaan zou misschien helpen. Dus zeg ik niet dat ik geen seizoenskaart koop dit seizoen. Ik wacht eerst. dat is wat ik zei imojc lezen moet je en begrijpen . En niet alles staat mij tegen dat zeg ik ook nergens. Je moet het wel goed verwoorden als je iemand terecht wilt wijzen. En eerlijk duurt het langst. Ik hoop dat het elke wedstrijd stijf vol zit ja want dan is er inderdaad iets positiefs gebeurt.

  2. ajaxhoger

    Heel veel firma,s kopen seizoen kaarten hoor , ik ben heel veel jaren wezen kijken , toen elke keer lege plekken op dezelfde stoelen , soms zat er iemand , toen ben ik het gaan vragen natuurlijk , daarom weet ik het .
    Niet omdat ze zo goed spelen en dat we zo,n goede spelers hebben kopen ze kaarten , het word eens tijd dat ze in de weer komen tegen dat klote beleid wat er gevoerd word , je stelt als ajax zijnde helemaal niks meer voor , in europa niet en in de competitie ook niet .

        1. In memory of J.C.

          Oke, maar wel narrig realistisch en hier en daar wat kort door de bocht 🙂 In de competitie stellen we, hoe raar dan ook misschien, nog steeds voldoende voor. De competitie bestaat uit 18 clubs niet uit twee.

          1. ajaxhoger

            Vind jij dat we zat voorstellen , geen een club heeft nog ontzag voor ons man , ook in de competitie niet .
            En elke keer tweede worden met kut voetbal dat is ook niet bevordelijk , ik heb het over de laatste twee jaar dus , daarvoor was het ook bagger , maar werden we kampioen , je moet niet vragen hoe .

        2. ajaxhoger

          Net wat jij zegt 11Younes11, het is gewoon zo , ik zou ook niet weten wat er narrig aan is , gewoon eerlijk antwoord geven .
          De ene denk er zo over , een ander zo , dat mag .

  3. Afca nick

    En dan wanneer mensen losse kaarten willen kopen uitverkocht.. En dan hebbje nog kans dat een paar duizend seizoenskaart houders niet kunnen…

    1. In memory of J.C.

      Iemand met een seizoenskaart kan zijn plek afstaan als hij niet kan voor de losse verkoop. Is wel beetje gedoe maar je krijgt wel een kleine vergoeding. Uiteraard doet lang niet iedereen dat, daarom is een stadion administratief uitverkocht maar zie je toch lege plekken. Zelf kan ik ook niet altijd. Ik geef mijn kaart dan aan een ander die incidenteel naar het voetbal gaat. Lukt dat niet …… dan is er een leeg stoeltje.

  4. KBouter

    Volgens mij…en corrigeer me als ik het fout heb, hanteerd Ajax een systeem dat er totaal 40000 seizoenskaartenkaarten verkocht mag worden , dus zo slecht is dit nog niet.

  5. De seijs

    Waar ik gezegt dat ik geen seizoenskaart zou kopen? Goed lezen zou ik zeggen.

    1. In memory of J.C.

      Dan schort het heel eeg aan de Nederlands de Seijs. Je hebt er zwlfs reacties op gehad dus ik ben niet de enige die het heeft gelezen. Ik zou zeggen, kijk je eigen bijdrage eens na. Ik hoef het niet te doen want ik weet het zeker. Succes ermee. Ongetwijfeld een voorspelbare reactie van me.

  6. Gert Ajax

    Lees zelf je eigen bericht eens terug dan kijken wat er schort aan jou nederlands?

      1. In memory of J.C.

        K ….. U …… T Ipad toetsenbordje. Heeft echt een heel eigen leventje.

        1. ajaxhoger

          Dat is overal hetzelfde , ooit weet je niet wat er staat , terwijl je wel het goede intypt , en als je dan vlug post , dat staat het vast .

          1. Indojood

            Ajaxfanzone draait op WordPress. Er zijn plugins beschikbaar waarmee je comments kunt bewerken. Wellicht een idee voor de redactie. Komt de site ook ten goede.

        2. De seijs

          O oke het licht aan je Ipad toetsenborden ja ja. En jij bent natuurlijk de enige. 🙂

          1. In memory of J.C.

            Weet ik niet. Ik weet wel dat jij niet in staat bent begrijpend Nederlands te schrijven en dat je de Nedrlandse taal ĂĽberhaupt niet machtig bent. Bij jou ligt het in ieder geval niet aan je toetsenbord. Sommige zaken zijn een simpel feit.

          2. De seijs

            Lees je bericht maar weer even hier boven. En voordat je iets verstuurd eerst je bericht even na lezen dan zie je je eigen fouten. (is een tip van mij:-).

          3. In memory of J.C.

            Zo voorspelbaar. Thanks, mijn avond is weer goed. Enne ….. mijn “ligt” klopt wel, “licht” is errug fout.

          4. In memory of J.C.

            Enne ….. dat bedoel ik met het niet in staat zijn begrijpend te kunnen schrijven. Simpel. Goedenavond en slaap lekker.

Comments are closed.