‘Ajax en Club Brugge akkoord over transfer Van Rhijn; Ajax bedingt 1,3 miljoen en doorverkooppercentage’

0706vanrhijn

Ajax is met Club Brugge een transfersom van 1,3 miljoen euro overeengekomen voor de overgang van Ricardo van Rhijn, zo meldt De Telegraaf. Daarnaast zou de club nog een doorverkooppercentage van 20% hebben bedongen voor een eventuele volgende transfer van de rechtsback. Van Rhijn onderhandelt vandaag met de Belgische club over zijn persoonlijke voorwaarden.

Van Rhijn schermt ook met interesse uit de Duitse subtop, maar voorlopig focust hij zich op Club Brugge. Van Rhijn bleef zaterdag al uit voorzorg aan de kant tijdens het oefenduel van Ajax met FC Liefering. Vanavond tegen AFC is hij er dus ook niet bij.

Bron: De Telegraaf

Related posts

49 Comments

          1. Starke

            Ik hoop het voor hem. Ik Gun iedereen het beste. Kwam er bij ajax gewoon niet meer uit.

          2. jood84

            misschien heeft die een nieuwe prikkel nodig Starke. Maar ik gun hem net als denk ik iedereen het beste

        1. BobbyHaarms

          Eens Starke. Aanvallend niet eens zo heel slecht maar verdedigend vond ik hem nou niet bepaald een topper. Is de laatste jaren iig niet beter geworden helaas. Maar ik gun hem deze transfer van harte hoor, zeurde nooit en stond altijd klaar wanneer Ajax hem nodig had…klasse!

    1. De seijs

      Bedankt voor je inzet. Jammer dat je het niet redden. Maar je krijgt nog een kans pak hem en kom terug op je niveau van een paar jaar geleden. Succes daar man.

      1. Litmanen

        Gek toch, dat doorverkooppercentage. Zouden ze bang zijn dat ze misschien toch per ongeluk de verkeerde back in de aanbieding hebben gedaan?
        Lach me rot alstie straks voor een vermogen naar een topclub gaat.

        1. AFCA my World

          Zo heel raar is het niet hoor, brugge wilde niet teveel betalen terwijl een kans is dat hij vrij veel speelt,als hij daarbij zijn goede niveau haalt gaat zijn transferwaarde omhoog, en dan kun je bij doorverkoop nog een graantje meepikken !

  1. Charka53

    Fijn voor Ricardo kan hij toch weer gaan spelen en daar heeft hij recht op.

  2. Teuntje

    Ricardo, succes man bij onze Zuiderburen!
    Je hebt mooie dingen laten zien, waarvoor dank!

  3. Geroldkohlen

    ben echt blij voor hem dat hij ergens aan de bak komt, hopelijk vind hij zijn vorm weer terug! succes ricardo en bedankt voor alles!

  4. Amoebe

    Een paar jaar geleden toch echt beschouwt als een talent en nu toch een beetje via de achterdeur weg!

  5. vak411

    Mooi, die gozer verdiend 900 duizend per jaar. Alle middelmaat weg. Bedankt voor je topwedstijden, vooral die tegen AZ en de kakkerlakken. Altijd Ajacied‼️



  6. EugAjax

    Veel succes Ricardo en bedankt voor vele mooie momenten. Hoogtepunt Feyenoord – Ajax 0-1 vrije trap van………..mooi man. Ook compliment aan Ajax gewoon uit respect niet te moeilijk doen met afkoopsom en ook goed doorverkoop percentage afgesproken. Iedereen gelukkig we blijven je volgen

  7. Rinus

    Toch jammer, goede stand-in, maar ja dat is natuurlijk niet ideaal voor hem, netjes opgelost

  8. KBouter

    Hij kwam als vervanger van een rechtsback…waar ik ook totaal niets mee heb, vd Wiel, in begin had ik er goede hoop van, maar na mate kwam ook zijn beperkingen schrijnend zichtbaar naar voren. Desalnietemin wens ik hem veel succes bij zijn nieuwe club.

  9. Gert Ajax

    Vond hem altijd beter dam vd wiel.
    Wens je veel suc6 daar kerel.
    Niet teveel vlaamse friet eten?

  10. Mijn Club

    1,3 mln, is het summersale of zo?
    Diverse nobody’s in Engeland gaan voor 20 mln van de hand en het koopjesparadijs NL holt steeds verder uit met uitverkoopbedragen. Tja, we doen het ons zelf ook aan toch?

    1. In memory of J.C.

      Ajb niet meegaan in de gekte. Het hele voetbal wordt kapot gemaakt. Nog even en iedereen voetbalt in China.

      1. ajaxhoger

        Word niet , dat is allang naar zijn kloten gegaan , vele jaren geleden al , dat bosman arrest heeft niet veel goeds gebracht .
        Zo lang er geen regels komen gezien het aantal buitluimers in je ploeg , maximaal 5 bij wijze van , dan word het steeds erger , je ziet het in de landen teams , als maar kopen kopen en nog een kopen , hele elftallen van buitenluimers , zonder hun eigen jeugd te gebruiken , het geld regeerd .

        1. ajaxhoger

          Ik bedoel met de landeteams , dat ze niks fansoenlijks meer op kunnen stellen door dat kopen allemaal , bij ons is het nu net een kleuterklas .

  11. -buitenkantje rechts-

    In potentie de beste back van ajax.. In een systeem met ppkomende backs kan je hem het best gebruiken. Hij heeft alleen verdedigend steken laten vallen.. Geeft de tegenstander te veel ruimte.. Niet fel genoeg zoals Tete. Als ik Bosz was met het systeem dat hij wil spelen was ik voor deze transfer gaan liggen!

Comments are closed.