‘Van Rhijn in onderhandeling met Club Brugge’

0126ajax-heracles_vanrhijn_

Ricardo van Rhijn is volgens De Telegraaf in onderhandeling met Club Brugge. De rechtsback van Ajax gaat volgens de krant deze maandagmiddag zelf aan de tafel met de Belgische topclub om over zijn persoonlijke voorwaarden te praten.

Bij Brugge moet Van Rhijn de opvolger worden van Thomas Meunier, die nog tijdens het EK in Frankrijk een contract tekende tot de zomer van 2020 bij Paris Saint-Germain. Bij de kampioen van België spelen ook voormalig Ajacied Stefano Denswil en Ruud Vormer.

Bron: De Telegraaf

Related posts

34 Comments

    1. jood84

     we kunnen we altijd kijken naar wat iemand fout doet, maar hij heeft zeker ook goede dingen gedaan HURBIE

   1. ajacied078

    die belgische topclubs hebben denk ik wel een vergelijkbaar niveau met ajax en psv . moet ze maar zien winnen van anderlecht club b luik enz denk dat een comp met belgie voor ajax en psv zeker niet slecht zou zijn.

    1. jood84

     Belgische clubs spelen wel champions league en waren op het EK. wij hier in Nederland lopen achteruit ipv vooruit

     1. De Ajacied

      Ik gun het hem echt hoor
      Succes en bedankt voor alles,
      Het gaat je goed Ricardo
      ❌❌❌

 1. Litmanen

  Pakken die kans. En dan zo snel mogelijk je vorm weer pakken. Dan pak je ook je plaats in Oranje weer. Je bent niet voor niets twee jaar lang onomstreden de beste rechtsback van Nederland geweest.

 2. KBouter

  Dan pak je je plaats in Oranje weer?? Volgens mij lopen daar wel betere op die positie rond, kijk alleen eens bij onze club!!

  1. Litmanen

   Wie dan? Tikkieterugtete? Kijk even serieus hoeveel gevaar er van de linkerkant komt en dan van de rechterkant. Alleen maar omdat we aan de ene kant een echte Ajaxback hebben en aan de andere kant een simpele, sobere maar goede verdediger. Maar bij Ajax is alleen verdedigen voor een back uiteindelijk niet voldoende.

    1. Litmanen

     Laat Tete een corner nemen en hij speelt terug op Cillisen. En dan na een wedstrijd roepen : “die Tete, nooit balverlies!”
     Dan zie ik liever dat samenspel op links waarbij Dijks weleens een bal kwijt raakt of een voorzet bij de tweede cornervlag legt. Ik wil voetbal zien! Geen robots die alleen maar steeds de goede kleur vinden en waarbij ik na een wedstrijd denk “ik ben toch hiervoor geen Ajaxfan geworden 55 jaar geleden?”

     1. In memory of J.C.

      Lichtelijk eenzijdige kijk op het voetbal van Tete zo te lezen. Het begint humoristisch te worden 🙂

     2. Indojood

      Snap wat je wilt zeggen, Litmanen. Maar Van Rhijn voldoet ook niet aan het ideaalbeeld wat jij schetst en kan ook niet verdedigen. Dan maar liever Tete. Over voorzetten gesproken, die van Ricardo verdwenen ook meestal richting tweede ring op weg naar de rollators en kunstgebitten. ?

     3. Litmanen

      Als je een video van zijn hoogtepunten zou zien dan kom je eenhoop goede voorzetten en een paar orachtige doelpunten tegen.
      Verder is Van Rhijn opgeleid in een tijd dat de tegenstanders allemaal met twee spitsen speelden, zeker in Europa. Dat de wedstrijden tegen De Graafschap tegenwoordig belangrijker zijn geworden, daar kan Ricardo niets aan doen. In Nederland wordt nog redelijk vaak 3-4-3 gespeeld en dus heb je minimaal drie verdedigers nodig, ook aan de zijkant. Alleen, vroeger boeide dat allemaal niet want Ajax was als team gewoon veel sterker.

      Het is te gek voor woorden dat spelers als vdHoorn, Tete en Klaassen tot de betere spelers hoorden vorig jaar. In mijn ogen harde werkers, met een gebrek aan talent. Klaassen aanvoerder, Ajax onwaardig. Schone of Veltman, dat zijn aanvoerders.

     4. In memory of J.C.

      Vd Hoorn hoorde niet tot de betere spelers. Het was een speler die naar zijn mogelijkheden speelde met een flinke dosis inzet. Klaassen Ajax onwaardig ……. weet ik ff niks op te zeggen 🙂

 3. In memory of J.C.

  Altijd makkelijk om iemand in je team te hebben die je kan vertellen welke kant je op moet spelen.

  1. BobbyHaarms

   Misschien herpakt ie zich wel bij Brugge.Van Rhijn zeurde nooit in het openbaar en verdient daardoor in mijn ogen een mooiere club dan bv die flapdrol Boilesen. Ricardo, het is je gegund jongen…succes!

 4. a.p.

  succes Ricardo Club Brugge is een prima club en Belgie heeft een prima competitie

  1. HURBIE

   Zie het voor hem als een vooruitgang
   Helaas weer een speler met ervaring weg TRIEST

 5. Niels1983

  Het is hem gegund heb ricardo nooit zien klagen op de bank goed voorbeeld hoe een prof moet zijn

Comments are closed.