‘Koeman wil Milik naar Everton halen’

0403ajax-pec_milik_younes

Ronald Koeman overweegt een poging te wagen om Arek Milik naar Everton te halen, zo weet althans het regionale Engelse medium Liverpool Echo te melden. Eigenlijk hoopte Koeman Graziano Pelle van zijn voormalige club Southampton te strikken, maar Everton haakte af toen vanuit China er een veel betere aanbieding volgde voor Pelle.

Everton volgt volgens de Engelsen Milik al geruime tijd, maar Koeman zou nog geen definitieve beslissing hebben genomen of hij definitief voor de Pool wil gaan. De spits van Ajax heeft diverse andere opties. Zo sprak hij al met Napoli en zou hij volgens de berichten in Italiaanse media die club begin deze week uitsluitsel geven.

Bron: Liverpool Echo

Related posts

47 Comments

 1. De seijs

  Nou er gaat misschien nu snel duidelijkheid komen omtrent Milik. Hoop op Veel geld dan kunnen wij ook eens wat gaan doen .

  1. BobbyHaarms

   Al krijgen ze 50 miljoen dan nog zal er maar een schijntje van dat bedragen geïnvesteerd worden vrees ik. Nu Huntelaar definitief niet komt zeg ik: alles doen om Milik te behouden!

   1. Litmanen

    Gaat niet lukken Bobby, maar we de hoofdprijs vragen.
    Verder vraag ik me af of Bosz zich heeft getealiseerd dat hij met een selectie is gaan werken waarvan er straks zomaar vier of vijf weg zijn. En dan heb ik het niet over spelers die Ajax zelf al kwijt wil.

    1. Indojood

     Denk niet dat dat invloed heeft. Trainer van Ajax is het hoogst haalbare in NL voor trainers Dat laat je gewoon niet lopen..

   1. De Ajacied

    Minimaal 30 miljoen en anders moet je hem echt behouden,
    Wordt een hele grote die Milik,
    ❌❌❌

    1. In memory of J.C.

     Als het geen 30 miljoen is maar stel 10 miljoen met een salaris voor Milik van 2,5 miljoen. Wat voor salaris geven wij dan aan Milik zodat hij niet vertrekt? Arbitragezaak mbt verhinderen van verbeteren positie is zo gemaakt hoor.

     1. HURBIE

      Of gaat Marc Overmars mee naar Everton
      Gaat hij de spelers die hij naar AJAX zou halen bij Everton halen
      Hij heeft nog steeds niet zijn contract verlengd

 2. dioajax

  Milik gaat weg anders had hij wel een reactie gegeven als klaasen dat hij blijft…ben heel teleurgesteld omdat hij een goeie spits is…hoop tenminste dat ajax een back up plan heeft om milik te vervangen met een goeie spits…

  1. BobbyHaarms

   Hoop ik ook dioajax, anders moeten we het doen met Casierra en Zivkovic en dan maar hopen op het beste. Maar dat risico moet je als topclub niet willen nemen..

   1. dioajax

    ja bobby met je eens alleen als zivkovic blijft…hoop niet dat hij ook weg gaat naar italie…

  2. Indojood

   Ajax ging vol voor KJH maar die komt dus niet. Hoop en verwacht dat ze nu druk bezig zijn met plan B maar iedereen moet zich eens realiseren dat zoiets niet in een dag geregeld is.

 3. ferike

  Zou geen slimme zet zijn: milik verkopen, dat kost je 20 tot 30 doelpunten het aankomend sezizoen. Daarnaast moet je maar hopen dat een eventuele vervanger er gelui staat. Als we naar het verleden kijken, valt het niet mee om bij ajax in de spits te spelen. Hij heeft een contract, dat nog doorloopt: NIET verkopen dus‼️

  1. 11Younes11

   Dat roep ik ook al tijden. Hij mag weg bij Wolfsburg, heeft zowel Eredivisie als Europese ervaring en heeft een goede leeftijd om onze jonkies te helpen. Ik ben alleen bang dat de derde aankoop nog geen spits zal zijn. Aangezien ze die pas willen/kunnen halen als Milik verkocht is.

   1. 11Younes11

    Helemaal niet zo gek, als je ziet dat Janssen 20 miljoen heeft gekost. Milik heeft zich al bewezen bij een TOPclub (ipv az) en heeft er net een EK opzitten.

    1. In memory of J.C.

     Zo bijzonder top was Ajax ook niet hoor. We hebben de naam maar we steken er toch echt niet met kop en schouders bovenuit. In Europa al helemaal niet maar zelfs in de competitie is het harken.

     1. Indojood

      Maar in alle eerlijkheid, het hele EK was qua voetbal niet om aan te zien. Iedereen zal zich IJsland, Wales en de beide Ierlanden herinneren, en dan vanwege de supporters. Voor de rest was het afbraakvoetbal.

  1. Geroldkohlen

   hahaha welke spelers van 010 zou hij moeten halen die zijn nog geen stuiver waard!

 4. Indojood

  Whatever. Het ging er mij om dat Koeman geen spelers bij 010 zou weghalen. Het doet er verder niet toe.

  1. Velibor

   Heb ik wat gemist of wat,heeft koeman een hekel dan aan ajax want hij is toch met ajax ook kampioen geweest?

    1. HURBIE

     Ja dat is zo ,maar dat kwam alleen maar dat hij goeie spelers had
     Toen waren ze bij AJAX nog niet zo gierig

     1. Indojood

      Goed opleiden en gerichte aankopen. Met Zlatan is toen een risico genomen voor € 9 miljoen. Onze Adriaanse liep het totaal niet Halverwege kwam Ronald en langzaamaan ging het een stuk beter. Haalde Sneijder bij het eerste. Er werd leuk gevoetbald met Sneijder, VdV, Nigel en Andy. Die gemiste halve finale CL denk ik nog vaak aan. Koeman is gewoon een prima trainer.

 5. Niels1983

  Milik behouden als de transfer bedragen echt hoog worden de helft van uhet geld gebruiken voor een ervaren spits

 6. KBouter

  Als Kopman al een hekel aan Ajax had, komt dat vast omdat vGaal vaak gelinkt word aan Ajax. Aan het Ajax van Johan Cruijff heeft hij echt geen hekel aan.

Comments are closed.