Fotoverslag Open Training

0711opentaining-mateocassierra

Ajax hield vandaag een open training en dat zorgde ervoor dat er veel supporters naar de Toekomst waren gekomen om de selectie onder leiding van Peter Bosz aan het werk te zien. De enige spelers van de selectie die maandag niet meededen waren Arek Milik (rust na EK), Abdelhak Nouri (jeugd EK) en Davinson Sánchez (Copa Libertadores). Na afloop van de training was er natuurlijk voldoende tijd voor handtekeningen en foto’s en keerden de supporters weer huiswaarts. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques aanwezig voor wat mooie plaatjes.

App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

0711opentraining-peterbosz

Bosz geeft tekst en uitleg

0711opentraining_cassierra

Cassierra is eindelijk in Amsterdam

0711opentraining-nemanja_gudelj

Nemanja Gudelj

0711opentraining-schone-younes

0711opentraining-cerny-deligt

Cerny en De Ligt

0711opentraining-cassierra

0711opentraining-tete-dolberg

Ook Dolberg is aanwezig

0711opentraining-cillessen

En Jasper ook nog steeds

0711opentraining-riedewald-bazoer

Riedewald legt het uit

0711opentraining-staf

0711opentraining-schone

Huh een Viking 🙂

0711opentraining-vanrhijn

Van Rhijn (nog) aanwezig

0711opentraining-uitlopen

Een uitlooprondje

-711opentraining-handtekeningen

En natuurlijk tijd voor krabbels en selfies

0711opentraining-jaspercillessen

0711opentraining-gudelj

Klik HIER voor nog meer foto’s van de Open Training

Related posts

35 Comments

      1. BobbyHaarms

        Ik helaas ook niet. Moet wel zeggen dat ik niet kan wachten tot de competitie eindelijk weer begint!

    1. De seijs

      Laat ajax zich eerst maar bewijzen op de transfermarkt . Als het de moeite waard is zal ik zeker gaan kijken. Eerder niet.

      1. Geroldkohlen

        dat vind ik ook weer tekort door de bocht seijs! ook al komt er niks meer bij ,dan zou ook ik erg teleurgesteld zijn, en houd ik mijn hart vast. maar het blijft ons ajax en zal er altijd voor mijn clubbie zijn! ik wil ook graag dat er nog 1 of 2 goede aanwinsten komen, (ik denk iedereen wel) maar als je zegt ik kom pas kijken als ajax zich bewijst op de transfermarkt, dan kan je beter supporter worden van een andere club.

        1. In memory of J.C.

          Stoeltje voor komend seizoen is gereserveerd en zal zeker bezet worden

        2. De seijs

          Geroldkohlen ik vind dat als er weer niets spectaculairs gebeurt op de transfermarkt bij onze club ajax. Dat we dan weer bekloot worden Door het bestuur. 100 miljoen op de bank en we worden altijd op het einde van het seizoen warm gemaakt op toch maar optijd je seizoenskaart te verlengen want ja volgend seizoen gaat het dan toch echt gebeuren zegt men dan. En op het eind van het liedje zijn de beteren spelers weg en moeten we het weer met de jeugd doen want ja iedereen de toppers (kanonnen ) zijn bij andere clubs onder contract die konden of wilden niet wachten. En wij de echte supporters zijn dan weer genaaid of zijn dan weer de lul. Duren kaarten en het voetbal is niet aan te gluren. Nee dan wacht ik liever even. Laat ajax zich eerst maar eens bewijzen naar de echte supporters toe. En anders vindt ik Geroldkohlen moet iedereen als ze het met mij eens zijn maar eens niet naar ajax gaan. Ik vind laat het bestuur het maar eens voelen. Een leeg stadion een paar thuis wedstrijden lang misschien worden ze dan eens wakker daar en gaat er wel eens iets gebeuren want zo als het de laatste jaren gaat kan gewoon in mijn ogen niet. En ja je kan ook met een capuchon op het trainingsveld gaan staan maar de spelers kunnen hier niets aan doen ik ga ervanuit dat zij het shirt met eer dragen. Dus Geroldkohlen niks kort Door de bocht van mijn kant! En ook zeker geen andere club van mij! Het enigste wat ik wil is een goed ajax Dat op alle fronten heel lang mee doet. De Seijs.

          1. -buitenkantje rechts-

            Ik las dat Ajax nog deze week een speler gaat asntrekken.. Ben benieuwd. Anders moeten we het toch met deze spelers doen de seijs.. Echte kanonnen kunnen we niet betalen if komen niet in de eredivisie spelen.. Daar moeten we ons gewoon bij neerleggen.. We moeten hopen op buitenkansjes en doorbrekend talent.. Maar bv een Ziyech moet toch te halen zijn!

          2. De seijs

            -buitenkansje rechts- 100 miljoen op de bank ik denk dat ajax echt wel wat meer kan doen. Voor echte toppers gemiddeld 2 per seizoen in de selectie 30 + bv. Moet echt wel wat ruimte zijn als je daar cl mee haalt is het win win . Beetje creatief zijn en willen moet het echt wel mogelijk zijn. Ze kunnen het ook eens 2/3 jaar proberen. Wie niet waagt die niet wint.

          3. BobbyHaarms

            Dan hadden ze toch allang een poging moeten wagen om Ziyech binnen te hengelen? Ben het wel met de Seijs eens dat je elk jaar gefopt wordt in dat opzicht. Ook wat betreft die kanonnen..zeg dan gewoon niks ipv je supporters gek te maken en daardoor toch maar weer een dure seizoenskaart aan te schaffen waar we het hele jaar hard voor werken…wees realistisch en kom niet met beloftes die je niet waar kan (of wil) maken.

          4. In memory of J.C.

            Zolang Engeland, Spanje en Italie en nu ook China de markt blijven verzieken met het betalen van belachelijke salarissen en transfersommen kunnen we het gewoon schudden. De spelers die wij willen hebben komen dan gewoon niet. De competitie maakt blijkbaar niet eens zoveel uit maar puur het geld, zie Pelle met zijn vertrek naar China. Uit beeld, ook vast uit het nationale elftal en spelen tegen Chinese onbekende provincieclubjes. Geen CL of wat dan ook maar wel een salaris van 40 miljoen. In de meeste gevallen kan het bestuur er dus zelfs niets aan doen. Die 100 miljoen op de bank zijn in dat opzicht peanuts. Moeten we dan mee in de gekte en spelers op 3, 4 of 5 miljoen salaris betalen? Ajb niet. Het zijn bedragen die gewoonweg belachelijk zijn. Dus we moeten het inderdaad voor 90% van de jeugd hebben waarschijnlijk. Nu met een nieuwe trainer ben ik erg nieuwsgierig hoe hij het gaat aanpakken. Hiervoor het ik mijn seizoenskaart verlengd en geef ik hem vanaf mijn stoeltje alle steun. Om Ajax nu te laten vallen door de idioterie in andere landen gaat mij veel te ver.

          5. Indojood

            Vorig seizoen sloeg je een compleet andere toon aan. Ziggo=Ajax, felicitaties voor het bestuur toen A1 kampioen werd. Nu is alles fout aan Ajax. Wat heeft jouw mening zo radicaal doen veranderen in een tijdsbestek van pak ‘m beet 1,5 maand?

          6. De seijs

            Ziggo is voor mij ajax ze betalen het meeste sponsor geld. Dat vind ik dus top. En als ik het ajax bestuur feliciteer dan is dat dan voor die prestatie. Ik zeg niet dat nu alles fout is wat er nu gebeurt. Je moet niet mijn worden verdraaien indojood. En mijn mening is niet radicaal verandert zeker niet. Dat zeg ik nergens. Alles staat opzich Wanneer het goed is in mijn ogen zal ik dat melden en Wanneer iets niet goed gaat zeg ik dat ook .Eerlijk duur het langst. Dus geven en nemen.

          7. Indojood

            De Ziggo opmerking was gewoon een voorbeeld. Dat verhaal met Jong Ajax en de bloedeloze 0-0 als acceptabel beschouwen is er nog zo één. Ik hoor nu gewoon een totaal ander geluid. Prima. Iedereen kan van mening veranderen, ik was gewoon benieuwd hoe dat kwam. Kan het niet echt plaasten omdat er vanuit de organisatie lichte verbeteringen zichtbaar zijn t.a.v. beleid, zeker met de aanstelling van Bosz en de keuze richting aantrekkelijk voetbal en het vrijmaken van geld om de aankoop van Sanchez mogelijk te maken.

            Wat niet veranderd is, zijn je lange tenen. Meteen zo verongelijkt met je “niet mijn woorden verdraaien”. Poe poe, het is allemaal wat.

          8. Indojood

            Ja, dat je lange tenen hebt weet ik. En ik hou er geen rekening mee. Dit is een publiek forum. Als ik je virtueel op je tenen wil trappen, dan doe ik dat gewoon. Mensen die online boos worden over triviale zaken, dat vind ik erg leuk.

          9. De seijs

            Nu zeg jij dat ik lange tenen heb. Weer een foute constatering. Jouw worden zijn de mijne niet. Kan je dat begrijpen? indojood!

  1. Mauheb

    Helemaal mee eens De Seijs, we laten ons al jaren piepelen! En idd lekker gemaakt worden voor het volgende seizoen, om maar weer een seizoenkaart te kopen, en dan voetbal, (of hie je het ook mag noemen?) van een bedenkelijk niveau te aanschouwen.
    Ajax is ajax niet meer, de club zit te diep in mn hart, en doet het gewoon pijn, om “mijn” club zover te zien af zakken! Daarom na 35jaar, sla ik komend seizoen over!
    Wat het ook mag gaan worden, Succes Peter (ook al niet mijn keuze)

    1. -buitenkantje rechts-

      Laten we deze selectie en trainer even de kans geven.. Ben prrsoonlijk erg benieuwd naar onze Columbianen.. En natuurlijk nasr de nieuwe aanwinst die deze week nog wordt binnengehengeld..

  2. In memory of J.C.

    Iedereen schreeuwt om Ziyech. Ik denk echter dat dat helemaal geen Ajax speler is. Dit is een speler waarbij een team in dienst van hem moet voetballen. Zelfs Johan zorgde er in zijn tijd voor dat iedereen bezig was en dat er sprake was van een collectief op het veld. Dat zie ik bij Ziyech niet gebeuren. Het is een hele goede voetballer ……. maar niet voor Ajax denk ik.

Comments are closed.