Belangrijke info voor bezoekers AFC – Ajax!

0711afc-ajax_logo

Ajax speelt dinsdagavond (morgen) om 19:00uur de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. tegenstander zijn de Amsterdamse amateurs van AFC. Voor wie naar de wedstrijd toe gaat volgt hier belangrijke informatie.

AFC raadt sterk aan om met het openbaar vervoer (station Amsterdam Zuid) te komen. Of per fiets/scooter. De auto wordt afgeraden. Er zijn slechts zeer beperkte parkeerplaatsen.

Het is zinloos om zonder kaartje af te reizen naar sportpark Goed Genoeg. De wedstrijd tussen de club uit de Tweede Divisie en de recordkampioen van Nederland is uitverkocht! En het was toch al niet de bedoeling om kaartjes te verkopen aan de deur.

De ingang van het Sportpark is vernieuwd, De nieuwe entree ligt naast het parkeerterrein. Als gevolg van werkzaamheden is de oude ingang onbereikbaar. Consumpties reken je af met munten en op twee gereserveerde vakken na, is iedereen vrij om te staan of zitten waar hij wil.

Er geldt tenslotte nog een verzoek om het veld niet te betreden. Niet vooraf, niet tijdens en niet als de wedstrijd erop zit. Aan de handtekeningenjagers is gedacht. De Ajacieden komen nadat zij omgekleed zijn terug om krabbels te zetten en selfies met je te maken.

Meer info: AFC

Related posts

10 Comments

  1. BobbyHaarms

    Revanche voor Oostenrijk graag! En vertrouwen tanken voor de voorronde CL..

Comments are closed.