‘Zivkovic kan vertrekken naar Italiaanse Serie A club Bologna’

0908zivkovic

Richairo Zivkovic heeft de kans om Ajax te verlaten voor de Italiaanse Serie A, zo melden Italiaanse media. Volgens Sky Italia is de 19-jarige spits op de radar verschenen van Bologna.

Zivkovic heeft sinds zijn komst naar Ajax niet kunnen overtuigen. De spits werd verhuurd of speelde zijn wedstrijdjes bij Jong Ajax in de Jupiler league. Ook komend seizoen hoeft Zivkovic niet te rekenen op een basisplaats. Arek Milik staat hoger in de pikorde en wanneer Milik vertrekt is Ajax van plan om een vervanger te halen. Bovendien legde Ajax deze zomer de Columbiaanse spits Mateo Casierra vast.

Bij Bologna hoeft Zivkovic ook geen gespreidt bedje te verwachten want de club wil hem laten concurreren met Mattia Destro. De nummer veertien van het voorbije Serie A-seizoen verwacht Amadou Diawara te verkopen en heeft daarna flink wat geld te besteden.

Bron: Sky Italia

Related posts

40 Comments

    1. De seijs

      Zivkovic gaat het ook dit seizoen niet redden in het eerste. Ik denk dat we het daar wel over eens zijn hier. Het is nu nog niet die topper die ajax opeen hoger niveau brengt. Deze jongen moet als hij zelf wil, rustig gebracht worden. Maar dat is aan hem. En naar Italië? Dan zien we hem nooit meer,zo gek zal hij toch niet zijn?

      1. woody79

        eerst maar eens afwachten hoe aanvallend bosz wil gaan spelen voordat hij alweer afgeschreven wordt

    2. AFCA my World

      Hopelijk is hij slim genoeg om te blijven,hij gaat zeker in het begin van de competitie veel speeltijd krijgen denk ik, ga je kans pakken !

        1. De Ajacied

          Idd blijf nog bij de mooiste club en snoer alle critisi de mond, door een fantastisch seizoen te draaien,
          Succes Zivko
          ❌❌❌

  1. Duif

    Ik vind dat deze jongen gewoon bij Ajax moet blijven ! En Ajax geef deze jongen vertrouwen !

    1. Jari86

      Als Zivkovic echt zo goed is, dan laat Ajax hem echt niet gaan. Ik vetrouw op de visie van het Technisch Hart.

  2. Jari86

    De houding van Zivkovic deze transferperiode, zal laten zien of hij een echte topspits kan worden of dat hij zo een ‘slechte houding’ geval wordt. Potentiele wereldtop of middelmatige flop?

    1. HURBIE

      We hebben eigenlijk niet echt een oordeel over deze jongen omdat we hem zo weinig hebben zien spelen
      Weet alleen dat hij bij Groningen een topspits is geweest

  3. Mooi

    Hij is twee jaar gewoon door Ajax vernederd en ze hebben hem links laten liggen.hij heeft gewoon wel goede kwaliteiten en nog erg jong en waar haal je nog spitsen vandaan.

  4. Amoebe

    Ik vrees dat hij nooit constant kan zijn in zijn prestaties en inzet!

    Het lijkt mij een mooi weer voetballer….en als ik naar buiten kijk ?

  5. Geenemotie

    Voorlopig heeft hij niets laten zien. Ik twijfel niet aan zijn capaciteiten maar wel aan zijn instelling. Daarmee geen top wanneer hij dat niet inziet. Dan liever weg. Zou jamner zijn dan komt hij niet verder nl.

  6. Indojood

    Als het onder Bosz niet lukt dan is het voorbij. Laatste kans grijpen, Zivkovic. Bij Bologna verdwijn je zeker in de vergetelheid.

    1. BobbyHaarms

      Mee eens Indojood, als hij het nu niet laat zien is het klaar bij Ajax. Kan ie beter weer terug naar Groningen om zijn wonden te likken.

    1. ajaxhoger

      Dit is schijnbaar het niveau geworden van ajax zodat ze alles goed vinden , alleen winnen we niks meer .

  7. -buitenkantje rechts-

    Zivco naar Bologna is een gegarandeerde plek op bank of tribune.. Pak je kans nu! Milik gaat weg.. Cassierra moet nog wennen.. Dolberg nig te jong.. Je hebt hier de grootste kans om te spelen..

  8. huub

    Waarom zullen we hem moeten houden!! Laat gaan die aap! Heeft niks laten zien en altijd dwars, een beetje opgefokt menneke!

    1. ajacied078

      dat is nu net waar het bij de rest aan schort die opgefokt heid en vechten voor de bal en ajax. tegen dat oostenrijkse amateur clubje ze moeten zich schamen

    2. woody79

      je weet niet wat bosz wil. en als ie er 2 intrapt is het in 1x weer de topspits. op de training heeft ie het goed gedaan. kwartje gevallen bij hem?

  9. Dagrump

    Als ie verstandig blijft ie nog een jaarte of 2. Anders ben ik bang voor zijn carriere

  10. Vakje129

    Laat hem eerst maar hier zich bewijzen hij is nog jong en hij heeft het inzich en Meneer BOS moet hem ook een kans geven

  11. Yarive

    Hoop dat hij blijft en dat Bosz hem bij ruime voorsprong hem laat spelen. Talent zit zeker in hem, maar het moet er nog wel even uit getrokken worden.

  12. Royb020

    Veelste jong als ie gaat!! Hij moet even wat volwassender worden!! En ze koppie er bij houden! En gewoon ze kans pakken bij ajax!!

  13. Rinus

    We hebben allemaal een mening over zijn mentaliteit, instelling enzo, maar feit blijft dat hij geen serieuze kans heeft gehad! Waarom kan hij net als Milik niet het vertrouwen krijgen en hem 10+ wedstrijden laten staan, ik denk dat hij beter is dan Milik

  14. AFCA my World

    Je wilt toch geen degradratievoetbal spelen in italie terwijl je in nederland voor de titel kan gaan en nog veel beter kan worden !

  15. PvL020

    Hij kan ook blijven en eens laten zien wat hij kan. Want dat hij het kan ben ik van overtuigd

Comments are closed.