Ajax doet bod op Razvan Marin van Viitorul

0510ajaxa1-psva1_overmars_swart

Ajax heeft een bod van twee miljoen euro uitgebracht op Razvan Marin, de twintigjarige middenvelder van Viiturol. Ook AS Roma en Steaua Boekarest zijn in hem geïnteresseerd zo schrijft Sports Gazette. Razvan Marin scoorde afgelopen seizoen drie maal en gaf vier assists in achtentwintig wedstrijden. De clausules die aan de verkoop van Marin hangen, zoals een percentage van een toekomstige verkoop, maken Ajax wat terughoudend en daarom lijkt het dat AS Roma meer kans maakt op een deal.

Related posts

82 Comments

    1. De seijs

      Dat aankoopbeleid van ajax daar is geen touw aan vast te knopen. wat moeten we daar nou mee? Een echte spits hebben we nodig.

        1. Indojood

          Genoeg spelers voor op het middenveld, te weinig creativiteit en routine. Hoop dat Nouri snel aanhaakt en een type Poulsen bijkomt. Ken deze speler voor de rest niet.

      1. Mooi

        Maar je ziet toch op de foto de heren zitten met hun armen over elkaar en wachten al ,en dat gaat maar door zucht

        1. Charka53

          Ik dacht dat jij het misschien zou weten ik in ieder geval niet.
          Het zou gissen worden .

      1. Litmanen

        OFF TOPIC: zijn er meer mensen die op hun lpad problemen hebben met de app?
        En dat sinds gisteren of eergisteren?

        1. AFCA my World

          Ja echt heel veel kom er vaak niet in of word er weer uitgegooid !!!

          1. HURBIE

            Nooit van gehoord dus zal ook wel niks zijn
            Dit hebben we ook in de jeugd en misschien nog wel beter

  1. Indojood

    Toppers en kanonnen komen niet. Moeilijk te bevatten voor veel mensen hier maar we moeten het hebben van koopjes zoals Milik en Younes en hopen dat het goed uitpakt.

    1. BobbyHaarms

      Dat dit het beleid is valt (zij het echt zeer, zeer moeilijk) te accepteren Indojood, maar dan moeten ze bij Ajax niet zeggen dat ze kanonnen of wat voor benaming dan ook willen halen omdat het zo niet langer kan en ze terug willen naar de Europese (sub)top. Zeg dan gewoon tegen je supporters: Sorry jongens, maar we proberen het met afdankertjes of mogelijke talenten voor een prikkie en zien wel waar het schip strandt. De kans dat je dan ooit nog Europees een beetje aan kan sluiten is dan nagenoeg uitgesloten.

      1. Indojood

        De uitspraak “kanonnen” is een eigen leven gaan leiden. Leuk om dat in den treure te blijven roepen maar we schieten er niets mee op. Wij betichten Ajax van inactiviteit terwijl het best kan zijn dat ze nu druk bezig zijn met een alternatief voor het mislopen van KJH. Denken we werkelijk dat Ajax nu aan het nietsdoen is? Het is nu 9 juli, we verwachten dat Ajax nu al de selectie rond heeft terwijl iedereen weet dat de transferperiode tot 1 september duurt en dat deze wordt gedicteerd door spelers en zaakwaarnemers. Deze mensen hebben geen boodschap aan voorrondes CL, etc. Nu was er ook nog een EK waardoor de situatie Milik langere tijd onduidelijk blijft. Ik wil alleen maar zeggen dat clubs als Ajax niet zoveel te willen hebben. Kijk maar naar KJH, Ajax was al een tijdje bezig maar hij wachtte rustig de ontwikkelingen af bij Schalke. Als club zit je gewoon in de wachtrij. Frustrerend maar we kunnen er niets aan doen.

        Overigens ben ik van mening dat er erg paniekerig wordt gedaan. Met de huidige selectie moet Ajax kampioen kunnen worden maar ik heb al gelezen dat als er geen nieuwe spits komt, het kampioenschap verloren is.

        Vooralsnog ben ik meer benieuwd naar de speelstijl onder Bosz dan me druk maken om kanonnen en toppers die toch niet komen.

        1. BobbyHaarms

          Daar ben ik ook zeer benieuwd naar Indojood, en wat dat betreft heb ik er zeker vertrouwen in hoe Bosz dit gaat aanpakken. Dat deze selectie kampioenswaardig is betwijfel ik echter. Wat als Milik alsnog vertrekt? Wie geeft ons de garantie dat Cassierra en/of Zivkovic (of een eventuele aankoop) het niveau aankunnen? Tevens spelen we over slechts 3 weken al Europees, en mijn inziens is die tijd te kort om 1 of meerdere aankopen in te passen in het team waardoor je kans op Europees succes (CL plaatsing) klein is en blijft, dat hebben de afgelopen seizoenen wel aangetoond. Het beste zou zijn om het team aan te vullen met 2 routiniers.

          Ben het volledig met je eens dat de spelers en zaakwaarnemers het voor het zeggen hebben, waardoor Ajax jaarlijks in een soort van spagaat belandt en de kans op Europees succes elk jaar minder wordt. Simpelweg omdat de selectie jaarlijks van zijn beste spelers beroofd wordt en wat ervoor terugkomt meestal kwalitatief minder is..

          1. BobbyHaarms

            Wat die transferperiode betreft is het eigenlijk van de zotte dat die duurt tot 1 september. Onvoorstelbaar dat men nog spelers bij je weg kan plukken terwijl je al volop met je competitie bezig bent..

          2. Indojood

            Niemand geeft je de garantie maar vorig jaar was er al gebrek aan ervaring en miste we het kampioenschap door de trainer. Inmiddels zijn spelers als Gudelj, Klaassen ook een jaar verder. Ben het eens met het aanvullen met routiniers. Heb al diverse malen aangegeven aangegeven dat ik graag een type Poulsen erbij zie komen, belangrijker dan een spits in mijn optiek. Het is dus niet zo dat ik dit voor een veredeld Jong Ajax.

        2. Geroldkohlen

          maar Indo dit team is te jong, jonkies maken fouten en kunnen niet 50 wedstrijden in een jaar stabiel spelen ,kijk maar naar bazoer en el ghazi, er moet ervaring in de ploeg komen liefste in elke linie, waar jonkies op kunnen leunen en die de kar kunnen trekken, met dit team heb ook ik er een hard hoofd in dat we kampioen worden of de CL halen, en hoe langer je wacht met spelers halen , hoe moeilijker het word om kwaliteit binnen te halen.

          1. Indojood

            Zie mijn reactie boven aan Bobby. Pleit al een tijdje voor een type Poulsen. Jammer dat daar overheen gelezen wordt.

          2. Geroldkohlen

            had ik niet gelezen had mijn reactie iets eerder geplaatst, maar idd een type poulsen of galasek missen we enorm.

          3. Indojood

            Ja, het aantrekken van Poulsen werd toentertijd ook belachelijk gemaakt door pers en publiek. De beste man had in alle grote competities van Europa gespeeld dus een schat aan ervaring. Ik proef een dergelijke minachting hier ook vaak (bedoel jou niet maar in het algemeen), velen vinden Milik helemaal niks maar hij heeft het prima gedaan en staat er gewoon goed op in Europa, gemankeerd als hij is met alleen zijn linkerbeen. Gezien de huidige situatie hoop ik dat Ajax hem kan behouden. Een eventuele vervanger zal geen topper zijn want als Milik naar Juventus kan dan moeten we niet denken dat er een betere spits daarvoor in de plaats naar Ajax komt. Daarnaast is er ook een belangrijke taak voor de nieuwe trainer om met een aanvallende tactiek vaker in scoringspositie te komen. De middenvelders zullen ook meer moeten scoren. Het kan en mag niet alleen van de spits afhangen.

          4. Geroldkohlen

            zeker waar ik vind ook dat de middenvelders meer moeten en mogen scoren, maar een goed aanspeelpunt voorin die de bal vast kan houden, zorgt er dan ook voor dat de middenvelders kunnen aansluiten , en dus vaker dan in scorings positie zullen komen, maar als je een beetje een ervaren spits hebt zal hij ook scherp zijn voor het doel en het met links of rechts af kunnen maken, niet afhankelijk zijn van een spits die maar 1 been kan gebruiken, en niets te nadelen van Milik hij heeft het fantastisch gedaan ,maar we hebben op dit moment niks aan hem de eerste wedstrijd over 3 weken is hij er niet.
            ik had graag daarom Hunter graag terug gezien maar dat is helaas niet ziet zo en hoop ik dat ajax misschien voor bas dost wil gaan, die is scherp voor het doel en kan een bal vasthouden zodat de middenvelders aan kunnen sluiten, mensen die in het begin vonden dat poulsen niks was hebben geen verstand, hij is iemand die jaren bij liverpool in de basis heeft gestaan ,dan weet je toch dat zo iemand een schat van ervaring en kwaliteit mee brengt, punt alleen is als we te lang wachten met het aantrekken van spelers die we nodig hebben ,dan blijft er niks over om dan te halen, en dan word het weer een moeizaam zwaar seizoen.

          5. Litmanen

            Indojood, je hebt gelijk, maar als je een vermogen kan vangen voor een spits met 1 been…. inpakken en wegwezen. We hebben trouwens toch een jonge spits in Zuid-Amerika gekocht?
            Verder, scorende middenvelders? VdVaart wordt weggehoond, Schone wordt niet serieus genomen. Dat zijn scorende middenvelders met een fantastische traptechniek. Maar ja, Klaassen wordt als een soort wonderboy de leider van het middenveld. Dan moet je wel je verwachtingen bijstelllen. Want Davy is een hele harde werker en daarmee is meteen zijn zwakke plek gevonden. Gebrek aan de basistechniek van een echte Ajax middenvelder.

            Maak Sinkgraven belangrijk en je zult zien dat het rendement veel hoger is dan wat Klaassen kan laten zien. Maar juist de middenvelder met het minste talent van de hele selectie is de belangrijkste man.

            Als Bosz hier echt in gelooft dan gaat het niet goedkomen.

          6. Charka53

            Ik niet hoor Indojood , het zou zeker rust geven als er zo’n type speler bij zou komen.

    2. Velibor

      Ja oke indo maar Razvan Marin? Ik vind hem eigenlijk niet zo balvast als Cilessen….?. Eigenlijk te belachelijk voor woorden om het überhaupt over te hebben!

      1. Indojood

        Geen flauw idee, Velibor. Daarbij iedereen riep vorig jaar ook: “Younes? Wie, wat?” Met aankopen weet je het toch nooit. Zie mijn antwoord aan Bobby. Ben meer benieuwd naar de speelstijl onder Bosz.

        1. MakeOne

          We moeten onze talenten gewoon proberen bijelkaar te houden, jongens als cerny vd beek en nouri…. Daar wil ik wel voor naar het stadion komen.

  2. Rinus

    Iedereen ziet wat we nodig hebben maar telkens weet Ajax ons te verrassen met spelers waar we NU niks aan hebben

    1. woody79

      over een jaar is bazoer niet te houden. klaassen zal ook vertrekken. serero dit jaar. wat blijft er dan aan middenveld over? vooruit denken is regeren, maar er mag nog een mooie spits komen.

    2. Joep

      Kan mij ook niet voorstellen dat deze speler wordt gekocht. We hebben een spits nodig.

    1. -buitenkantje rechts-

      Helemaal eens Gerold.. Snap niet dat daar geen werk van gemaakt wordt.. Echt ern Ajaxspeler vind ik.. Ook iemand die een wedstrijd kan beslissen.. Gaat echt punten pakken voor je team.. En ieder punt is belangrijk hebben we gezien vorig seizoen.. Krijg er nog een knoop van in m’n maag als ik daar aan terug denk

  3. Velibor

    Ja das ook weer waar indojood en als ik eerlijk ben heb ik best wel vertrouwen in Bosz en zen evt speelstijl maar voor de rest…..

    1. 11Younes11

      Ziet er inderdaad goed uit! Is alleen wel het type speler waar we er al een paar van hebben, type Bazoer, Gudelj.

    2. Iamsterdam2015

      Toutube speler dus. Al teveel van gehad in het verlden. Als je van een goeie hoofdklasse voetballer al zijn goeie momenten opneemt vraagt de wereld zich ook af hoe het mogelijk is dat hij niet bij barca speelt..!?!?!? Zo hopeloos

  4. KBouter

    dE kunst is voor Ajax om een goede voetballer te strikken die niet zo voldoet bij zijn huidige club- speelstijl, maar in het Ajax systeem uitstekend uit de voeten blijkt te kunnen. Younes is dan wel geen wereldtopper, maar een betere linksbuiten is niet aanwezig bij Ajax. Younes stond ook niet in de belangstelling van diverse Europese topclubs en de meesten hadden ook op hem commentaar.

    1. -buitenkantje rechts-

      Nog steeds vind ik hem geen topper.. Persoonlijk had ik daar liever Muric of Menig gezien

  5. -buitenkantje rechts-

    Handige technisch begaafde speler die makkelijk een mannetje kan passeren.. Maar zoals al genoemd.. Wéér een middenvelder.. En met 5 goals en 8 assists in 60 wedstrijden vraag ik me af of hij nou toegevoegde waarde heeft.. Haal dan Ziyech!!

    1. -buitenkantje rechts-

      Het”hoog verdedigen” en storen zit er al goed in… Bij de tegenstander..?

  6. Iceman

    Ja begint goed 2 fouten en gelijk 2 doelputen tegen gaat goed en we gaan nog een middevelder halen!!!! Beste Marc wij hebben een verdeger nodig en een echte spits GEEN MIDDEVELDERS die hebben we zat in overvloet.???

    1. BobbyHaarms

      Je snapt niet dat ze dat prachtige logo ooit hebben moeten vervangen voor die vreselijke commerciële kutsmurf met zijn 11 lijntjes. Staat volledig symbool aan het op geld beluste bedrijf Ajax ipv het Ajax van ons vol flair, positieve arrogantie en onoverwinnelijkheid. De club is van het volk, maar die vlieger gaat bij ons allang niet meer op.

  7. Iceman

    Ja zekker mooie logo en app werkt super goed weet iemand de eind stand? Ik ben bij 2-2 weggegaan vandaar.??

  8. Iceman

    Ok laat maar ik leest het net het is 3-4 geworden voor liefering k*t zooi ??

    1. BobbyHaarms

      Liever dat ze nu op hun bek gaan dan als ze straks over een paar weken voor het echie moeten. “Kijk en leer” zou ik tegen die jongens zeggen.

    1. BobbyHaarms

      Liefering ja. Maar dit Ajax verliest echt van iedereen als het tegenzit of als de tegenstander even druk zet..

  9. Iceman

    Ja dat wel BobbyHaarms, ze geven wel heel makelijk de doelpunten weg voor al die 2-0. Dat mag straks in de voorronde CL zekker niet gebeuren anders is het over en sluiten.

  10. dickst14

    Jullie begrijpen het niet. Dit is een perfect begin. Ze hebben een tegenstander uitgezocht uit de Oostenrijkse 2e divisie die Ajax les geeft hoe je vooruit moet vetdedigen. Over deze trainingsopbouw is wasrschijnlijk heel goed over na gedacht.

  11. Indojood

    Prima zo’n uitslag. Heel leerzaam, hoop dat die jonge gasten gaan opstaan. Daar kan Bosz meer mee.

    1. jood84

      klopt Indojood, nu kunnen die jochies zich bewijzen. het heet niet voor niets een oefenwedstrijd.

  12. De seijs

    Ik lees hier ergens iets over Poulsen . Ja dat was een topper ongelooflijk dat die is weggegaan. Zo’n speler heeft ajax nodig. Daar ga je prijzen mee pakken. Maar ja zulke spelers zie je niet meer bij ajax denk ik.

  13. EugAjax

    @ indojood heel goed betoog en in mijn optiek helemaal waar, zonde dat je dan in tweede bericht De Boer schuld geeft van misgelopen kampioenschap, met alle respect maar zelfs zonder trainer moet Ajax kunnen winnen van De Graafschap. Ik ben ervan overtuigd dat je juist dankzij De Boer nog zo lang hebt meegedaan vorig jaar om de titel. De selectie is gemiddeld minder sterk dan iedereen denkt dus vandaar dat De Boer wat zekerheden inbouwden. En dat is wel waar dat heeft het net niet gehaald, maar nu maar naar dit seizoen kijken, eerste wedstrijd FCLiefering (amateurs van RB Salzburg) – Ajax 4-3. Er is nog genoeg werk aan de winkel. Zoals ik al meldde eerst even Bosz zijn gang laten gaan, het gaat veel tijd kosten om deze selectie het moeilijkst denkbare spel te laten spelen dat er is. Maar goed voor de neutrale kijker 7 goals dus we gaan zoals verwacht doelpuntrijke wedstrijden krijgen. Maar als je er 1 meer scoort dan je tegenstander zit je altijd goed dus nog even geduld komt goed. En mbt Marin zeer begaafde nummer 6 en ook creatief dus misschien is dit wel een Ajax voetballer, ook weer even afwachten

    1. Iamsterdam2015

      Die komen niet!!!! Altijd het zelfde met ajax. Waar clubs als az, psv, heerenveen en ja zelfs d laatste jaren groningen goeie spelers weet te strikken blijven wij achter. Ja, mogen het doen met youtube spelers……..

Comments are closed.