Milik mist eerste wedstrijd voorronde CL

0417ajax-utrecht_milik

Het is nog steeds de vraag of Ajax komend seizoen de beschikking heeft over Arek Milik. De Pool staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs en een transfer lijkt dan ook aanstaande. Mocht Milik toch bij Ajax blijven dan mist hij sowieso de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League, zo laat trainer Peter Bosz weten tegenover Ajax TV.

Arek heeft drie weken vakantie gekregen na zijn inspanningen op het EK. Natuurlijk is dat niet ideaal maar wij houden ons daar wel aan anders raak je al voor de winterstop vermoeid en loop je kans op blessures. Arek zal de vrijdag voorafgaand aan de eerste wedstrijd aansluiten bij de groep maar dat is natuurlijk te kort om er gelijk te staan. Mogelijk dat hij bij de return wel aanwezig is maar aan de andere kant kan er natuurlijk ook nog veel gebeuren op de transfermarkt en daar houden wij ook rekening mee’. Op de vraag of er nog versterking komt is Bosz duidelijk. ‘Dat zou zeker kunnen want als clubs gaan trekken aan onze spelers zullen wij daarop moeten reageren. Tot eind augustus zullen wij dus geduld moeten hebben maar zien wij iets dat bij ons past dan moeten wij toeslaan’.

Bron: Ajax TV

 

Related posts

42 Comments

    1. BobbyHaarms

      Toeval of……? Het is echt te hopen dat er hoe dan ook versterking bijkomt anders ben je weer het lachertje van Europa. Of laten we over 3 weken alles afhangen van Casierra en/of Zivkovic in de spits? Vind het nogal een risico..

      1. dioajax

        denk dat als milik nu weg gaat verpest hij wel een beetje zijn cariere…hij is nog king…nog een of twee jaartjes nog onder bosz die anvallend voetbal speelt…hij zal meer doelpunten maken en zal bewijzen dat hij een goeie spits is en daarna een mooie transfer maken…maar tja in de wereld van tegenwoordig ga je alleen voor het geld…hoop tenminste Bobby dat we stikem een goeie aanvaller zoeken…

    2. AFCA my World

      Nou en we hebben Zivkovic en Dolberg nog! Nu alleen het kanon nog, Balotelli misschien ?

    1. Velibor

      Ik zou zeggen zonder in paniek te raken ,zorg dan dat je wat achter de hand hebt! En dat zal ook best wel hoop ik anders is het geen goed zaken doen( ik bedoel er zal toch wel een plan B zijn of moeten zijn).

    2. Geroldkohlen

      idd velibor, nu hebben we de poppen aan het dansen!! het is echt ieder jaar hetzelfde liedje, we hebben grote praatjes dan we kanonnen gaan halen ieder jaar, namen worden elke keer genoemd, maar uit eindelijk staat er straks gewoon weer een kleuter klas op het veld! gezeik steeds!!!!!!

  1. De seijs

    Gaat weer lekker bij ajax. De belangrijkste wedstrijden komen als eerste en onze spits is er al niet bij.

  2. Geroldkohlen

    dan heb je er ook niks aan!!! verkoop hem nou maar gewoon, die heeft zijn koppie er dan toch niet bij! en haal een goede ervaren spits die er 25 tot 30 inschiet, en niet weer een schoolknaapje!!!

      1. Geroldkohlen

        op transfermarkt.nl kan je er genoeg vinden en kan je ze uitzoeken imojc!

        1. In memory of J.C.

          Allemaal spelers waar Ajax en met name de supporters op zitten te wachten.

  3. bloedgroep AFCA

    sowieso een plan B hebben lijkt mij goed voor de toekomst en Ajax moet leren van dit soort situaties….hoe gemotiveerd zijn spelers die de markt aan het verkennen zijn en eigenlijk al wel zo ver zijn dat ze een transfer wel zien zitten….breng stabiliteit en rust in een team en maak de beslissing voor zo’n speler…je wil niet meer ok tot ziens…nu trainen spelers mee team rekent erop inzet is minimaal vaak en oedereen houdt iedereen aan het lijntje

  4. afcadeluxe

    verdomme,staan we dadelijk weer voor lul in c.l.,hoe lang weten ze al dat milik misschien vertrekt,en nog steeds geen spits gekocht?

  5. EugAjax

    Eindelijk het hoge woord is eruit. Dit was natuurlijk te verwachten. Dit komt niet door beleid Ajax maar door de overvolle voetbal agenda. CL voorronde houden twee weken na EK finale is echt van de zotte. Daarom is het ook zo moeilijk om meteen te presteren. Overigens iedereen heeft het over nog 2 kanonnen maar die heeft Ajax al aangetrokken, de 2 Colombianen. Ajax zal verder alleen reageren op markt als een speler verkocht gaat worden en die vervangen moet worden of zoals Bosz het zegt alleen als er een niet te laten lopen kans komt. Welkom in de nieuwe wereld. Fdb heeft dit ook altijd al gezegd. Ervaring op Ajax nivo is bijna niet te krijgen, of ze willen niet. En wat is ervaring als de selectie nu verder bij elkaar blijft staat we gewoon een goed elftal. Iig nationaal en internationaal zal afhangen van lotingen onder andere

    1. In memory of J.C.

      Het waren tenslotte zware internationaal gelouwerde tegenstanders afgelopen jaar (Molde bijv.)

      1. EugAjax

        Klopt IMOJC afgelopen jaar was een afgang op vele fronten, jaren daarvoor was CL lotingen op zijn zachtst gezegd niet helemaal in ons voordeel dat bedoelde ik meer. EL is voor mij nietszeggend toernooi. Hoewel ik zal juichen als Ajax hem ooit zou winnen hahaha. Overigens bij knock-out principe was Molde er tegen ons gewoon afgegaan……we lagen eruit door thuisnederlaag Fenerbahçe tegen die noren

    2. jood84

      EugAjax ik ben bang dat je gelijk heb. maar het schiet zo niet op met onze mooi club

  6. Niels1983

    Belachelijk laat hem die wedstrijd meedoen en daarna een week vrijaf ofzo wie gaat er anders in de spits staan

  7. polaroids

    Dit wist Ajax toch al langer, dat Milik na het EK op vakantie gaat en dus geen voorronde CL gaat spelen? Slaapkoppen!!!

  8. hackitjacki

    Dus met andere woorden moet de focus sowieso even weg van Milik met het oog op de CL. Ben benieuwd naar Cassiera! Kan goed koppen dus als Ghazi goede voorzetten weer gaat geven zoals twee seizoen geleden met Kishna ben ik benieuwd!

  9. Gert Ajax

    Er moet snel gehandeld worden en een goeie spits gehaald.
    Niet wachten op de miljoenen van milik maar zelf miljoenen uitgeven.
    Geld is rond omdat het moet rollen!!

  10. MakeOne

    Ik lees dat milik op vakantie is in griekenland, naar welke club zal die nu weer heen gaan 😉

  11. Rinus

    Als ik Milik was en wilde blijven sloeg ik die laatste week vakantie af omdat ik met mijn teammaten CL wil halen!

  12. Kuijff

    We hebben lang gewacht op Huntelaar, die uiteindelijk toch voor Schalke kiest. Die wachtstand blijkt nu nogal onhandig, maar als we al een andere vervanger voor Milik hadden gehaald, was Huntelaar sowieso niet gekomen.

    Er is tijd, maar er moet nu wel wat gebeuren.

Comments are closed.