‘Rosales in beeld als stand-in Tete’

0807tete

Roberto Rosales is in beeld bij Ajax om stand-in te worden van Kenny Tete, zo weet het Spaanse medium Malaga Hoy te melden. Rosales kwam tussen 2010 en 2014 uit voor FC Twente en staat nog een jaar onder contract bij Malaga. Marc Overmars zal echter flink de knip moeten trekken voor de 27-jarige verdediger. Málaga verlangt volgens Spaanse media meer dan vier miljoen euro voor Rosales.

Bron: Malaga Hoy

Related posts

60 Comments

  1. jood84

    we hebben veltman. En we hebben vast wel iets jongs rondlopen. nutteloze aankoop als die doorgaat

    1. Geckoo

      Alleen is het wel een jongen met de nodige ervaring inmiddels. Ik vond hem ook altijd goed spelen en baalde dat hij bij Twente speelde..

      1. De Ajacied

        Onzin
        Kijk ff bij de jeugd, loopt echt wel een topper bij hoor,
        En Veltman kan daar ook prima uit de voeten
        ❌❌❌

    2. De seijs

      Was wel bij twente wel een zekerheidje. Hij is zeker geen vermindering. En ja of wij hem nodig hebben laat ik maar aan het beleid en de technische staf over.

      1. jood84

        twente is heen Ajax De seijs, en zoals ik al zei: we hebben vast nog wel een rechtsback in de jeugd die net tegen het 1e aanhikt

        1. De seijs

          Af en toe is het moeilijk te begrijpen wat daar in Amsterdam gebeurt. Maar we gaan het wel weer meemaken.

  2. Johndevlam

    Rosales was in die tijd bij Twente ook niet echt goed dus geen geld aan verspillen

  3. vanzanten

    Ik heb liever een spits. Maar dan wel een goede, niet van dat overblijvend werk.

  4. Niels1983

    Belachelijk waarom zou je dat uitgeven als je hem haalt als wisselspeler

  5. BobbyHaarms

    Leuk, maar een totaal overbodige aankoop. 4 miljoen erbij, wat tekengeld, een goed salaris en je hebt Sneijder.

    1. BobbyHaarms

      Routine op de plekken die we nodig hebben, vooral in de spits en middenveld.. verdediging staat als een huis en wordt alleen maar beter. En Milik maar proberen te behouden nu Huntelaar (nog) niet komt.

  6. dickst14

    Misschien zetten ze hem wel in spits en schiet hij er 30 in. Het lang verwachtte kanon dus.

    1. In memory of J.C.

      In 2010 koos hij Twente boven Ajax. Nu loopt hij anderen in de weg.

  7. KBouter

    Ze moeten geld uitgeven voor creativiteit op het middenveld. Ziyech is nog steeds niet verkocht en is creatief en kan een mannetje uitspelen zodat je ineens 1:1 tegenover hun verdediging staat.Met gasten als Milik..Younes en ook Klaassen voorin dreigt er direct gevaar.

  8. Johan065

    Gewoon doen Marc. We hebben toch net van de Hoorn voor een scheintje verkocht. Wij betalen gewoon de hoofdprijs voor een reserve. Wanneer worden ze wakker daar.

  9. ajaxhoger

    Is dit het kanon wat ze bedoelen , je word er niet goed van , zijn er nu geen andere re vinden , koop gvd maar goede buiten spelers , daar hebben we niks fansoenlijks lopen , allemaal veelste wisselvallig ,

  10. hubert

    hier word maar steeds gezeurd dat er top spitsen moeten komen. ik zal het duidelijk proberen te zeggen hou daar nou eens over op dat geleuter steeds TOP SPITSEN ZIJN ONBETAALBAAR VOOR AJAX. punt uit

  11. marcussboss

    dit is weer een typisch voorbeeld van weggegooid geld! ik hoop dat dit niet doorgaat en dat ze een fatsoenlijke vervanger weten te strikken voor milik(mocht deze vertrekken)

  12. -buitenkantje rechts-

    Moesten we tot 4 jaar geleden nog Deens praten, wordt nu Spaans de nieuwe voertaal? Voordeel, Rosales kent de Nederlandse competitie..Vraag me af of hij de Spaanse competitie wil verlaten voor een reserverol bij Ajax..

  13. Heldenzoon

    Laat Peter zijn ding doen.

    Leuk dat jullie even vertellen wat hij moet doen, geloof toch niet dat Ajax jullie highfivende betwetters hebben aangesteld als hoofdcoach ?

    1. In memory of J.C.

      Zullen we forum maar sluiten of over ons boodschappenlijstje bij de Appie gaan praten?

    2. Indojood

      Leuk dat je even vertelt wat wij moeten doen. Geloof niet dat Ajaxfanzone jou heeft aangesteld als moderator van dit forum.

      1. Heldenzoon

        Ach, de lulletjes zijn het weer met elkaar eens. Eentje nam zelfs het woord ongesteld in zijn reactie op. Wat een boef is het toch…. Een ander weet mijn Nederlands te verbeteren, denkt hij……..

          1. Heldenzoon

            Deze wel, miesgasser. In een ander onderwerp niet. Je bent weer erg leuk. Jouw fanclub is beperkt (Haarms, Indolul en andere met het IQ van een stoeptegel) maar gelukkig is het niet een weergave van de gemiddelde Ajax fan. Zou wat zijn zeg; meer dan 50 duizend randdebielen in een stadion en jij als hoofd debiel). Ik ga je even nadoen: 🙂

  14. bloedgroep AFCA

    Rosales heeft de nodige ervaring opgedaan in Spanje…maar om nou te zeggen dat dit een aanwinst zou zijn, denk ik niet…en daar komt bij kijken hij verkoos Twente toen boven Ajax, dus echt liefde voor Ajax voelt hij niet denk ik…misschien nu omdat hij denk ik niet veel keuzes meer heeft….doe maar niet zou ik zeggen

  15. Velibor

    Oké jullie hebben gelijk,Sneijder halen voor op het veld en jolante in businessclub haha

Comments are closed.