Overmars gewild in Engeland, ook Chelsea toont interesse

0507overmars

Marc Overmars heeft onlangs de interesse van Everton van tafel geveegd maar mogelijk heeft de directeur spelersbeleid nogmaals de bezem nodig. Chelsea zou namelijk ook wel wat zien in een samenwerking met Overmars waarbij hij zou moeten samenwerken met de huidige technisch directeur Michael Emenalo.

De RvC van Ajax heeft onlangs ter kennen gegeven dat het wil aansturen op een langere samenwerking met Overmars en daarbij zou een contractverlenging van vier jaar tot de mogelijkheden behoren. Toch lijkt Overmars na te denken over de aanbieding alhoewel hij ook al heeft laten weten nog jaren werkzaam te willen zijn bij Ajax. De laatste jaren heeft Overmars wisselend succes gehad met het aantrekken van spelers voor Ajax maar desondanks ziet de RvC voldoende vertrouwen om de samenwerking voort te zetten. De kans dat Chelsea Overmars kan verleiden lijkt dan ook niet heel groot.

Bron: Voetbalzone

Related posts

28 Comments

  1. Geroldkohlen

    Chelsea moet ook gaan budgetteren zeker na al dat gesmijt met olie geld ,dan zijn ze bij Marc aan het goede adres!

  2. woody79

    marc moet blijven. ik ben ervan overtuigd dat er een goede selectie staat met de bravoure van bosz aan het roer

  3. woody79

    misschien wil er anders een chinees investeren zoals die papi wang wang van ado. willen we toch ook niet

  4. -buitenkantje rechts-

    Kan me voorstellen dat na een aantal jaren je wel eens verderop wilt kijken.. Geen zeurende RvC.. Meer geld ter beschikking.. Ook goed voor je ego dat een grote club uit de PL je wil hebben.. Misschien nu nog niet, maar zie in de toekomst nog wel een transfer voor Overmars..

    1. BobbyHaarms

      Ik denk dat wanneer Overmars zo’n stap zou maken hij zich voelt als een jochie in een grote speelgoedwinkel: eindelijk geld uitgeven! 🙂

  5. Ajax nr 1

    Nogmaals!! Gaan heel snel gaan en neem alsjeblieft het RVC en het bestuur mee. Liever vandaag dan morgen. Als je weer een topclub wilt worden moet dit echt gebeuren.

    1. 11Younes11

      Ja, want Chelsea snapt er toch niks van! Met Overmars kopen ze mooi een kat in de zak… snap je het zelf nog? Volgens mij is Chelsea de topclub in dit verhaal

      1. huub

        snel gaan deze kans krijg je nooit meer, en neem de overgebleven miskopen ook maar snel mee!!

  6. bloedgroep AFCA

    kan hij Chelsea leegverkopen en minderjarige talenten aantrekken…wordt Chelsea niet beter van, maar wel rijker

    1. Ajax nr 1

      Dit Is precies wat hij en Co bij Ajax al jaren doet. Geen voetbal maar wel geld.

  7. Velibor

    Tja die olie Rus zal wel zenuwachtig worden met die olieprijzen tegenwoordig ,eerste kwartaal misschien maar 6,9 miljard winst dan moet je toch zachtjes aan iemand hebben bij zo’n club die op de kleintjes past haha!

  8. In memory of J.C.

    Off: op Sanchez moeten we nog wat langer wachten. Moet de finale spelen in Zuid Amerika. Halen we mogelijk wel een winnaar binnen 🙂

  9. EugAjax

    Zou zonde zijn Ajax doet het financieel goed op transfermarkt en er staat kwalitatief een zeer goede selectie met veel waarde door jeugdigheid en langere termijn contracten.

  10. Gert Ajax

    Overmars is een goede zakenman dat is bekend.
    Is niet heel gek dat er clubs achter hem aanzitten hij zou soms wat royaler met het geld mogen omgaan maar dat heeft hij niet alleen voor het zeggen.

  11. ajaxhoger

    Ik hoop dat ze de RVC ook willen mee nemen , dan zijn wij er vanaf , het word weer kutje met peren dit jaar let maar op .
    Wat ze moten halen doen ze niet de centeneukers , bonussen in hun zakken duwen dat lukt wel .

    1. In memory of J.C.

      Altijd gek op inhoudelijk commentaar haha. Mis alleen nog je standaard Eindhovense club in je commentaar. Kan jij aangeven welke spelers bijvoorbeeld PSV nu wel heeft gehaald en die Ajax is misgelopen. Volgens mij zei jij afgelopen seizoen dat Ajax de slag in Zuid Afrika telkens miste vwb halen van spelers. Nu heeft Ajax er twee gehaald en dan hoor ik je daar niet over. Lijkt er een beetje op dat je liever narrig bent 🙂

Comments are closed.