Ajax contracteert drie talenten

De_Toekomst

Ajax meldt vandaag dat het een nieuw talent heeft gecontracteerd. Het betreft het Roemeense talent Ricardo Farcas (24 juni 2000) hij is afkomstig van Soccer School Greece. Met ingang van het seizoen 2016-2017 wordt hij opgenomen in de jeugdopleiding.

Tevens heeft Ajax een overeenstemming bereikt  met jeugdspelers Markus Bay en Norbert Alblas over de verlenging van de contracten. De nieuwe verbintenissen van doelman Albas en middenvelder Bay kennen een looptijd van twee jaar, tot en met 30 juni 2018. Beide spelers maken komend seizoen deel uit van de selectie van Jong Ajax die uitkomt in de Jupiler League.

Bron: Ajax.nl

Related posts

46 Comments

          1. woody79

            alvast een nieuwe naam voor bosz als het ff niet lekker loopt wordt cliff. (pannenkoek is al vergeven)

      1. Mr Ajax

        Griekse crisis is ook meteen verholpen. Dat doet Ajax er gewoon ff bij ?

      1. Indojood

        Dat is handig, rickert. Zo kan je ze om en om eens rust geven zonder dat het vrouwtje gaat zeuren.

    1. BobbyHaarms

      Goede zaak om talenten te strikken, mits ze een duidelijke meerwaarde hebben natuurlijk. Maar talent barsten we nu wel van, nu graag iemand van 26+ erbij

      1. jood84

        je heb zeker wat meer ervaring nodig. Anders kan je net zo goed een crèche in de arena gaan maken voor de jochies

      2. Litmanen

        Bobby, het gaat niet gebeuren. Alleen maar kinderen. En als ze op hun 21,ste niet doorgebroken zijn dan worden ze afgedankt ( kijk maar hoeveel jonge spelers al inmiddels bij andere ckubs een vaste plek hebben)

    2. jood84

      Marcus Bay kan wel redelijk voetballen. alblas is de keeper van jong Ajax. de 3e zegt me helemaal niets

  1. bloedgroep AFCA

    grappig hoe ze onderscheidt maken tussen Ajax1 en jong Ajax….maar eigenlijk is alles jong bij Ajax….en die 3 kannonnen zijn nu nog klappertjes pistolen en moeten nog groeien, als ze niet voor die tijd van de hand zijn gedaan

  2. In memory of J.C.

    Off topic: Overmars zou naast Everton ook in de belangstelling staan van Chelsea. Ik denk dat ze zich in willen dekken tegen de gevolgen van de Brexit. Zuinigheid wordt het credo. Wel mooi moment om dan Jordi binnen te halen. 🙂

    1. Indojood

      Ja, in het VK zullen ze de broekriem moeten aanhalen. Wat een gekkigheid is daar gaande.

  3. -buitenkantje rechts-

    Leuke investeringen in de toekomst.. Maar eh.. Volgens mij komt er een voorronde CL aan..?

  4. Iceman

    Mooi zo daarmee winnen wij de eredivisie de Europa League en de Champions League. Goed bezig in Amsterdam een kleuter klas oprichten en daar komen heel ver mee in Europa.

  5. Indojood

    Voor degenen die lopen te klagen over lage gem. leeftijd etc., het zou wellicht helpen om gewoon het artikel goed te lezen. Dat ventje uit Roemenië gaat de jeugdopleiding in en Bay en Alblas komen uit voor Jong Ajax. Er staat nergens dat ze in het eerste terecht komen en daarmee de gem. leeftijd omlaag brengen. Als Ajax toekomst in deze jongens ziet dan is dit een normale beslissing. Ik ben ook van mening dat er routine bij moet, veel meer op het middenveld (zoals Poulsen destijds) dan in de spits maar daar staat dit bericht los van.

    1. Velibor

      Tuurlijk je moet toch ook een beetje doorstroming hebben denk ik en dus aanvulling/vervangers,klinkt toch logisch.

      1. Indojood

        Velibor, het blijft wonderlijk om te zien hoe mensen hun verstand verliezen en alles maar aangrijpen om onzin de wereld in te slingeren. Ajax contracteert een jeugdspeler. Reactie van supporters: “Hiermee gaan we de CL niet halen en worden we geen kampioen.” Je blijft lachen, hier.

  6. bloedgroep AFCA

    ze komen sowieso niet in het eerste….Ajax haalt graag talenten binnen om ze vervolgens voor dat ze een entree kunnen maken in het eerste worden verkocht…een soort van voetbalacademi voor de rest van Europa…alleen de beste houden we zelf…vandaar alle successen van de afgelopen jaren internationaal…gaat mij om de club kleuren, wie er spelen of wie trainer is maakt mij weinig uit…..

  7. Gert Ajax

    Goede ontwikkeling als ze in het eerste niet doorbreken kan je ze altijd nog met winst verkopen.
    Wel graag wat routine nog voor het eerste erbij!

Comments are closed.