Van der Hoorn definitief naar Swansea City

0228ajax-az_vdhoorn

Mike van der Hoorn maakt definitief de overstap naar Swansea City. Afgelopen week waren Ajax en de club uit Wales het al eens over de transfer alleen moest Van der Hoorn nog een medische keuring ondergaan. Nu ook dat achter de rug is vertrekt de verdediger per direct naar Swansea. Van der Hoorn kwam in 2013 over van FC Utrecht maar heeft zich nooit kunnen opwerken tot een vaste basiskracht in het eerste elftal van Ajax. Bij Swansea heeft Van der Hoorn een driejarig contract ondertekend met een optie voor nog een seizoen.

Bron: Ajax.nl

Related posts

49 Comments

    1. De seijs

      Mooi gedaan Mike laat ze daar zien dat ze een topper hebben binnen gehaald. En dat ajax een foute keuze heeft gemaakt succes en ga je goed daar.

      1. Guacamole

        Ik snap het nog steeds niet dat ze hem laten gaan. Succes bij Swansea en laat ze een poepie ruiken

        1. De Ajacied

          Tis je gegund kerel,
          Bedankt voor je diensten en heel veel succes
          ❌❌❌

        2. 11Younes11

          Met Veltman, Riedewald en Sanchez zou hij toch niet meer aan spelen toe komen…

          1. De seijs

            Ja want Sanchez is zonder dat hij hier gespeeld heeft voor jou al veel beter dan Mike. Want 11Younes11 hier he eft een glazenbol en daar in ziet hij alles wat wij niet zien.

    2. AFCA my World

      Een absolute foute beslissing, nu gaat hij net als Andersen laten zien dat ze topper in de dop laten gaan !

    1. HURBIE

      Inderdaad voor de zoveelste keer SUCCES gewenst na alle vertrek artikelen op deze site
      Maar het is je echt gegund
      Hoop dat je daar meer wordt gewaardeerd dan hier
      Denk dat AJAX spijt krijgt

  1. Joeguh9

    Succes daar!! Prima club voor hem denk ik! Minder voetbal nodig, meer duelkracht.

  2. Indojood

    Bedankt voor je inzet en professionele houding en veel succes in Wales, toch een halve finalist op het EK.

  3. -buitenkantje rechts-

    Mike vd Hoorn zal bij Swansea en de manier van spelen beter passen dan bij Ajax.. Bij Ajax moet je naast verdedigen ook kunnen opbouwen.. Dat betekent dat bij Ajax meer technische bagage en spelinzicht wordt gevraagd.. Fysiek en verdedigend is het in orde bij Mike.. Wens hem daar veel succes!

    1. BobbyHaarms

      Jammer vanwege zijn niet afneembare inzet voor Ajax waar sommigen nog wel een puntje aan kunnen zuigen. Kwalitatief kwam hij helaas te kort voor Ajax, zoals zovelen de laatste jaren. Succes bij Swansea Mike, het is je van harte gegund.

  4. bloedgroep AFCA

    Succes Mike….hopelijk groei je daar door….bedankt voor je inzet…..fijn al die berichten over spelers die ons Ajax gaan verlaten of willen verlaten, maaruh hoor veel te weinig over spelers die ons komen versterken of willen versterken….hoop niet dat de RvC denkt dat het goed gaat of dat het wel goed komt want die centjes komen alleen binnen door resultaten.
    op een gegeven moment houdt het op en valt er niets meer te verkopen

  5. AFCARay

    Geen vaste kracht? Hebben ze niet opgelet in laatste deel van vorig seizoen??
    Ze gaan hier spijt van krijgen…

    Mike het ga je goed, veel suc6 bij swansea.

  6. woody79

    wales is een mooi voetballand geworden. en dan ook nog pl spelen. ga je goed mike

  7. afcadeluxe

    had hem liever bij ons gehouden,en hij gaat ook nog eens goedkoper de deur uit,hij koste 4miljoen en vertrekt voor 2.5miljoen,goede zaak……bestuur

  8. Martin_FSide

    2.5 Mil, ze lachen zich kapot daar in Wales! Tering man je weet hoe dat gaat met dat geld daar,en toch laat Ajax hem gaan voor 2.5 mil. Sorry hoor slechte onderhandelingen van Overmars & co. Leren ze het dan nooit ??

  9. Indojood

    Het blijft verbazingwekkend dat veel supporters hem graag zien blijven. Deze willen zeker het niveau van afgelopen jaren als nieuwe norm hanteren en vasthouden. Davinson Sanchez speelt halve finale Copa Libertadores en stond ook in de belangstelling van Barça, dat niveau lijkt mij meer in de goede richting. Volkomen terecht dat ze Vd Hoorn laten gaan.

  10. KBouter

    De emotie regeert hun gedachten, hetzelfde met Heitinga en vd Vaart, kenners zeggen niet doen terwijl gasten die alleen maar schelden hoe slecht het met hun club gast…die gasten brullen om een selectie met “oerajacieden” vd Vaart en Heitinga. Hetzelfde nu met vd Hoorn, deze gasten brengen Ajax geen streep verder.

    1. Litmanen

      Je gaat de voetballer vdVaart toch niet vergelijken met vdHoorn? Want dan heb je echt geen “voetbal” verstand.

  11. Litmanen

    Ajax heeft geen foute keuze gemaakt Seijs. VdHoorn zal nooit een Ajax-speler worden. Daarvoor mist hij te veel. Daar kan hij niets aan doen. Mike is veel meer een voetballer voor Utrecht of Feijenoord in Nederland. Harde werker maar te weinig voetbaltalent.
    Heeft niets te maken met zijn inzet voor Ajax. Daar was helemaal niets mis mee.

    1. De seijs

      Mike van de Hoorn WAS een ajax speler. En dat Deed hij naar behoren. Of je dat nou leuk vindt of niet. litmanen

      1. Indojood

        Dat was hij toch niet, de seijs. In onze verdediging moet je ook opbouwende kwaliteiten hebben en die heeft hij totaal niet. We hebben het allemaal gezien hoe het moet met Krol, Rijkaard, Wim Jonk, Danny Blind en in het recente verleden Jan Vertonghen. De opbouw dient vanaf achter door het centrum te lopen en niet om het elftal heen langs de zijkanten. Barça is het perfecte voorbeeld met Piqué, Mascherano en Busquets op 6 daarvoor. Als we willen dat we met Bosz het Ajax-spel terugzien dan zal er vanuit achteren al aanvallend geacteerd moeten worden.

        1. De seijs

          Mike was toch echt een ajacied. Ik zag hem toch echt in een ajax shirt voetballen de afgelopen 3 seizoenen. En daar heb je toch echt geen bril voor nodig indojood .

          1. Indojood

            Ach ja, het minieme verschil tussen een Ajax-voetballer en een voetballer die in dienst is van Ajax. Dit antwoord was te verwachten.

  12. In memory of J.C.

    Kijk even naar waar Sanchez gespeeld heeft en wat vd Hoorn uiteindelijk brengt en je begrijpt 11Younes11 beter. Glazen bol is er niet voor nodig.

    1. De seijs

      Na 10 wedstrijden van Sanchez in het eerste kunnen we pas zeggen of hij een echte ajax speler is. Eerder niet. En zolang hij dat nog niet gedaan heeft is het nog geen zekerheid vandaar dus die glazenbol. Ik had je toch
      hoger ingeschat. Jammer weer.

      1. In memory of J.C.

        Hij heeft straks toch een Ajax shirt aan? Dan is hij toch vanaf het eerste moment echt een Ajacied? Zelfs zonder bril? Ik had je toch hoger ingeschat. Jammer. Pilsje? 🙂

        1. De seijs

          Dit antwoord was wederom te verwachten van jou, beetje voorspelbaar weer, jammer:-)

          1. In memory of J.C.

            Waren jou woorden, niet de mijne. Je eigen reactie was dus voorspelbaar. Maar weer terug naar de orde van de dag? Vd Hoorn jongen, succes bij Swansea.

          2. De seijs

            Voor de duidelijkheid, ik wist dat je dat ging zeggen vandaar een beetje jammer (weer voorspelbaar) . En vd Hoorn je was een echte ajacied bedankt nogmaals en veel succes daar.

          3. Indojood

            Je weet dat het verspilde moeite is maar het blijft leuk op zijn tijd. ?

          4. In memory of J.C.

            Klopt, ik moet er alleen geen show van maken :-). Fluit me gerust terug. Ook hier is een scheids soms wenselijk.

Comments are closed.